İlk Buluşma

17.5K 619 83
                                    



Arkadaşlar hikayeyle ilgili yorumlarınızı yazsanız. Beğenip beğenmediğinizi merak ediyorum.

Kapı açıldı ve Tuğba hoca içeri girdi. Anlamıyorum nasıl bütün güzel anları mahvedebiliyorlar. Hemen birbirimizinden ayrıldık. Tuğba hoca farketmemişti. Farkettiyse de çaktırmamıştı. Selim bozulmuştu. Herhalde Tuğba hocanın bizi o halde gördüğünü düşünmesi onu rahatsız etmişti.

Tuğba hoca "Ben sınıf boş sanıyordum. Siz burda napıyorsunuz İpekcim ?" dedi. Aşkım ya beni kurtarmak için o cevap vermişti."İpekle birebir yapıyorduk" dedi. Sonra Tuğba hoca "Ayakta mı ders işliyorsunuz?" dedi. Yine Selim "Ders bitti çıkyorduk" dedi. Bu kadında neden bu kadar uzattı. Cins,matematikçi değil mi hepsi aynı.

O gün eve giderken Selimden mesaj geldi. Selim diyorum hala inanılmaz bence."Bitanem yarın dersane yokmuş" yazmıştı."Niye ki?" demiştim. Canım falan yazamamıştım hala utanıyordum."Son sınıflara sınav yapacaklarmış, sınavdan sonra da birebirleri varmış canım." dedi. Benimde artık bir sevgi sözcüğü kullanmam lazım hayvanlık yapmayım."Tamam canım. Peki sen gidecek misin?" yazdım. Anında mesaj geldi. "Hayır hayatım. Ben de buluşalım mı diyecektim.Dersanede rahat değiliz." diye mesaj atmıştı. İşte şimdi bittim. "Tamam sevgilim gidelim ama ya biri görürse?" yazdım ama babamlara yalan atacağım için korkuyordum. "Korkma hayatım ben düşündüm onu." aşığım ben bu adama hem de deli gibi. Ne giyineceğim ben yarın uffff.
...

Alışveriş merkezinde buluşacaktık. Nasıl ayarlama bu? Herkes görecek. Siyah tişört,siyah dar bir pantolon üstüne koyu yeşil delikli ceket giyinmiştim. Altına siyah botlarımı giyinmiş,saçlarıma da maşa yapmıştım ama doğal duruyordu. O da beyaz bir tişört ve altına da kot pantolon giyinmişti. Sanatsal bir film almıştı. Mantıklı çünkü hiç bir öğrenci böyle bir filme girmez. Filmi izlemek yerine onu izlemiştim. Ellerimizi hiç ayırmamıştık. Sonra ordan çıkıp yemeğe gitmek üzere arabaya doğru ilerledik. Arabaya gittik ve çok şık bir kafenin özel bir bölümü vardı ora bize ayrılmıştı.

Yemek yedik ve muhabbet ettik. Yemeğin sonunda bana bir şey anlatması gerektiğini söyledi. Büyük an sonunda meraktan ölmek üzereyken gelmişti.

"İpek bana kızabilirsin belki ama bak şu an seni seviyorum önemli olan bu bunu unutma. Sadece bana güven ve benim anlattıklarımı dinle. Ben eskiden Tuğba hocayla sevgiliydim."

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin