Sevgilim

19.3K 656 68
                                    



İnanamıyordum gerçekten öpüşmüştük. Ondan daha önemlisi o da bana aşık. Dersteydik,ben bunları düşünmekten kendimi alamıyordum. Artık çatlayacaktım birine söylemezsem. Zil çaldığında Melikenin yanına koştum ve kulağına "Öpüştükkk" dedim.

Hemen ilerlemeye başladım.Yerimize gelmiştik. Melike "Ne?Kimle öpüştün?Ne zaman?" dedi merakdan ölmek üzere olduğu her halinden belliydi. "Şimdiiii" dedim."İpeeeeek" dedi baya sinirlenmişti. "Tamam tamam anlatıyorum. Nesi öpüştük. Kimleeee Selim hoca ve bir önceki ders." dedim mutluluktan ağzım ortadan ikiye ayrıldı ayrılacak bir şekilde. O anı hatırladığımda yine ölecek gibi olmuştum. Melike tepkisini hiç çekinmeden verdi."Oha!! Nasıl yani Selim hoca? Sen? İpek tek kelimeyle i na na mı yo rum." dedi."İnan inan oda bana aşıkmış işte tam aşkımdan ölcekmiş de ben yetiştim." dedim sırıtarak."Abartmayalım istersen" dedi ve konuşma bittiğinde Selim hocanın terasta olduğuna emindim, terasada kantinden çıkıldığından Melikeyi kantine doğru çekiştirdim. Yakın arkadaşaların kaderi bu herhalde .Aşkım ya terasta donmuş içeri doğru yürüyordu. Bana o seksi gülüşünden bir tane attı. Sonra yanımıza geldi. Normal bir şekilde konuştuk.

Sonra elime bir kağıt sıkıştırdı. Kağıtta "Ben yanından ayrıldıktan bir kaç dakika sonra 10-c de ol." yazıyordu. Melikeye kağıdı gösterip koşarak lavoboya inip parlatıcı sürdüm. Şöyle bir baktim kendime ama aşık olunmayacak gibi değilim adamda haklı.

10-c ye gittiğimde orada beni bekliyordu. Kapıyı kapattım. Gülümsedi ve bana kocaman sarıldı. Kokumu içine çekti."Bağımlılık oldun bende. Görmeden,kokunu içime çekmeden duramıyorum." dedi. Gülümsedim sadece. Ayrılmak istemiyordum. "Böyle kalsak ya. Hayallerim tek tek gerçek oluyor sizin burda beni sevdiğinizi söylemeniz gerekiyor ama" dedim. Sırıttı."Ne var?"dedim."Siz mi? Hala mı? Yalnızken siz demene gerek yok biliyorsun dimi?" dedi gülerek."Napayım? Alışkanlık vazgeçemiyor insan kolay kolay." dedim ukalaca."Bunu şimdilik saklayalım. Sonra yakın arkadaşlarımıza söyleriz belki."dedi. Eyvah şimdi nasıl söyleyeceğim ben boş boğazlıyım hemen gittim Melikeye söyledim diye."Ben...Melikeye söyledim." dedim çok utanmıştım."Tahmin etmiştim. Benim boş boğazlı sevgilim."dedi. Laf soktu ama sevgilim dedi. Bunu onun ağzından duymak tuhaf gelmişti ama hoştu. Bozulduğumu anlamış ve bana sarılmıştıki...

Hocama Aşık Oldum (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin