9.Bölüm: 'Tatlı Hisler ve Kabullenişler'

28.6K 1.1K 237
                                    

Slm uzun zamandır görusmuyorduk djdjejdj ay iyi hızlandım ya umarım hızlı düzenliycem diye gözden kaçırdığım bir şey yoktur.

Sizi bekletmeden bölüme alıyorum!

Sizi bekletmeden bölüme alıyorum!

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🎶Mor ve Ötesi/Cambaz🎶

İyi okumalarr...

8. Bölüm; 'Tatlı hisler ve kabulleniş'

Saçıma bulaşan boya ile bir hışımla ayağa kalktım. Elim saçlarıma gittiğinde, elime bulaşan beyaz boya sinirimi bozmuştu. Saçlarım benim hassas noktamdı. Sinirle bağırdım.

"Hay! Elinizin ayarına! Kimin marifeti bu ya?" Erkeksi bir kıkırtı doldurdu kulaklarımı.

"Sakin ol küçük enişte. Benim marifetim. Ne yapacaksın?" Kısılmış gözlerim Aras abiyi bulduğunda, cinayet planlarımı tekrar gözden geçirdim. Gücüm yetmezdi ki bu adama. Ne diye kuyruğuna basılmış kedi gibi bağırıyorsun mal Irmak?! Derin ve sinirli bi soluk aldım. Gözlerim bi süre yüzünde oyalandı.

Birden bana yaklaşmaya başladı. Kaşlarımı kaldırdım ve sorgulayarak baktım gözlerine. Aras abi yaklaştıkça, ben geri geri kaçıyordum. Yüzündeki hiç eksilmeyen o muzip gülüşü ile bana bakıyordu. Hayır gerizekalı mısın Irmak? Adamın burada olduğunu nasıl unuttun, ki zaten sizden başka kimse de yok odada?

"Gelme üzerime katil." Bu söylediğim şey onu daha da keyiflendirmişti.

Aras abi yaklaştıkça, ben geri geri kaçıyordum. Allah'tan oda at koşturacak kadar büyükte yolun sonuna gelmedim!

Elimdeki boya fırçasını, bir anlık refleks ve savunma içgüdüsüyle ile bana yaklaşmakta olan Aras abinin yanağına sürdüm. Şaşkınca bana bakıyordu ve bu hâli cidden komikti. Hönküre hönküre gülmeye başladım. Sonra bana olan ciddi bakışlarını görünce, gülmeyi kestim ve korkarak ona bakmaya başladım.

Benim korku dolu bakışlarımın aksine onun bakışları fazlasıyla yaramazdı ve bunu anlamamak mümkün değildi.

"Çok komiğine gitti herhalde?"

"B-ben özür dilerim, bir anda şey oldu."

"Ney oldu?" Cevap vermedim, veremedim çünkü dilim tutuldu sanırım. Ya da ağzımı açarsam, kalbim çıkacakta, Aras'a saldıracak diye korkuyorumdur!

Kim, kim?!

Aras?

Ney?

Tomurcuk Mahallesi| Tamamlandı.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin