Aileler-2

7.3K 303 51
                                    

 
Şarkının adı: Nil Karaibrahimgil-Kek

Canlarımm ben geldim. Bu sefer yeni bölümle. Az önce yanlışlıkla eski bölümü tekrar yayımladım, kusura bakmayın. Adım adım finale gidiyoruz gibi.

Aşk Kurbanı adlı yeni bir hikayeye başladım, desteklerinizi bekliyorum.

"Aşkım nasıl süpriz?"

"Süperr. Sen mükemmel misin ne?"

"Bilmem öyle miyim?"

"Öylesin ama benim gölgemde kalıyorsun tabi. Çılgınsın sen. Bu yaptığın inanılmaz. "Telefondan gelen gülme sesinin yanında karşımda o gülüşü de görmemle sanki kendimi daha iyi hissetmiştim. Şimdi böyle mi olacaktı? Dibimde ama bana bir o kadar uzak.

"Babamla konuştunuz mu?"

"Konuştuk. Yani daha doğrusu ben koşarak konuşmaya çalıştım o beni dinlemedi ama bence biraz yumuşadı. Yani rahat ol."

"Ben inanıyorum sen yaparsın. Şimdi gitmem lazım."diyerek telefonu kapattıktan sonra öpücük attım. O da bana mükemmel gülümsemesiyle cevap verdi. Bu adam benim hak edemeyeceğim kadar mükemmel.

SELİM

İpek telefonu kapatır kapatmaz annemin beni aramasıyla hemen telefonu açtım.

"Efendim."

"Yavrum biz sana geldik. Kapı duvar. Neredesin sen?"

"Anne ben ev değiştirdim. Siz atlayın gelin benim eve. Dur ben Fırat'a haber vereyim getirsin sizi."

"Niye bize haber vermedin oğlum?"

"Daha yeni taşındım annem."

"Ameliyatlı ameliyatlı niye başına iş çıkardın?"

"Böyle gerekti. Size de anlatacağım gelince. Neyse ben Fırat'ı arayayım anne buraya gelince görüşürüz."

"Tamam yavrum."

Annem telefonu kapatınca Fırat'ı arayıp kısa bir telefon görüşmesi yapıp kapattım.Aradan yarım saat geçmeden kapı çaldı.Annem,küçük kız kardeşim,babam ve Fırat içeri girdiler. Bütün valizleri Fırat'a yüklemişler canı çıkmış çocuğun.Haline hem acıdım hem de güldüm.Fırat'ın ters ters bakmasıyla kendime gelip elinden valizleri alıp içeri koydum. Annemlere sarıldım.Salona geçtik,oturduk.Biz üç kardeşiz.Diğer kız kardeşim doğum yaptığı için gelememiş.Oturduk,muhabbet sohbet vakit geçti.Annem laf arasında ne anlatacağımı sorsa da daha vakti olduğunu düşünüp geçiştirdim.Sonra annemler evi gezmek istediler kalktık ve gezmeye başladık.Odama girdiğimizde cama asılı olan kağıt tabi ki de annemin gözünden kaçmamıştı.

"Oğlum bu ne satılık yazısı falan mı?"dediği sırada kardeşim cama gidip kağıdı yapışık olduğu camdan bir hışımla çekti.Yazıya bakar bakmaz gözleri fal taşı gibi açıldı.Kağıdı hemen katlayıp arkasına sakladı.

"Abi ne kadar dalgınsın.Hala satılık yazısı asılı."dedi gülerek.Annemler de ikna olmuş olmalı ki Fıratla beraber odadan çıkıp diğer odaları gezmeye gittiler.Bu sırada Aslı kolumdan tuttu.

"Abi ne iş?"dedi.

"Düzgün konuş abinle cimcime."

"Abiii beni sinirlendirerek bu olayı kaynatamazsın.Hem sen bana her şeyi anlatırdın.Tuba'dan tut Açelya'ya kadar hepsini biliyorum.Bunu da anlat."

"Tamam anladım kurtuluş yok başımın belası."

"Akşam annemler yatınca uzuuun uzuuun anlatırsın."dedi kelimeleri sündüre sündüre.

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin