Testler

5.3K 211 37
                                    

Artık bölümlerin geç gelmesinden bıktınız biliyorum ama aklıma bir fikir gelmiyor, kusura bakmayın. Yorumlarınızı bekliyorum canlarımm. Tabi voteleride. Bu bölüm benden mavi_kumsal_ Deriin18 gelsin 😘😘


Aradan aylar geçmiş Oğuz belasını başımızdan defetmiştik. Yani en azından Selim ve ben öyle yapmıştık. Oğuz'u uzun uğraşlar sonucu benden vazgeçirmiştik. Benim onu her zaman sadece arkadaş olarak göreceğimi, asla bunun ötesine gidemeyeceğimize ve Selim'i asla bırakmayacağıma inandırmıştık. Bu süreçte Oğuz'u ailesiyle beraber uzman yardımı almaya ikna etmiş, bu sayede daha çok yol kat etmiştik. Çünkü bana olan duygularının aşk değil takıntı olduğunu hepimiz biliyorduk. Oğuz hızla iyileşiyordu, tabi bunda taşınmış olmalarına rağmen her hafta sonu soluğu Oğuz'un yanında alan Melike'nin etkisi büyüktü. Melike ve Oğuz arasında tuhaf bir bağ oluşmuştu. Yani bu duruma bağ demek ne kadar doğru bilmiyorum ama, neyse.

Aslında başlarda bana sağlıksız bir ilişki gibi gelse de şimdi ikisinin de mutlu olması beni sevindiriyordu. Zaten Oğuz o saçma şeyleri psikolojik bozukluklarından dolayı yapmış olduğundan Selim de bende onu affetmiştik.

Tüm bunlar olurken geçen zaman her öğrencinin başının belası, korkulu rüyası olan ygsnin zamanını yaklaştırıp, benim bunu unutmamı sağlamıştı. Ta ki okula girdiğim bir gün herkesin deliler gibi test çözdüğünü görene kadar. Bunu görmüş olmam içimdeki hedefleri olan İpek'i harekete geçirmişti. O gün hemen çalışmaya başlamıştım. Ben sayısal derslere vermiştim kendimi. Zaten Selim'le her buluştuğumda bana sözel konuları kafama kazıyacak şekilde anlatıyor ve çözmem için onlarca test verip, onlar bitmedende buluşmamakla tehdit ediyordu.

Evet sevgilisi tarafından ödevlendirilen ve üstüne bir de tehditler alan mağdur bir ygs öğrencisiydim artık. Selim'in içinden adeta bir canavar çıkmıştı. Bırakın ders dışında bir sebepten buluşmayı eğer attığım mesajlarda dersle ilgili soru sormuyorsam bana cevap bile vermiyordu. Yani anlayacağınız Selim bana sevgilisi gibi değilde yarışa hazırladığı at gibi davranıyordu. İnanın bu hiç hoş bir durum değil ve şu an bana verdiği ödevleri bitirdiğim için onu görme hakkı kazanmıştım. Çözdüğüm testleri binbir özenle poşet dosyaya koydum ve karşısındakinin sevgilisi olduğunu hatırlayabilsin diye de özenle giyinip makyaj yaptım. Üstüme siyah v yaka bir tişört giyinmiştim. Azıcık açıktı ama beni buna o mecbur ediyordu. Altıma ilk önce etek giymeyi düşünsemde sonradan abartmanın alemi yok diyerek koyu gri kotumu giydim. Saçımı hafif özenli bir şekilde topuz yapıp küçük saçlarımı kulaklarımın yanından çıkartıp, dudak parlatıcımı sürdüğümde sevgilisi olduğumu kesinlikle hatırlayacağı bir haldeydim.

Selim'in binasındaki asansörüne bindiğimde son kez kendime aynada bakıp saçım dağılmış mı diye kontrol ettim. Kapıya geldiğimde dudaklarımı yalayıp sürdüğüm parlatıcının etkisini arttırdım. Kapıyı çalıp Selim'in açmasını bekledim.

"Hoşgeldin hayatım." dedi ve suratıma doğru dürüst bakmadan poşet dosyadaki testleri aldı elimden ve hemen salona geçti. Bana sarılmamıştı bile. Öküzgillerden Selim. İnsan bir bakar, sarılır. Uyuz. İçeri girip kapıyı kapattım. Aynada kendime baktım. Acaba artık eskisi gibi güzel ya da çekici değil miyim? Kendime bir süre öylece baktım. Hayır anlamıyorum testler benden çok nasıl ilgisini çekebilirki. Yok yok bence benim büyüm bozuldu. Eskisi gibi etkileyemiyorum onu ya da çok mu çocuksuyum? Ben aptal aptal kendime bakıp dururken Selim içerden seslendi.

"Hadi canım. Bak yanlışlarını çözeceğiz daha." Yanlışları çözecekmişiz. Şu an buradaki umursadığım tek yanlış benim seni eskisi kadar etkileyemem.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin