-22-

3.6K 241 96
                                    

Hayır o Akın değildi. İnanmıyordum.

"Kumsal bir şey söyle."
"Biliyor musun Akın benim için ulaşılmaz biriydi. Şuan karşımda bana beni sevdiğini söyleyen kişi Akın olamaz. Hiç Akın gibi hissettiremiyorsun. Eski etki yok bu da demek ki sen Akın değilsin."

Benden uzaklaştı. Sinirli gözüküyordu.

"Eski etki yok çünkü artık başka birisini seviyorsun! Eski etki yok çünkü artık seni seven benim. Artık o etkiyi yaratan sensin."

Kafamı delirmişcesine sağa sola sallamaya başladım.

"İnanmıyorum. İnanmıyacağım. Aaron Akın öldü dediyse ölmüştür."

Tam olarak psikopat birisine ait olabilecek bir gülüş sergiledi.

"Onu sevdiğini inkar ediyorsun ama hala onun söylediğinden çıkmıyorsun. Seninle oyuncak gibi oynuyor bundan haberdar mısın? Gerçi kendini ona fena kaptırdığından olsa gerek bunu da görmemişsindir. Sana ne yapacağını bilmek ister misin? Seni neden hala öldürmediğini söylememi ister misin ha?"

"HAYIR HİÇBİR ŞEY DUYMAK İSTEMİYORUM. SENİN O LANET AĞZINDAN ÇIKACAK HİÇBİR ŞEYE İNANMIYORUM."

"Sen bilirsin. İster inan ister inanma. Ama sen 18 yaşına bastıktan sonra ya Yaprak ya da o senin kanını son damlasına kadar içecek."

Gözlerimden yaşlar firar ediyordu. Nedenini bilmiyordum. Kaçırıldım, karşımda Akın kılığına girmiş birisi duruyor ve bana gerçek olmayan şeyler söylüyor, yaram çok acıyor bana kalırsa çoktan bayılmalıydım kan kaybından dolayı, üstelik o kadar zaman geçmesine rağmen Aaron ortalarda yoktu. Yoksa bu sefer beni kurtaracak kimse yok muydu?

Akın kılığındaki vampir yanıma tekrar gelip çömeldi ve yaramdaki ellerimi tuttu. Onu engellemek gibi bir şey yapmadım. Ellerimi yaramdan ayırdıktan sonra kanlı tişörtümü sıyırdı ve yaramla ilgilenmeye başladı. Aynı zamanda konuşuyordu.

"Sana iki seçenek sunacağım."

Ona soru soran gözlerle baktım fakat o bana bakmadığı için bunu görmedi. Yine de devam etti.

"Seni buradan kurtarabilirim."

Neden beni kurtaracaktı ki? Beni kaçıran zaten kendisi değil miydi?

"Sana sunacağım ilk seçenek şu; eğer benimle gelmeyi kabul edersen seni buradan çıkarır ve seni 18 yaşına kadar da sonrasında da Yaprak'tan ve Aaron'dan korurum."

Devam etmesini bekledim. Gözlerini yaramdan ayırıp gözlerime baktı.

"Diğeriyse; ilk seçeneğimi kabul etmezsen burada kalır ve Yaprak için çalışmaya devam ederim. 18 yaşına kalan az zamanda seni burada tutup sonrada...."

Gözlerini birkaç kere kırpıştırıp yutkundu.

"Sonrada Yaprak'ın gözlerimin önünde seni öldürüşünü izlerim."

Gözlerime soru sorarcasına baktı.

"Eğer ilkini seçersen senin için Yaprak'a ihanet edip kendimi tehlikeye atıcam. Sadece senin için bunu yapmaya razıyım. Tabi eğer kabul edersen."

Sunduğu seçenek karşımdaki kişiye güvenebilseydim kabul edebileceğim bir seçenek olabilirdi. Ama onun Akın olduğuna kesinlikle inanmıyordum. Gerçi Akın olsaydı da onun beni Aaron'da korumasını hayır istemiyordum. Aaron'da uzak olmak istemiyordum. Beni koruyacak asıl kişi Aaron'dı. Onun söylediği en ufak bir şeye inanmıyordum. Hem neden 18 yaşıma kadar bekliyormuş ki. Söylediği şeyin saçmalığı başından belli.

MELEZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin