Oğuz

6.7K 249 92
                                    



Ve sonunda beklenen an. Yeni bölüm geldi. Kuzular voteler ve yorum sayısı gittikçe azalıyor. Lütfen votelerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Bu bölüm de benden bukalpatmaz  ve Sweetmitgirl e gelsin. mumineee sakın darılma canım sen benim en sıkı takipçimsin senin için final bölümünü yazacağım. Ayrıca  canlar yeni bölüm 90k olunca gelecek :)

2 Ay Sonra

Dershane de sıradan bir gün geçiriyordum ve üstüne üstlük ilk dersler de matematikti. Gerçi yeni öğretmen Tuba kadar gıcık değildi ama zaten ben matematiğe antipati duyuyordum. Tuba dershaneden benim de katkılarımla ayrılmıştı. Daha doğrusu ayrılmak zorunda kalmıştı. Ya kovulacaktı ya da kendi istifa edecekti. Tabi birazcık (!) şantaj yapmış olabilirim.

Oğuz da bugün geç gelecekti. Bu yüzden dersler iyice çekilmez olmuştu. Oğuz dershaneye bir ay önce gelmişti ve çok yakın olmuştuk. Çok çok yakın. Zaman o olmadan geçmek bilmiyordu. Bu kadar kısa sürede bile yokluğu onu özlememi sağlamıştı.

Birkaç dersten sonra Oğuz'un gelmesiyle beraber neşemi bulmuştum. Teneffüsü değerlendirip karnımızı doyurmaya karar verdik. Kantine çıktığımızda Oğuz'dan bana simit ve su almasını isteyip, boş bir masaya kuruldum. Son zamanlarda Oğuz sayesinde çok mutluydum. Zor günlerimde bana yardımcı olmuştu. Sürekli yanımdaydı. O artık vazgeçilmezimdi. Onu çok seviyordum ve onun yanında kendimi çok iyi hissediyordum. Elinde bir dolu yiyecekle bana doğru yürüyordu. Ben de ona yüzüme yayılan saçma gülümsemeyle karşılık vermiştim.

Masaya yiyecekleri bıraktıktan sonra yanımdaki sandalyeye oturdu. Simidi elime verdi. Tabi ilk önce bir ısırık almayı ihmal etmemişti.

''Şunu bir kere de yapma.'' dedim yapmacık sinirimle.

''Böyle daha tatlı oluyor. Hem sen bana kızamazsın, şu yapmacık sinirli ifadeni suratından atar mısın ?''

''Gıcıksın.'' dedim sinirli ifademi gülümsemeye bırakarak.

''Bak sana en sevdiğin bisküviyi aldım ama güzelim.''

''Canımsın ya.'' dedim yanağına öpücük kondurarak.

Simidimi bitirdiğim an zil çaldı. Bu kadar da dakik olunmaz ki dedim içimden. Sonra gülümsedim.

''Neye gülüyorsun ?''

''Seninle olduğum için.''

Bu sırada yanağımdan makas aldı. Masadan kalkıp sınıfa indik ve sürpriz ders edebiyattı. Derin bir of çektim. Neşemin üstüne gölge düşmüştü. Oğuz yanıma gelip oturmuştu ve sıkıntılarımı boş verip Oğuzla muhabbet etmeye başladım.

Selim'in derse girmesiyle zorla ayağa kalktım. Bu sırada Oğuz kulağıma eğilip

''Seninki yine bana dik dik bakıyor. Başka bir sandalyeye geçebilirim.''

''Saçmalama.'' dedim. Selim, Oğuz'u çok kıskanıyordu. Ona Oğuz'u sadece arkadaş olarak gördüğümü söylesem de her fırsatta Oğuz'a iğneliyici laflar söylemek ve dik dik bakmaktan vazgeçmiyordu. Evet Oğuz'u çok seviyordum ama asla Selim'i sevdiğim gibi değildi. Selim bunu anlamıyordu. Oğuz'u takıntı haline getirmişti. Tuba olayıyla kıyaslıyordu ama bunun onunla uzaktan yakından alakası yoktu. Hem benim gözüm Selim'den başkasını görmüyordu. Selim dersi anlatırken konumuz olan Leyla ile Mecnun'dan bahseder bahsetmez sınıfımızın patavatsızı Can hemen konuşmaya başladı.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin