39.Bölüm: 'Seher ve Demir'

14K 671 209
                                    

🎶Ayşegül Aldinç&Gökhan Türkmen/Durum Leyla🎶

(Şarkıların kalitesi benim kırk yerimden bicakliyor. 💘💖)

İyi okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İyi okumalar...

39.Bölüm, 'Seher ve Demir'

≈Afife'den≈

Bence çoğu insan sırf nasıl bir duygu, nasıl bir heyecan olduğunu merak ettiği için gece evden kaçmayı düşünmüştür. Benim gibi. Maksat, ekşın olsun, macera, heyecan olsun. Tabi bu kaçışların, olmazsa olmazı çarşaf bağlayıp, pencereden inmesi vardı.

Doğru söyleyin, düşündünüz mü, düşünmediniz mi? Biz bizeyiz canım sonuçta. (Y/N: Belirtmeden edemeyeceğim, ben küçükken hep bunu düşünürdüm kaçsam nasıl olurdu fln diye. Arkadaşlar ben denedim siz denemeyin. Okula gitmeyip evde saklanıp, zemin kat camından atlamistim bdjxjwjzjjws)

Şimdi ben akkılı bir kız olup, sadece çarşafla pencereden inecek, evin etrafında dolanıp, geri tırmanarak çıkacağım. Bu kadar basit. Bu nasıl bir manyaktır, demeyin. Ben o duyguyu acayip merak ediyordum ve yaşamadan ölmek istemiyordum.

Ya aslında biraz da boş beleş bir insandım ya... Beyin de bedavaydı, uğraşacak bir şeyler arıyordum işte.

Siyah fermuarlı sweatimi de giyip, şapkasını kapattım. Yatağımın başlığına bağladığım çarşafı da pencereden aşağı sarkıttım. Sağlamlığını kontrol ettikten sonra, pencerenin önüne geldim.

Bir çoğunuzun, Allah affetsin, Allah akıl fikir versin dediğini duyar gibiyim. Bana da amin demek düşer. Cümlemize.

Çarşafta yavaş ve dikkatli bir şekilde aşağı inerken, nedense çarşafta bir terslik olduğunu hissettim. Tam ayağımı yere basacakken, kıçım yerle buluştu.

"Ahh!" Ses yaptığımı farkettim ve hemen elimi ağzıma kapattım. Elime ağzıma kapatmadan da susabilirdim aslında, bunu neden yaptığımı bilmiyordum yani. Çarşafın uç ucuna bağladığım, topa benzeyen kısmı kafama düştüğünde içimden bıkkınlıkla göz devirdim. Hah! Kaçtın mı evden aklına fikrine soktuğum?

Evet tam anlamıyla sıvadım. Şu saniyeden itibaren.

Ben , ağzım açık bir şekilde, mal mal elimde ki çarşafa ve odamın penceresine bakarken yediğim haltı yeni yeni idrak ediyordum. Ulan ben ne içtim? Macera olsun diye evden kaçmak nedir? Nasıl girecektim Allah'ım ben şimdi?

Hepsi o YouTuber ve o videonun suçu! Neymiş, yapmak istediklerinizi yapın, yaşamak istediklerinizi yaşayın. Söylemek istediklerinizi söyleyin. Görmek istediklerinizi görün. Ne de olsa hayat kısa. Burası çok doğru ama terslik bende. E, iyi tamam doğru söylüyorsun da bu videoyu izleyenin aklından zoru varsa ne olacak?

Tomurcuk Mahallesi| Tamamlandı.Where stories live. Discover now