Sürpriz

12.7K 401 10
                                    


İçeri girdiğimde salona doğru ilerledim ama korkudan ölüyordum. Bir baktım ki girişten salona doğru olan kısmında mor beyaz balonlar var,uçlarında da notlar. Acaba biri Melikeye mi yapmıştı? Neyse bakayım kime olduğunu anlarım. İnşallah banadır. Zaten Selim'den başka kim böyle romantiklik yaparki? Ne geliyorsa başıma hep bu merakımdan geliyor zaten.

Ayy Allahım fazla film izliyorum,hırsızlı falan.Bu yüzden ben de neler düşünmüştüm. Hırsız var sanmıştım.İlkinde "Aşkımmm"yazıyordu.İkincisinde "Hoşgeldin :)".Allahım inşallah banadır.Kesin banadır.

Öyle olmasa benim yerime Melike burda olurdu.Melike'ye bak sen,bu hazırlıklar banaysa o da bunun içindedir eminim.Zaten o böyle şeyler sevmez.O böyle daha abartılı şeyler sever.

Bir sonrakinde "Hayatım birinci ayımız da olaylar olduğundan kutlayamadık" diğerinde "Ama ikinci ayımızda acısını çıkaracağız"yazıyordu.Ayy resmen bana hazırlanmış.Kalbim yerinden çıkacak.Bu kadar da romantik olunmaz ki ama.Bir sonrakinde "Ama bir sorunumuz var.Melikelerdeyiz :)"diğerinde de bundan dolayı "Acele et az vaktimiz var.Yani ailesi geç gelecekmiş ama biz yine de işimizi sağlama alalım :)"yazıyordu.Her ayrıntıyı da düşünüyor.Oyyyy yerim ben seni.

"Sana çok aşığım." yazıyor.Benim romantik sevgilime bak sen.Daha ikinci ayda böyle bir süpriz yaptıysa birinci yılımızda ne yapacak acaba?

Diğerinde "Herşeyim,nefesim,hayatım"artık göz yaşlarıma engel olamamıştım.Bu seferki mutluluktandı tek fark bu.Diğer kağıtta"Canım iyiki hayatıma girdin."Daha sonrakinde "Yaptığım eşşeklikler için özür dilerim."hatasınıda biliyor aferin.

En sonunda biraz daha ilerlediğimde kalp şeklinde pembe bir balonda "SENİ SEVİYORUM VE KARŞINA BAK"yazıyordu.

Karşımda çok şık bir masa,masanın başında Selim vardı.Çok şık giyinmişti.Bir de bana bak kız kıza takılacağız diye kot pantolon kazak geldim.Benim de neredeyse aklıma gelmeyecek ikinci ayımız olduğu.Bana doğru ilerledi ve mutluluktan akan göz yaşlarıma engel olamıyordum.Sarıldık.Göz yaşlarımı sildi."Ağlama artık ağlamanı istemiyorum"dedi.

"Ama bu mutluluktan"dedim."Olsun artık ağlama ne için ve kim için olursa olsun."dedi.

"Sen mükemmelsin bu sefer gerçekten inandım buna.Çok güzel bütün bunlar.Tamam söz bu son bir daha ağlamayacağım."dedim akan son birkaç damla göz yaşımla.

"O kadar şeyden sonra güzel bir şeyler olsun istedim.Melike'den öğrendim buna yakın bir hayalin varmış.Ben de gerçekleştireyim dedim."saçlarımı eliyle düzeltirken söyledikleri bir kere daha doğru yaptığımı anlamama sebep oldu.Doğru seçim,doğru adam.

"Sen benim en büyük hayalimdin ve bunu gerçekleştireli sanki biraz oldu."dedim gülerek.

"Çok tatlısın İpek.Sana aşık olmamak imkansız"dedi artık bir öpücüğü haketti bence.

"Sana da aşık olmamak imkansız"dedim ve öpüşmeye başladık.Bu sırada hiçbir şey düşünmemiştim,düşünememiştim.Doğal psikolog resmen.

Ayrıldığımızda"Bir şeyler yiyelim mi?"dedi ve sandalyemi çekti."Aşkım sana inanamıyorum ama bak böyle alışırım."dedim.

"Alış ben hep yaparım sen yeter ki gül.Tek sıkıntı bundan 10 yıl sonra ne yapacağım?"dedi.Benle bir gelecek hayal ediyor inanamıyorum.

Ee o zamana evleniriz inşallah ondan sonra da beni mutlu etmesi daha zor olur heralde."Sen nasıl bir şeysin."dedim utana sıkıla."Esas sen nasıl bir şeysin?Benim misin?"dedi.Sadece güldüm.Böyle romantik sözler duyduktan sonra gerçeğe dönmesi zor oluyor.
"Seni çok seviyorum."dedim.
"Ben de seni hayatım."dedi.

Tabi bizim ilişkimizde güzel anları bölen biri olmalı.Gerçi bu sefer biri değil bir şeydi.Elektrikler kesildi ve Selim aşağıya inip bakıp gelecekti.Gerçi biraz korkmuştum sadece masadaki mumların ışığı vardı.Ben de gelmesini bekliyordum ki kapı çaldı ve açmaya gittim.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin