Különcök

1.6K 23 2
                                    

Tokoyami x Tsuyu

Egy olyan világban élünk, ahol ritkán ugyan, de születnek félig állat, félig ember gyerekek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy olyan világban élünk, ahol ritkán ugyan, de születnek félig állat, félig ember gyerekek. Sajnos sokan ítélik el őket, holott semmiről sem tehetnek. Ennek a neve Zooease, a "zoo" és a "disease" szavakból összekarva. Állatbetegség. Ebben szenved két gyerek is. Tsuyu, aki félig békaként látott napvilágot és Tokoyami, aki félig hollóként tengeti napjait.
Egyikük sem szereti túlzottan, hiszen emiatt nincsenek igazán barátaik, mindenki kiközösíti őket. Az, hogy találkoznak csupán a véletlen műve, ugyanis egy iskolába vették fel őket és ugyanabba az osztályba kerültek.Mindketten kissé félénkek és bár ezen kívül nincs túl sok hasonlóság köztük hamar egy hullámhosszra kerülnek. Szinte egyből legjobb barátok lesznek, amin idővel mindketten változtatnának, de nem mernek lépni. Végül Tokoyami egyik nap mégis lép.

Valentin-nap van, így nem meglepően mindenki izgatott. Az emberek fele szereti, egy másik fele gyűlöli ezt a napot, de semmiképp sem semleges.
Tsuyu az utóbbi társasághoz tartozik, így kedvtelenül nyitja ki a szekrényét, amelyben csupán egy levél árválkodik. Arra számít, hogy valaki csak tréfálkozik vele, de amikor olvasni kezdi a papíron lévő sorokat rá kell jönnie, hogy ez egy szerelmes levél. Az egész nyomtatva van és név sincs rajta, a békalánynak fogalma sincs mi tévő legyen. Úgy dönt majd kikéri holló barátja véleményét. Meg is fordul, hogy elinduljon az osztályterembe, ám egy mellkasnak ütközik.
Felpillantva egy piruló Tokoyamit talál, amit nem tud hová rakni. A fiú lassan előhúzza kezeit háta mögül, ujjai közt egy kis dobozt és egy művirágot tart.

- Tsuyu-chan - kezdi bizonytalanul. - Már egy ideje el szerettem volna mondani, hogy szeretlek. Jobban, mint egy barát...
- Én is, kero - mosolyog rá a lány kedves, széles mosolyával.
- Én megértem, de azét ba... Várj mit mondtál?
- Hogy én is szeretlek Tokoyami-kun. Kero - ismétli meg. Erre az emlegetett ledöbben és egy még pirosabb árnyalatot vesz fel. Csend telepszik közéjük, amit végül Tokoyami tör meg.
- E-ezeket neked hoztam.

Ezzel átadja a tavirózsát - Tsuyu kedvenc virágát - és a dobozt, amelyben egy békás nyaklánc rejlik. Délután, pedig randira mennek, ahonnan már egy párként mennek haza.

Anime one shots BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now