31.Bölüm: 'Tanışma'

16.3K 696 87
                                    

🎶Buray/İstersen🎶

İyi okumalar...

3

1.Bölüm, 'Tanışma.'

≈Hakan'dan≈

"Anne ben çıkıyorum."

"Tamam oğlum, hayırlı işler."

"Görüşürüz."

"Görüşürüz yavrum. Dikkatli kullan."

"Tamam anne."

Sürücü koltuğuna oturup, çantamı yan koltuğa koydum ve arabayı çalıştırdım.

Kırmızı ışık yandığında durdum ve parmaklarımla ritim tutarak direksiyona vurmaya başladım.

Yeşil ışık yandığında gaza hafifçe yüklendim. Direksiyonu sağa kırdığımda, birden karşıma çıkan beyaz araba ile neye uğradığımı şaşırdım ve ani bir şekilde fren yaptım. Beyaz araba da fren yapmıştı. Arabamı sağa çekip, arabadan indim ve beyaz arabaya doğru ilerledim.

Arabadan inen genç kızla daha çok şaşırdım. Hatta neye uğradığımı şaşırdım diyebiliriz. Kız en kısa anlatımla çok güzeldi ama kızın rahatsız olmaması ve yanlış anlaşılmamak için daha fazla incelemedim.

"Çok özür dilerim, umarım iyisinizdir. Birden karşınıza çıkmamalıydım." Nedense bu tepkisine şaşırmıştım... İyi bari klişe bir kavga yaşamamıştık. Olgun davranmakta önemliydi sonuçta.

"Sorun yok, iyiyim. Siz iyi misiniz?"

"Evet, bende iyiyim teşekkür ederim."

"Daha dikkatli kullanmalısınız." Kaşları hafif çatılsada bir şey demedi.

"Evet, biliyorum. Sadece bir an yolları karıştırdım, karman çorman bir şeyler oldu." Son cümlesini söylerken hafifçe gülümsemişti. Evet... Ne güzel gülüyordu. Annem ve Irmak'tan sonra gülüşü güzel gelen ilk kız.

Kendine gel Hakan. İlk kez gördüğün birinden bu kadar etkilenme oğlum.

Yolun ortasında kaza yapmak üzere olduğun kıza otur hayatını anlat bari. Senin yetişmen gereken bir işin var.

"Tekrar özür dilerim ve iyi günler." Kafamı sallayıp, hafifçe gülümsedim. O da son bir kez gülümseyip, arabasına tekrar bindi. Bende arabama binip, gidişini izledim. Kestane rengi saçları, ela gözleri, beyaz teni... Bir sorun var. Ben bu adını bile bilmediğim kızı ne ara bu kadar inceledim ki?

"Güzel kızdı şimdi."

≈Asuman'dan≈

Kapı çalınca Faruk'un geldiğini anladım. Kapıyı açmadan önce aynadan kendime baktım ve üzerime bir çeki düzen verip, kapıyı açtım. Heyt be! Endama bak! Lanet olsun ki çok yakışıklı, çok havalı, çok karizmatik, çok çok iyi! Ve çokça benim.

Tomurcuk Mahallesi| Tamamlandı.Where stories live. Discover now