Sonunda

14K 442 21
                                    



Arkamı döndüm ve "Gitsem mi? Seni de huzursuz ediyorum baksana" dedim ve ağlamak üzereydim. İçimdeki duyguyu tarif edemem. Bir ilişkiyi bitirmek o kadar zorki hele bir de böyle severken.

Sonunda düzgün bir hareket yapmıştı. Kapıyı eğer tutmasaydı. Eğer gitmeme izin verseydi ilişkimiz tamamen biterdi. Aslında kapıyı açmak için gittiğimde hata yaptığımı farkettim ama geri dönemezdin. Sonuçta benim de bir gururum var. Aşık olmam onun için her şeyi yapacağım anlamına gelmez."İpek düzgünce oturup konuşalım."Sonunda yola geldi. Çok seviyorum ben bu salağı.

Hangi ara yaptıysa yine üstündekini çıkarmıştı. Az önce üstüne azıcık çorba(!) dökmeminde etkisi olabilir. Tekli koltuklara karşılıklı oturduk."İpek ben seni çok seviyorum. Sana aşığım ve gerçekten bize değer veriyorum. Evet ikimizde bazı hatalar yaptık. Bunları unutalım demiyeceğim ama ben de bizi bitirmek istemiyorum. O çocukla seni gördüğüm an hissettiklerimi geride bırakamam ama seni de unutamam zaten istemiyorum da"dedi.

İnanılmaz bir insan bu adam. Ağlayacağım şimdi. Nasıl bir erkek bu?Normalde kızlar yapar bu tip konuşmaları. "Ben de Selim en son isteyeceğim şey bu son birkaç günkü olaylar olmamış gibi devam edelim. Olmaz mı? Bence en mantıklı fikir bu. Daha doğrusu mantıklı değil ama... Seni çok seviyorum bu yeterli bence." dedim ve direk boynuna atladım. Kokusunu içime çektim sanki bu kadar süredir nefes almayı bırakmıştım. İçimde yine bir hareketlenme başlamıştı. Zaten durdurak bilmiyorlar yani içimde her ne varsa söz geçiremiyorum.

Şu an bana en iyi gelecek şeydi bu. Nasıl bir şey bu her şeyi unutturuyor insana. Elimi tuttu sonra. Nasıl tuttu ama sımsıkı beni bir daha bırakmayacağını o an hissettim.

Sonra uzun koltuğa geçtik. Annemleri arayıp çıkışta Melikeyle bir şeyler yapacağımızı biraz gecikeceğimi söyledim. Ne çok yalan atar oldum annemlere.

Hayır ben telefonla konuşurken saçma sapan şebeklikler yapıyor. Ne diyeceğimi karıştırıyorum. Beni gıcık etmek hoşuna gidiyor. Aslında bunu bile özlemişim kısacık bir sürede nasıl bu kadar özledim ki?

Bir film açtık ve sarılarak izledik. Tabiki filmi izlemedim onu izledim o da beni. Tabi arada bir kere öpüşmüş olduğumuz detayını atlamamalıyım. Her şeyi unutabilirim onunla öpüşürken kendimi bile. Ben de iyice şey oldum yani içimdeki aşifte dışarı çıkıyor resmen yanındayken.

Film bitti. Bir şeyler konuştuk falan saat 7 gibi evinden çıktık. Beni arabasıyla evime kadar bıraktı. Sıkıca sarıldık birbirimize "Seni seviyorum sevgilim." dedi." Ben de seni hayatım. Hem de çok." dedim ve eve doğru gittim ve geciktiğim için biraz kızmışlardı. E haklılar ama bu aralar her şeyin dozunu kaçırdım ama aşk bu yani kolay değil. Allah bilir bilseler beni evden çıkartırlar mı ?
...
Selim

İpek kapıdan çıkmaya kalkıştığı an aptallığımı farkettim. Neden böyle salak gibi davrandım ki? Resmen kendimi naza çektim. Kız barışmaya çalışıyor bense kızı takmıyorum.Yok ben odunum odun.

Arkasından hızla gittim ve kapıyı tuttum. İzin veremezdim bunu yaparsam kendimi asla affetmem. Hem o kıskançlığından yaptı. Biraz anlayışlı olsam ne olur. O da bitsin istemiyordu. En azından ben öyle olduğunu umuyordum. Yine o çiçek kokulu parfümğnden sıkmıştı. Burnum parfüm kokusuyla doldu. Bunu seviyordum onun imzası gibiydi. Tutup kolundan çekmek istedim içeri filmlerdeki gibi konuşmadan öpüşmek ama benim karakterime uygun değildi bu hareket. Ben daha çok konuşma taraftarıydım. Oturduk konuştuk. Onunda bitirmek istemediğinden emindim. Film izledik aslında daha çok birbirimizi. Özlem gidermek bir nevi. Evine bıraktım ve gözden kaybolana kadar bekledim.

İpek

Dersane yoktu ve bu sefer Melikelere gidecektim gerçekten. Evde oturup bir şeyler yapacaktık. Bir şeyler işte dedikodu yani. Eve çıktığımda kapı açıktı.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin