8.Bölüm: 'Kaçmak'

29.9K 1.1K 136
                                    

Merhabalarr, kapatırdım gidiyorum inşallah bir süre daha devam eder bu hız dndhdjxnen

Vee hemen bölüme geçiyoruz, çoook özledik.

Vee hemen bölüme geçiyoruz, çoook özledik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🎶Pera/Seni Kaybettiğimde🎶

İyi okumalarr...

8. Bölüm; 'Kaçmak'

Bugün Asuman ablalar yeni evlerine taşınıyordu. Bu bir haftada gerçekten çok sevmiştik onu, aynısı Faruk abi için geçerli miydi... Onu bilemeyecektim tabi.

Asuman abla iyi hoştu ama, bu bir haftadır imâlı bakışlarından ve sorularından köşe bucak kaçmaktan, bir hâl olmuştum.

Burak ve Eylem ise sonunda sevgili olmuşlardı.

"EYLEM! SENİ ÇOK SEVİYORUM BE! GEL SEVGİLİ OLALIM?! HI OLUR MU? BEN BÖYLE ELİNİ FİLAN TUTARIM OLMAZ MI?" Eylem utançla avuç içini alnına vurdu. Ateş abi ise yumruklarını sıkıyor ve tehlikeli bir şekilde gülüyordu. Helvasını ikizi olarak ben üstleniyordum.

"İn ordan Allah'ın malı!"

"ÖNCE KABUL ETTİĞİNİ DUYMAM LAZIM." Pastanedeki insanlarda, Eylem'i gaza getirmeye çalışıyordu. Arkadaşlar, ortalık zaten karışık durun iki dakika.

"EVET DE!"

"EVET DE!"

"Kabul lan kabul! Şimdi in oradan ve buraya gel!" Eylem küfür eder gibi elini salladıgında Burak koşarak sahneden indi, yanımıza geldi ve bize bakmadan Eylem'e sarıldı. Ateş abide Burak'ı ensesinden tutup Eylem'den uzaklaştırdı ve sağlamından iki tane çaktı. "Kardeşimi üzme!" Burak gözlerinde ki parıltı ile Eylem'e ve Ateş abiye baktı.

"Oha! Biz şimdi sevgili miyiz?" Eylem'in kendi kendine mırıldanması ve anlık şoku ile ona döndüm. Alayla güldüm ve görümcelik damarımla cevapladım onu.

"Bu da iyice mallaştı. Daha demin bağıra başıra kabul edende bendim sanki."

"Sevgilime sataşmayın!"

"Hanımcılık kazanacak!"

"OHA! ANASINI SATIYIM BİZ SEVGİLİYİZ!" İkizim diye demiyorum ama, hakiki süzme maldır. Keşke bana çekseydin.

"Al birini vur ötekine! Bakın kardeşlerim, iyi dinleyin. SİZ. BU. SAATTEN. SONRA. SEV-Gİ-Lİ-Sİ-NİZ!" Seher adeta çocuğuna tuvaletini yapmayı öğreten bir anne edasıyla durumu izah etmişti. Anladıklarını umuyordum.

Tomurcuk Mahallesi| Tamamlandı.Where stories live. Discover now