Çiçek

13.2K 469 40
                                    

Uzun yazmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz.

Hayvan herif!! O anki şokla yakınlardaki parka gidip oturdum. Beni seviyordu güya.Tuba hoca benden daha mı güzel acaba?Tamam onun gözleri mavi ama benimkilerde yeşil ve göz şeklim daha güzel.Boyum ondan daha uzun ve fiziğim kesinlikle onunkini sollar.Kız aklı işte bu halde bile kendimi o kadınla kıyaslıyordum.

Melike arayıp duruyordu.Açtığım an ağlamaya başladım."Geliyorum.Nerdesin?"dedi.Yerimi söyledim.Evi yakın olduğundan çok vakit geçmeden geldi.Ağlamaktan konuşamıyordum doğru dürüst."Şerefsiz hemen kendini Tuğbasının kollarına atmış."dedim."Yapmaz o kadarda değil.Uydurmuşlardır."dedi."Öpüşüyorlardı,ben gördüm.Şunu bana savunma.Bileklerini kesmek falan hikaye sen hiç umudunu kestin mi?Ben kestim.Sanki kanaması durmak bilmeyen hayat damarlarından birini kesmişsin gibi.Kanaması durmak bilmiyor ve her saniye daha çok acıyor.En kötüsü de ne biliyor musun?Ölmüyorsun."dedim."Tamam canım sakin ol"dedi.Onlara gittik."Melike ben inanamıyorum.

Öpüştüler, aşık olduğum adamın dudakları başka bir kadının dudaklarına değdi.Artık umudumu kestim bu ilişkiden.Benim salaklığım.Ben ayrıldım ondan,ben ittim onu Tuğbanın kollarına."dedim.

Ağlıyordum bu sırada ellerim titriyordu hem sinir hem üzüntü karışmıştı vücudum artık dayanamayıp tepki gösteriyordu."Saçmalama şerefsiz senden başka bir kadının dudaklarında soluk buluyor.Sen hala kendini suçla.Böyle bir şey de sen nasıl suçlu olabilirsin aptallaşma."dedi.Sinirlenmişti,sinirlenince hemen alnındaki damar çıkıyordu.

"Şerefsiz dimi?Hani bana aşıktı.Hepsi aynı bunların.Bi tanede farklısını bulayım."dedim.Melike ruh halimin değişkenliğine şaşırmıştı."Tamam tatlım hadi uyuyalım artık."demişti.Ama bu gecede uyku yoktu bana.Şeytan diyor ara küfür et kapat.
...
Ertesi gün ağlamam bitmiş,onun yerini nefret almıştı.Ben de İpeksem bunun acısını çıkarırım.O gün eve gittim.Giyinip süslendim ve Burağa mesaj attım."Dışarı çıkalım mı?"dedim, o da kabul etti.

Çivi çiviyi söker hesabı.Neyse bi yerlere gittik gezdik bütün gün.Ondan hoşlandığım zaman benimle bu kadar ilgilenmiyordu.Her fırsatta elimi tutmaya çalışıyordu.Yakışıklı çocuktu ama keşke hayatıma Selim girmeden değerimi anlasaydı.Beni eve bıraktı ve dudağımdan öpmek için yakınlaştı.Hemen yanağımı döndüm.O da yanağıma masum bir öpücük kondurdu mecburen.Ben Selim değilim.Ayrılmışda olsak onu unutmadan yapmam,yapamam.
...
Edebiyat dersindeydik ve yüzüne bile bakmadım.Burakdan mesaj gelmişti.Çıkışa gelecekmiş.Bu da yüz buldu astarını ister artık.İyi,hoş çocukda yılışık ya."Geç çıkacağım gelme istersen canım."dedim.Özellikle canım yazmıştım o da desin diye.Bu sırada Selim telefonu farketsin diye her şeyi yapmıştım.

Sonunda farketti.Telefonu eline aldığında mesaj gelmişti heralde çünkü yüzü asıldı.Ardından telefonun ışığı tekrar yandı ve artık çok sinirlenmişti.İyi oldu.Ohhh.Zil çaldığında telefonu almak için yanına gittim.Elimi uzattım."Bir daha olmasın"dedi.Hemen telefonu alıp mesaja baktım."Önemli değil canım.Seni görmek istiyorum.Bağımlılık yaptın :)"yazmış.Arkamdan "Herkesde bağımlılık yapıyorsun."dedi."Bazıları da eski bağımlılıklarından vazgeçemiyor"dedim ve cevap vermesine fırsat vermeden sınıftan çıktım.

O gün Selimin dersi bittiği halde ben gidene kadar beklemişti.Yani ben öyle düşünmüştüm en azından.Çıkışta Burak gelmişti.Elinde mor ve beyazdan oluşan bir çiçek demetiyle birlikte.Bu çocuk işini biliyor çiçekler gerçekten çok hoştu.Mora bayılırım zaten.

Selimin arkamdan geleceğini biliyordum.(Bu arada Burak esmer 1.75 boylarında çok karizmatik bir çocuktu.)Ayrıca Burak her zaman olduğu gibi çok şıktı.Planımı uygulama aşamasına koymuştum.Burağa yaklaştığımda Seliminde dışarı çıktığından emin olduktan sonra Burağın dudaklarına yapıştım.Burak neye uğradığını şaşırmıştı.Ayrıldığımızda bunu yapmamış olmayı diledim çünkü..

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin