Ha felkelsz...

1.3K 36 1
                                    

Sasunaru

–NARUTO VIGYÁZZ! – ordította Sasuke, amint meglátta szeme sarkából, hogy szőke társa nem veszi észre a mögötte lévő ninját

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

–NARUTO VIGYÁZZ! – ordította Sasuke, amint meglátta szeme sarkából, hogy szőke társa nem veszi észre a mögötte lévő ninját. Otthagyva saját ellenfelét a róka fiú felé sietett, de elkésett. Naruto későn reagált és egy elég komoly sérülést szerzett a hátára. Narancssárga ruhája azonnal átázott, a sebből folyó vörös folyadék pedig egyre nagyobb tócsában gyűlt össze a földön.

–Kinyírlak rohadék – az Uchiha fiú ijesztően halkan mondta ki a szavakat, szemeiből tömény gyűlölet sugárzott. Aktiválta a sharinganját, majd pillanatok alatt végzett az összes ellenséges ninjával.

Ezután azonnal a szőkéhez rohant, aki már betegesen fehér volt, pulzusa nagyon gyenge volt.

–A picsába – káromkodta el magát. – Ha meg mersz halni Teme, én visszarángatlak az élők közé és a kék kezemmel nyírlak ki újra!

Sasukének ötlete sem volt mit csináljon. Gyógyítani nem tudott, Sakurát és Kakashit pedig pár nappal ezelőtt visszarendelték a faluba, így segítsége sem volt.
Végül egyszerűen csak lekapta magáról a felsőjét és minden orvosi tudását előszedve bekötötte Naruto sebét, majd ölébe kapva leggyorsabb tempóján indult meg Konoha felé.

Pár nappal később az Uchiha gyerek legalább olyan rosszul festett, mint Naruto. Arca beesett volt, szemei alatt karikák voltak és nem volt hajlandó enni. Egész nap csak a kórházban ült az Uzumaki ágya mellett és a szőke kezét fogta arra várva, hogy az felébredjen.
Szánalmasnak érezte magát, amiért így kifogdult magából és egyáltalán nem az Uchihákhoz illően viselkedett, de nem tudott mit csinálni. Szíve fájt az aggodalomtól, semmi pénzért nem hagyta volna magára Narutot.

–Olyan barom vagy – motyogta Sasuke. – Még magadra sem tudsz figyelni, így akarsz lenni a Hokage? Csak ébredj fel... Ha felkelsz nem leszek olyan rohadt félős és bevallom, hogy szeretlek...
–Én is szeretlek Baka – mondta egy gyenge, rekedt hang, mire a fekete hajú csak megrázta a fejét.
–Szuper már hallucinálok i – majd eljutott az agyáig mit is mondott Naruto. – Idióta!
–Én is örülök neked Sasuke – húzta egy erőtlen mosolyra a száját a szőke.
–Mióta voltál fent?
–Hm, hogy is volt? „Ha felkelsz nem leszek olyan félős és beva – Sasuke befogta a másik száját.
–Jójó, értem... – Naruto óvatosan felült, bár háta még mindig fájt.
–Sasuke – elvigyorodott. – Megcsókolhatlak?

Az Uchiha nem válaszolt, csak óvatosan megfogta az Uzumaki arcát és egy csókba húzta.

Anime one shots BEFEJEZETTWhere stories live. Discover now