Hajnali vallomás

1.2K 40 4
                                    

Bakugou x Reader

AndysaBrooklen kérésére

A mai napra teljesen kikészültél

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A mai napra teljesen kikészültél. Az iskoládban szinte minden órán dolgozatot írtál, vagy éppen DÖK-ös feladataidat kellett intézned. Délután öcsédet kellett elhoznod az óvodából, az pedig csak hab volt a tortán, hogy egyik munkatársad megbetegedett, ezért téged kértek meg, hogy helyettesítsd őt és csak negyed 11-kor tudtál szabadulni. Hullaként, öledben kistestvéreddel vánszorogtál haza, ám ott legnagyobb meglepetésedre már volt valaki. Legjobb barátod, Bakugou Katsuki ült lakásod ajtaja előtt, arcát megvilágította telefonja gyér fénye.

-Katsu? - szólítottad meg értetlenül. - Mit keres itt ilyen későn?
-Tch... Nem vetted fel a telefont, ezért a félszemű ide állított és azt mondta várjam meg amíg hazaérsz. Azt nem gondoltam volna, hogy eddig itt kell strázsálnom... - rántotta meg a vállát nem törődöm stílusban. A látszat ellenére valójában igenis érdekelte mi van veled, sőt a "félszemű" nem is tudott a dologról.
-Sajnálom - hajoltál meg - már amennyire ezt Daiki, az öcséd engedte. - Tudlak valamivel kárpótolni?
-Hamár itt vagyok adj valamit enni, mert éhen döglök. - Te bólintottál, majd odébb tolva a szőkét beengedted magatokat.
-Lerakom Daikit aludni, addig írnál Tsubakinak, hogy jól vagyok?

Bakugou nem válaszolt, de eleget téve kérésednek elő halászta telefonját a zsebéből.
Az emlegetett személy, Mai Tsubaki már pisis korotok óta a legjobb barátotok volt, de veled ellentétben ők a U.A-be mentek alsó-közép után. A félszemű elnevezést pedig azért kapta, mert jobb oldalt a haja teljesen a szeme elé lógott eltakarva azt.

Miután testvéred végre elaludt egyből a konyhába mentél vacsorát készíteni. Éppen a forróvizet öntötted rá a teafilterre, amikor hirtelen két kar ölelt át. Ijedtedben megugrottál, így a víz maradéka a kezedben kötött ki.

-Az Isten verjen meg Katsuki! - szidkozótál miközben a leforrázott területre hidegvizet engedtél.
-Nem tudtam, hogy ennyire meg fogsz ijedni - nevetett ki téged Bakugou.
-Egyszer egy szép napon ki foglak nyírni - morogtál, mire csak mosolyogva megforgatta a szemét. Nem volt újdonság a számára, lévén, hogy imádott téged piszkálni, ezt a mondatod naponta kétszer minimum hallhatta tőled. - Egyébként kész a vacsora.

Mintha csak erre várt volna Bakugou hasa megkordult, így kissé vörös fejjel lépett az asztalhoz, majd leült az egyik székre.
Evés közben egyikőtök sem szólalt meg, de a szőke sündisznó tekintetét végig magadon érezted.

-Itt alszol? - kérdezted miközben elmosogattad a koszos tányérokat. - Elég késő van már, ne ébreszd fel Mitsuki-sant.
-Igen.
-A ruháid tudod hol találod, nyugodtan menj el fürdeni. - Bakugou már nem egyszer aludt nálad, így néhány ruháját idehozta, hogy olyan esetekben, mint például a mostani ne legyen baj, hogy nem hozott magával.
Miután végeztetek a fürdéssel megágyaztál Katsukinak a kanapén, majd egy „oyasumi" után mindketten elmentetek aludni.

Már vagy két órája próbálhattál elaludni és már éppen félálomban voltál, amikor hallottad nyílni az ajtót. Álmosan ültél föl, mivel azt hitted Daiki az, ennek ellenére legjobb barátod állt az ajtóban, kezében szorongatva takaróját és párnáját.

-Mit szeretnél Katsuki?
-A-aludhatok veled? - kérdezte zavartan. Bár sötét volt még azt is megkockáztattad, hogy elpirult.
-Gyere - paskoltad meg magad mellett a helyet.

Ugyan befeküdt melléd, de még nem tudtatok elaludni. Néha átölelt téged, vagy a nyakadba szuszogott és hansonló apróságokkal tartott téged ébren. Egyértelmű volt, hogy szeretne valamit. Egy sóhajtás után felültél, majd felkapcsoltad az olvasó lámpád.

-Baj van Katsuki? - kérdezted és kék neked közé fogtad az arcát, hogy ne hajthassa le. Aggódva fürkészted minden kis rezdülését. Ennyire törékenynek még sosem láttad.
-Szerinted... - kezdett bele hosszú másodpercekkel később - ...ha szerelmes vagyok egy lányba mit kellene csinálnom?
-Hívd el randira, vagy csak egyszerűen mond el neki, ahogy érzed.
-És ha visszautasít?
-Ugyanmár! - vágtál rá gyengéden a karjára. - Hova lett a nagyképű, egoista Katsuki Bakugou, akit ismerek? Hidd el nekem, hogy minden lány utánad epekedik. Jóképű vagy, okos és erős. Sőt kedves is vagy csak ezt szereted titkolni.
-Tch. Csak azokkal vagyok kedves, akik megérdemlik.
-És megtudhatom ki a szerencsés, akinek sikerült ellopnia a szívedet?
-T/n a neve... Biztos nem ismered - bökte ki és erősen koncentrálnia kelljen ahhoz, hogy ne piruljon el.
-Valami mintha rémlene. Sajnálom, de nekem nem szimpatikus, teljesen idióta. Bár azt hallottam amilyen idióta a sok romantikus és nyugodt fiú közül pont Bakugou Katsukié a szíve.
-Hülye liba - morogta a szőke, majd közelebb húzva magához ajkaidra hajolt.

Yahho. Kicsit rövidebb lett, mint terveztem, de azért remélem tetszett! ❤
A kérhető animék listája bővült a Kaichou wa Maid-samaval

Anime one shots BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now