Aptallık

13.1K 474 43
                                    


Ben az önce ne dedim. İnanamıyorum, ne yaptım ben. Buraya gelirken aklımda asla böyle bir şey yoktu. Konuşuruz hallederiz demiştim. Sonra sarılırız falan ama işleri getirdiğim noktaya bak. Her şeyi mahveddim. Ona aşığım ve az önce yaptığım şeyden sonra o bana hala aşık olmayabilir.Selim umarım hata yaptığımı anlar ve beni durdurur.Bunun şoku yetmezmiş gibi anahtarı aldı,kilidi açtı ve bana "GİT" dedi.O kadar sakindiki ama en son gözlerine baktığımda ağlamamak için kendini zor tutuyordu.Sınıftan çıktığımda kapıyı kapattı ve o an ağlamaya başladım.

Kendimi kızlar tuvaletine zor attım.Melike beni görmüş ve yanıma gelmişti."Ne oldu?"dedi.Sadece ağlıyordum.Böyle yaklaşık yarım saat cevap vermeden ağladım.Yarım saat sonra kısılmış sesimle"Biz a ayrıldık."dedim."Oha hayvan niye böyle bir şey yaptı?Hani seni seviyordu?Ben de onu adam sanmıştım."dedi ama Selimi görse öldürebilirdi."Sus lütfen hayvan olan benim."dedim.Melike şok olmuştu."Na nasıl yani?Sen mi ayrıldın.Kesin bir şey yaptı dimi?Yoksa aptal değilsin böyle bir ilişkiyi bitirecek kadar."dedi."Evet aptalım bitirdim o benim yani bizim için her şeyi yaparken ben bizi bitirdim.Çünkü ben aptalım.Anladın mı APTAL."dedim ve hala ağlıyordum.Babam aradığında tuvaletten çıktım ve Melikelerde kalacağımı gelmesine gerek olmadığını söyledim.

Sabaha kadar ağladım ve Melike de sabaha kadar yanımda durdu.Sürekli geçeceğini söyledi ama geçmeyecek bunu biliyorum çünkü ben hayatımın hayvanlığını yaptım.Ertesi günde Melikelerde kalmak için babamdan izin almıştım.Dersane de okulda yoktu.Melikeyle evde akşama kadar oturup romantik film izleyip ağladıktan sonra cesaretimi toplamıştım.Çıkışta konuşmaya gidecektim.

Melike benimle gelmek istedi ama bunu tek yapmalıydım ve öylede yaptım.Melike makyaj yaptı bana, kıyafet verdi giyindim.Dersanenin önüne geldiğimde Tuğba hocayla konuşuyordu.Heyecandan ellim ayağım titriyordu,bir yandan da ne söyleyeceğimi düşünüyordum.Yanlarına doğru ilerlediğimde Tuğba hoca beni gördü ve bir anda öpüşmeye başladılar.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin