Tehdit

7.7K 310 70
                                    


"Gerçekten mi? Şimdi de bizi yani seni. böyle mi tehdit ediyor, inanamıyorum." dedim. Sinirden tırnaklarımı avuç içime geçiriyordum.

"Senden vazgeçeceğimi düşünüyorsa yanılıyor. Ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim." dediğinde hafiften gözlerim dolmuştu. Bu sırada Selim sıktığım avuçlarımı elleriyle açıp ellerimi tuttu.

"Sence bunu gerçekten yapabilir mi? Yani eğer benden vazgeçmezsen ilişkimizi ortalığa serer mi?" dediğimde bu söylediğim tekrar kulağımla buluşunca durumun ne kadar kötü olduğunu idrak edebilmiştim.

"Buna cesaret edemez. Şu an bizi deniyor." dedi. Kendinden gayet emindi.

"Ya cesaret ederse. Birinin bile öğrenme riskini göze alamayız."dedim. Ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Yüzümü bunları söylerken önüme eğmiştim. Baş parmağı ve işaret parmağıyla çenemden tutup onun gözlerin içine bakmamı sağladı.

"Senden asla vazgeçmiyorum küçük bayan tamam mı?" dedi. Aslında bu bir soru değildi. Kim Selim'e karşı çıkabilir ki?Hafifçe başımı salladım ona uyum sağlayarak. Küçük bayan ne ya? Aslında kulağa fena gelmiyor. Acaba telefonunda da böyle mi kayıtlıyım? Şimdi ne alaka,ben nereden vardım bu sonuca. Kız beyni işte.

"Seni seviyorum İpek. Bunu artık anla ve senden asla ve asla vazgeçmeyeceğim." dedi sakin bir ses tonuyla. Tabi bu sırada aklımı kemiren bir soru vardı. Şu anda bile düşündüğüm şeye bak. Ben şimdi bunu öğrenmeden duramam,çatlarım. Selim'in gözlerinde soru işareti vardı. Ah doğru seni seviyorum dedi ve benden cevap bekliyor.

"Ben de seni çok seviyorum."dedim.Şu an uzun uzun cümleler kuramayacağım.Şimdi ufak çaplı bir plan yapmalıyım.Düşün İpek düşün...
Heh sonunda kafamda ampul işareti belirdi.Şimdi planı uygulama vakti.

"Hayatımmm"diye mutfaktan salona doğru bağırdım.

"Efendim bitanem."diye seslendi. Resmen romantik bir film gibiyiz.

"Sen de Ayşen hocanın numarası var mıydı?" diye sordum.Özellikle onda olduğundan emin olduğum bir numarayı sormuştum.

"Var canım."dedi.

"Bana söyleyebilir misin?"diye atladım.

"Telefonu mu gördün mü?"diye seslendi birkaç dakika sonra.

"Sen yat ben bulurum."dedim ve şimdi arama vakti.Aradığımda telefonu sakladığım yere yani yatak odasına doğru hızlı adımlarla ilerledim.Telefonu elime aldım ve 'Nefesim' yazısıyla yüzümdeki sırıtmayı engelleyemedim.

"Buldun mu?"dedi.

"Buldum buldum. Ben bakabilirim dimi numaraya."dedim. Hem birazcık da karıştırırım.

"Tabi ki canım."dedi. Telefonu elime aldım ve numarayı kaydettim. Sonuçta foyam ortaya çıkmasın diye işimi sağlama aldım. Telefonunu kurcaladım ama kıskançlık yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Hep seviyeli mesajlar vardı. Aferin benim sevgilime. İyice kocasını kıskanan gizli gizli telefonunu karıştıran kadınlara döndüm. Telefonu elime aldım ve salona gittim. Selim'e verdim.

"Canım yanında dursun. Çalarsa duymayız."dedim." Bu arada yemek yapacağım özellikle isteğin bir şey var mı?"dedim.

"Yok hayatım. İstediğini yap. Hatta yapma dışarıdan isteyelim,yorulma." dedi.

"Olur mu öyle şey senin vitamin alman lazım. Sen benim yemek yapamamdan mı korkuyorsun yoksa?"dedim  ters ters bakarak.

"Yok yani umarım korkmam gerekmiyordur." dedi gülerek.

"Ben çok güzel yemek yaparım.Bak gör parmaklarını yiyeceksin."

"Yok ben yemeği yiyebileyim yeter."

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin