Ev Hali

13.9K 467 7
                                    


Üstünde hiçbir şey yoktu, altında da pijaması vardı. Kaslara baakk. Öğretmen ve kas saçma bir ikili. Onu öyle gördüğüm an dibim düştü ama bunu belli etmemek için her şeyi yaptım.O da şaşırmıştı beni gördüğüne.Yüzüme bakakalmıştı."Şey.. Hasta olduğunu söylediler de.Bende belki beni affedersin en azından açıklama yapmama izin verirsin diye yani özür çorbası yapayım demiştim.Bu arada yüzümde tuhaf bir şey mi var?"dedim ama bu süre içerisinde gözüm hep gözündeydi.O da gözlerimin içine bakıyordu.

Eliyle gir işareti yaptı.Bu da bir şey tabi."Tamaaam.Ben geri kalanı hallederim.Sen üşütme daha fazla üstüne bir şey giyin.Böyle dolaşma ortalıkda.Neden hasta olduğun belli.Ben de sana çorbanın yapayım.Tencere nerede?"dedim ve hala çıt yoktu."Tamam onu da ben bulurum."dedim.Bu sırada kendi kendime konuşuyordum."Tabi İpek her şeyi halletsin.Ayağına kadar gelsin özür dilesin.Sanki sadece ben biriyle öpüştüm.Sırf seni sevdiğimden bir şeyler yapmaya çalışıyorum,sen tencerenin yerini söyleme hayvan."dedim.

Üstüne bir şeyler giyinmiş gelmişti bu sırada."Üst rafta tencere"dedi."Tamam ya çok sağol.Çok yardımcı oldun.Neyse git yat sen,dinlen.Böyle karşımda durma tepkisiz tepkisiz."dedim hem sinirli hem alaylı.

Bir süre sonra çorba hazırdı.Tepsiyle götürdüm ve "Ben içireyim"dedim.Yanında yer açtı bana.Hayret benim hayvan yola geldi.Bundan birkaç ay önce hayal edemeyeceğim şeyler gerçekti artık.Onun evindeydim ve ona çorba içiriyordum.Tıpkı romantik filmlerdeki gibi.Hastayken bile tatlı Allahım yaaa.Benim şaftım kayar hastayken şu adama bak ben hiç yanına yakışıyor muyum?Neyse en azından ben konuşayım bari düşünmeyi bırakıp."Eee bu ne böyle çocuk gibi.Konuş artık.Bak üzgünüm.Ben seni yani sizi öyle görünce kıskandım.Sen de yaşa istedim sanırım.Bak o an hiçbir şey hissetmedim.Sadece sen vardın aklımda.Hep olduğu gibi.Öfkeden yaptım öyle."dedim ve bir yandan çorba içiriyordum.

"Konuşsana artık"dedim sinirlenmiştim.Kaşığı eliyle tutup"Çorba içirmeyi bırak da konuşayım."dedi,utanmıştım."Bak sen hayatıma girdingireli aklımdan çıkmıyorsun,seni düşünmeden edemiyorum.Sen her şeyim oldun.Son yaptığın çocukçaydı ve.."dedi bu konuşmanın sonu hoş bir yere gitmiyordu.

Bunu anladığım an tuttum elini"Yapma bunu lütfen kendini benim yerime koy ve düşün.Ayrılmamalıyız.Ben de sana çok aşığım ve asla bitmemeli.Bak tamam haklısın.Ben seni Tuğbayla görünce neler hissettim bir fikrin var mı?Senin yanında olmak istiyorum.Sen olmadan yapamıyorum.Sen herşeyimsin.Böyke bi küs bi barış sıkıldım."dedim."Ne Tuğba mı?"dedi.

O sürtüğü savundu bana artık katlanamıyorum.Onca lafım arasından bir kelimenin olmamsı dikkatini çekmişti."Hoca mı deyim ona hala saçmalama."Aldım çantamı,kapıyı açtım tam bu sırada kapıyı kapattı.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin