İtiraf

22K 695 60
                                    


"Sizi seviyorum. Hemde öyle öğretmenim olduğunuz için değil. Ben size aşığım. Buna engel olamıyorum. Kendime engel olamıyorum. Kendimden nefret ediyorum çünkü siz bir kızla konuştuğunuz da içim içimi yiyor. En kötüsüde ne biliyor musunuz? Bunun imkansız olduğunu, bu aşkın karşılığı olmadığını bilmek. Ben asla aşık olduğunuz kişi olamayacağım." sadece bunları söyledim hiç bir şey düşünmeksizin, yağan yağmurun beni ıslatmasını umursamadan, bağıra bağıra söyledim.

Donakalmıştı. O an her şeyi göze alıp dudaklarına yapıştım. Karşılık beklemeden bu her şeye değerdi. Bana karşılık vermedi. Tahmin etmiştim ama hayallerini kurduğum anı gerçekleştirmiştim. Normalde onun konuşması gerekir. Hata yaptığımı falan söylemeli ama hiç bir şey demedi. Sessizliği bozmaya karar verdim."Bir şey desenize. Yanlış deyin bir şey söyleyin. Söylesenize!! Bağırın bir şey yapın." derken hıçkıra hıçkıra ağlıyordum o ise hala tepkisiz. Mal adam cevap versene.

"Konuşma sırası sizde. Salaksın deyin, benden nefret ettiğinizi ya da bir daha asla eskisi gibi olamayacağımızı söyleyin. Beni sevmediğinizi, bana asla aşık olmayacağınızı söyleyin. Ben bunu bile bile aşığım size asla sizin için arkadaşlarınıza anlattığınız işte hayatımın kadını dediğiniz kişi olmayacağımı biliyorum ve bu yüzden acı çekiyorum. Acı çekiyorum çünkü ben bir aptalım, acı çekiyorum çünkü ben öğretmenime aşığım." dedim ama bağırıyordum çünkü zaten etrafta kimse yoktu. Ağlamamı durduramıyordum. Baktım tepki yok. Siktir et İpek dedim ve arkamı dönüp dersaneye gitmeye hazırlandim ki tuttu kolumdan.

"Sana cevap veremiyorum çünkü yaptığımın aptallık olduğunu biliyorum. Acı çekmeni istemiyorum. Aptal değilsin. Senden nefret etmiyorum, edemem. Seni üzmek istemiyorum ama seni sevdiğimi, sana aşık olduğumu söyledikten sonra yaşayacaklarımız seni üzecek. Ben de bir aptalım çünkü seni seviyorum, sana aşığım belki arkadaşlarıma anlatamam ama sana aşığım." dedi ve mutluluktan kulaklarıma varmış dudaklarımı öpmesiyle, karnımın oralardaki olaylar patlak vermiş,iç savaş çıkmıştı. Yumuşacık dudaklarından karşılık almak inanılmaz bir duyguydu. Allahtan köşede bir yerde durmuştuk ki kimse görmedi. Devam ediyor öpmeye hala yaaa. Bıraktığında ikimizde sırıtıyorduk.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin