Aileler-1

6.7K 315 37
                                    


Okuduktan sonra oy verip yorum yapabilirseniz çok sevinirim :)

Arkadaşlar Tutsak Hemşire adlı hikayemi okur musunuz ?

Ben bu kadını artık öldürürüm. Bu yaptığı bardağı taşıran son damla oldu. Başımdaki bu saçma olaylar elbet bitecek,işte o zaman Tuba'yı doğduğuna pişman edeceğim. Şu an ne konuşabiliyorum ne de hareket edebiliyorum resmen kanım dondu. Zar zor kafamı Selim'e çevirdim. O da bana baktı ve ağzını oynatarak 'sakin ol' dedi.

Annem,babam ve Tuba bize bakıyorlardı. İşte ben şimdi bittim. Bu ilişkiyi ailemin böyle öğrenmesi en son isteyeceğim şeydi. En azından bundan birkaç ay sonra belki anneme alıştıra alıştıra söylerdim ama babam daha öğrenmemeliydi.

"Hoşgeldiniz. Bu arada Tuba sen sizden bahsettim derken neyi kasdettin?" diyerek sessizliği bozan Selim oldu. Bu sırada babam oturduğu yerden kalktı. Annem de onu takip ederek ayağa kalktı.

"İlişkinizden bahsettim. Artık sadece öğretmen öğrenci olmadığınızı anlattım."dediğinde ağlamaya başlamıştım. Yine ağlamadan duramayacağım anlardan biriydi çünkü çaresizdim. Yalan olduğunu söyleyemezdim çünkü gerçekti. Bu ilişkinin arkasında duramazdım çünkü kulağa doğru gelmediğinin bende farkındaydım.

Babam bana doğru geldi.Yüzüme üzülerek,utanarak baktı ve sınıftan çıktı. İşte bu gerçekten canımı acıttı. Babam ilk defa bana utanarak bakıyor. Benim için babamın yeri çok ayrıdır. Bundan birkaç ay önce yaptığımız konuşma beni o kadar etkilememişti ama şimdi anladımki babam bende bir değişiklik olduğunu zaten farkındaydı. O yüzden öyle konuşmuştu. Babam her zaman benim yanımda dururdu.Her zaman beni savunurdu.Babamın yeri ben de çok özeldir. Bunu yapmayacaktı Tuba.Bu sefer elimden kurtulamayacak.Babamın arkasından annem geldi kolumdan tuttu.

"Gidiyoruz buradan."dedi.Kolumu biraz fazla sıkmıştı.Canım yanıyordu.Biz çıkar çıkmaz Selim kapıyı kapattı.Arkamızdan gümbür gümbür sesler geldi.Selim masayı falan devirmiş olmalı.Ya ona bir şey olmuşsa.

"Anne kolumu bırak Selim..."dememle annemin yüzüme büyük bir sinirle bakıp kolumu iyice sıkıp beni çekiştirmesi bir oldu.Arabaya geldiğimizde arkaya oturdum.Eve varmak üzereydik ama ne annem ağzını açıp bir çift laf söyledi ne de babam.Bu sessizlikle beraber binaya girdik ve asansöre bindik.Asansörde başımı eğip yere bakıyordum.Aslında böyle olmamalıydı,ben yanlış bir şey yapmadım ki.Sadece çok sevdim.Yaptığım tek hata öğretmenime aşık olmam. Eğer sadece ben ona aşık olsam bu kadar aptalca gözükmeyecekti ama işler onunda benden hoşlanmaya başlamasıyla rayından çoktan çıkmıştı.Babam hep ne derdi başını hep dik tut ve güçlü ol.Başımı biraz kaldırdığımda asansörün kapısının açıldığını farkettim.Annem kapıyı açtığında babamı kurbanlık koyun gibi takip ederek salona gittim.Annem

"Otur şöyle."diye kızgın bir ses tonuyla tekli koltuğu gösterdi.Annem ve babam da karşımda dikilmiş duruyorlardı.Annem bir anda konuşmaya başladı.

"Sen nasıl böyle bir şey yaparsın.Biz seni oraya oku diye gönderiyoruz ama kızımızın aklı başka şeylerde.Senin yaşın kaç başın kaç.Sen nasıl bu hale geldin,anlayamıyorum.Biz seni böyle mi yetiştirdik.Adam senin yüzünden bıçaklanmış.(Tuba bunu bile anlatmış,pes yani.)Ya bir şey olsaydı.Hayır her şeyi geçtim.Sen cahil bir kızsın,daha doğrusu çocuksun.O koskoca yetişkin adam hele onun yaptığı büyük ayıp.Belki de seni kullanmak için bunların hepsi."dediğinde annemin sözünü kestim.

"Anne bu kadarı da fazla artık.Selim hakkında böyle konuşma.Tamam bunun yanlış olduğunun farkındayım ama ya ilerde evleneceğim adamda benden bu kadar büyük olsa ve öğretmen olsa.Peki o zamanda böyle tepki verir miydin?"dedim sesimi birazcık yükselterek.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin