-24-

43 5 0
                                    

Zodra Kieran weg is en Floris goed wakker is -wat op een zaterdag maar een uur duurt overigens- besluit ik het hem gelijk te vertellen. Anders zou ik me toch alleen maar zenuwachtig zitten maken daarover, en dan ben ik er ook van af ook. 'Floris?' Voorzichtig kijk ik hem aan. 'Ja?' hij kijkt op van zijn telefoon en kijkt me aan. Ehmm hoe ga ik dit zeggen? Floris kijkt me nog steeds afwachtend aan. Ik heb wat met Kieran lijkt zo serieus. 'Ja?' hoor ik het nu dringender. Ik besluit het maar gewoon te zeggen. 'Ik heb wat met Kieran!' Dan is het even stil. Ik kijk naar Floris. Een glimlach speelt om zijn mond. Ik wist het! 'Ik wist dat hij je leuk vond!' Hij grijnst. Met hoogrode wangen lach ik ook mee.

'Hoe was jullie eerste nacht samen?' Geschokt kijk ik hem aan. 'Dacht je echt dat ik jullie niet gehoord had? Jullie maakten even veel geluid als van een voetbalteam die net kampioen is geworden!' 'Niet waar! We waren gewoon wat aan het praten!' Hij kijkt me sceptisch aan. 'Hé! Ik ga niet gelijk met de eerste de beste jongen naar bed hoor! Wat denk jij allemaal over mij?' 'Wil je dat echt allemaal weten schat?' Lachend schud ik mijn hoofd. 'Maar je bent niet boos?' 'Nee, waarom zou ik? Hij heeft toch geen strafblad? Het is niet een of andere crimineel die je langs de weg hebt gezien. Het is een goeie gast waarvan ik zeker weet dat ie lief voor je zal zijn, dus waarom zou ik boos zijn?'

Meteen besluit ik Kieran te whatsappen over het geslaagde gesprek met Floris. Ik zocht zijn naam op ik mijn contacten en stuur hem een berichtje. Zoekend naar de naam Kieran komt niets boven. Hij had zijn nummer er toch ingezet? Dan zie ik de naam Superman K staan. Ik rol met mijn ogen en weet zeker dat dat alleen maar Kieran kan zijn.

You: Hey Kieran!

Superman K: Hoe wist je dat k t was?

You: Zeg nou zelf, wie anders zou zichzelf erin zetten als Superman K?

Superman K: Hmmm, da kan kloppen

You: Duhhh

Superman K: Mis je me nu al schatje?

You: Beetje. Maar ga je nou al beginnen met zulke kleffe cliché bijnamen? Ugh

Superman K: Nee hoor, ik ontken in alle talen. Zou k nooit gezegd hebben

You: tis is gelukt!

Superman K: Was gelukt?

You: Het gesprek met Floris!

Superman K: Duz geen grote boze wolf genaamd Floris?

You: Nee, hij s blij voor ons.

Superman K: Ga je het ook aan je moeder vertellen?

You: Idk. Ik denk het niet. Ze heeft wel wat andere dingen aan haar hoofd dan haar verliefde dochter, I guess.

Superman K: Volgens mij heb je daar gelijk in. Zie k je morgen? Ik heb een verassing voor je!

You: ben benieuwd! Hoe laat?

Superman K: Ik haal je om half 1 op goed?

You: Kee! Later!


Turn back the time ~Dutch~Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt