Huzurlu Uyku

10.6K 325 48
                                    


Onunla uyumak düşüncesi bile kalbimin ritminin değişmesine sebep olurken şimdi bu düşüncenin gerçek olması için sadece birkaç adım atmam gerektiğini bilmek vücudumda tuhaf etkilere yol açıyordu. İçim kıpır kıpırdı. Böyle uzun süredir bir şey istiyormuşumda doğum günüm geldiğinde babamın bunu aldığından emin değilmişim ve onun vermiş olduğu paketi heyecanla açıyormuşum gibi bir his.

Hükmetmeyi başaramadığım bacaklarıma söz geçirmeye çalışıyordum. Selim iyice sabırsızlanmış olmalı ki bekleyemeyip konuşmaya başladı.

"Hayatım benimle uyumak istemiyor musun?" Ah aşkım istemez olur muyum? Ne diyim nutkum tutuldu,heyecandan elim ayağım tutmuyor mu diyeyim. Tamam İpek sakin,cool ol.Derin bir nefes al ve beynini çalıştır ve cool İpek'i devreye sok.

"Ben...Ben istiyorum tabi de..."dedim ve evet tabi ki yine beynim durmuştu.Cool olayım derken söylediklerime bak ya.De ne hayır sanki cümlenin devamını getirebilecekmişim gibi.

"Sence?"dedim üstümdeki utangaçlığı atıp.

"Utandın utandın.Utangaç sevgilim benim."dedi gülerek.

"Beni gıcık etme.Yoksa rüyanda görürsün benimle uyumayı."dedim en arsız halimle.

"Bu hasta halimle kıracak mısın beni?"dedi.

"Duygu sömürüsü yapma.Sana kıyamadığımı biliyorsun."dedim.Bu sırada yanına doğru yürüyordum.

"Her defasında işe yarıyor ama.Tıpkı şu an işe yaradığı gibi."dedi.Yanına gelmiştim.Pislik işini biliyor ya.

Heyecanla yatağın içine girdim.Selim canı yandığı için biraz zor bir şekilde bana döndü.Zaten ben ona arkamı dönerek yatmıştım.Onun yanında yatmak bile nefesimi keserken yüzüne bakamazdım.İyice yaklaştı.Elleriyle arkamdan sarıldı.Beni iyice kendine çekti.Artık sıcak nefesi saçlarımdan geçip enseme vuruyordu ama sanki bütün vücudumda nefesini hissediyordum.Her yerimde iliklerime kadar nefes alış verişini hissediyordum.Bütün hücrelerim şu an ona dönmem ve onunla öpüşmem için beni zorluyordu.Ben ve gurur kırıntım buna engel oluyordu.

Bu sırada kafamın üstüne çenesini koymuştu.Sonra kafasını biraz daha eğip burnunu saçlarımın üzerine koydu ve kokumu içine çekti.Şu anı hiçbir şeye değişmem.Hayatımın en mutlu anlarından ilk üçe girer heralde.İnsanlar bunu her gün yaşıyor,ne kadar şanslılar.Bu sırada sadece nefes alışverişimiz ve kalp atışlarımız duyuluyordu.

Benim kalp atışımın duyulması gayet normal çünkü şu an resmen ağzımda atıyor.Umarım Selim duymuyordur.Bu sırada ellerini sardığı belimden çekip elleriyle elimi bulup parmaklarını parmaklarına geçirdi.Bu sırada saçıma küçük öpücükler bırakıyordu.Karnımın oradaki hareketlenmenin de devreye girmesiyle heyecanım daha da arttı.Heyecanın vermiş olduğu etkiyle elini iyice sıktım.

"Ben zamanında öyle büyük bir iyilik yapmışımki şu an sen hayatımdasın."dedi.Esas ben yapmışım o iyiliği ki sen, seni bunca isteyene rağmen benimsin.Bu adam niye bu kadar romantik ki?

"Heralde baya büyük bir iyilik,yoksa böyle bir kızın seninle işi ne?"dedim pis pis gülerek.

"Vayyy demek öyle."dedi sesinden güldüğünü anlıyordum.Ani bir hareketle ellerini elimden çekip beni kendine çevirdi.Nefes nefese kalmıştım.Bu sırada ellerini belime sıkıca doladı,beni iyice kendine çekti ve vücutlarımız artık bir bütün halindeydi.Burnum burnuna değiyordu.

"Ne yapıyorsun sen?"dedim.

"İpek ben....Sen benim ol istiyorum,sadece benim."derken eliyle belimi daha da kavradı.O devreye giren şeyler umarım hormonlarım değildir.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin