2. Bölüm: 'Sır Dolu Kalp ve Yıllar'

45.5K 1.7K 692
                                    

Merhaba!
Nasılsınız?
Ben de iyiyim, teşekkür ederim.

Çok iyi öz eleştiri yapabiliyorum artık arkadaşlar ndjxjejusie Bu bölümü düzenlemek bayağı uzun sürdü ve ilk yazdığım haliyle farkı, kabak gibi ortada. Resmen baştan yazdım bölümü. :D Oy verin vallahi çok yoruldum ndjxjsjdjs

Neyse, hadi bölüme geçelim.

🎶MFÖ/Sarı Laleler🎶

🎶MFÖ/Sarı Laleler🎶

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İyi okumalar...

2. Bölüm, 'Sır Dolu Kalp ve Yıllar'

'İmkansız, hiç bu kadar imkansız ama bir o kadar da güzel ve sevilesi olmamıştı.'

Gözlerimi ovalayarak açtım ve yattığım yerde esnedim. Oturur pozisyona gelip, abajurumun ışığı açtım ve gözlerimin loş ışığa alışmasını bekledim.

Yine tuvalete gitmek ve sırf su içmek için, gecenin bir vakti uykumdan uyanmıştım. Gecenin bir yarısı uyarılmış gibi uyanıyordum aniden. Derin bir nefes alıp, ayağa kalktım ve yalpalayarak kapıya doğru ilerledim. Ailem bu huyumu ne kadar biliyor ve alışkın olsa da, sessiz olmaya özen göstererek alt kata indim. Uyanmalarını ve abimin başına gelen şeyin benim başıma gelmesini istemezdim. Tuvalet benim odamda da vardı ama mutfağa da uğrayacağım için, alt kattaki tuvalete geçmiştim.

Tuvallete işlerimi halledip, mutfağa geçtim. Dolabı açtım ve boş boş bakındım. Annemin yaptığı akşamdan kalma sarma bana göz kırparken, tencerenin kulundan tutarak elime aldım ve masaya doğru ilerledim. Sandalye çekip oturdum ve çatala dahi gerek duymadan, yemeye başladım. Böyle yiyince tadı daha güzel oluyordu.

Bir süre sarma ile bu şekilde aşk yaşadıktan sonra fazla yediğime karar verip, ayağa kalktım. Tencereyi dolaba koydum. Bir sürahi su ve bir bardak su alıp, mutfaktan çıktım.

Odama geldiğimde, suyumu içip yatağıma yattım. Gözlerimi kapattım ve uyumayı bekledim fakat uyku bana uğramıyordu. Başıma nadiren gelirdi bu uyandıktan sonra, uyuyamamak. Yastığın altından telefonumu ve kulaklığımı aldım. Belki biraz şarkı dinlersem, uykum gelirdi belki.

Kulaklığımı kulağıma takıp, telefondan karışık çala bastım ve çıka şarkı ile gözlerimi kapattım. Sağa döndüm, sola döndüm, yüz üstü yattım, sırt üstü yattım, yorganı üzerimden attım sonra rahatsız olup, tekrar üzerime çektim... Fakat yok, uyuyamıyordum.

Şarkı bitmiş, çoktan iki şarkı daha geçmişti ama yok. Uykum gelmiyordu. Kulaklığı çıkardım ve şarkıyı kapattım.

Tomurcuk Mahallesi| Tamamlandı.Where stories live. Discover now