Ötvenedik rész

1.6K 42 7
                                    

Karácsony előtt egy héttel vagyunk. Hétfő van és anyáék ma délután indulnak. Jövőhét hétfőre elvileg itthon lesznek ha tudnak. Reggel 8 óra van. Ideje kikelni az ágyból és rendbe szedni magam. Emily és Jake majd délután jönnek át, hogy addig anyáékkal tudjunk lenni. Felkeltem az ágyból és a fürdőbe vettem az irányt. Arcom megmostam és mentem a pipere asztalomhoz. Felraktam egy natúr sminket és a hajam befontam. Amint készen lettem lementem anyáékhoz reggelizni.
-Jóreggelt.-köszöntem mindenkinek.
-Neked is-mondták anyáék.
-Csináltam melegszendvicset ott van a pulton egyél.-mutatott anya pultra.
-Rendben köszönöm.-mosolyogtam anyára.

Miután megettem a reggelit bevonultam a nappaliba és vártam a többieket, ameddig nem jöttek addig tévéztem. Mindenki oda jött a nappaliba és beszélgettünk.

Beszélgetéssel  hamar eltelt az idő is már ott vagyunk, hogy anyáéktól köszönünk elfele.
-Vigyázzatok magatokra. Blake ne gyújtsd fel a hazát, Bella ne öld meg a testvéredet.-nevetett ránk anya.
-Ti is vigyázzatok magatokra.-öleltük meg anyáékat.
-Sziasztok.-integettek anyáék.
Mi is vissza intettünk és megvártuk amíg a kocsi el nem megy.

Emilyék 4 körül jöttek át és most ott tartunk, hogy egy filmet nézünk. Az én ölemben fekszik Jake, Emily pedig Blake ölében. Jaknek simogatom a haját és tömöm magamba a pattogatott kukoricát. 6-ig filmeztünk. A fiúk gondoltak egyet és rá vettek minket, hogy menjünk bele a benti medencébe. Emilynek adtam egy fürdő rucit. Én is át öltöztem és mehettünk le. A fiúk már a vízbe voltak. Háttal voltak nekünk ezért halkan mentünk. Amint oda értünk rájuk ugrottunk. Nevetve jöttünk fel a víz alól. Egész estig hülyéskedtünk és mikor elfáradtunk mentünk vissza a nappaliba. A fiúk éhesek voltak ezért csináltam nekik kaját. Emily és én csak egy kevés gyümölcsöt ettünk. Megette mindenki a maga részét és mentünk a szobánkba. Emily Blakehez. Jake pedig hozzám.

-Először mész te vagy menjek én fürödni?-kérdeztem tőle miközben kutattam a szekrénybe egy trikóért és egy rövidnadrágért.
-Mi van akkor ha egyszerre mennénk?-nézett rám perverz mosollyal.
-De naa.-csaptam meg a mellkasát.
-Akkor menjél te, utánad megyek én.-nevetett és tolt befelé a fürdőbe.
Amint készen lettem mentem ki és egy alvó Jakkel találtam szembe magam.
Nem volt szívem felkelteni ezért csak befeküdtem mellé és próbáltam elaludni. Amikor már majdnem elaludtam éreztem, hogy valaki pontosabban tudom, hogy ki átkarolja a derekam, közelebb húz és a nyakamba rakja a fejét. Édes szuszogását hallgatva aludtam el.

Reggel hamarabb felkeltem mint Jake és gondoltam meglepem egy ágyba reggelivel. Lementem a konyhába elővettem a hűtőből a tojást és azt megcsináltam rántottának. Vágtam fel neki hozzá zöldségeket és csináltam hozzá egy shaket. Tudom, hogy imádja hiszen a kedvence mindig van nálunk. Mikor készen lettem mindennel felvittem a szobámba egy tálcán a kaját és leraktam az asztalra. Jake a hatam feküdt ki terülve. Gondoltam egyet és ráültem a derekára. Elkezdtem puszilgatni a nyakát, az arcát, a mellkasát. Egyből kipattant a szeme és fordított a helyzeten. Én kerültem alulra és ő kerekedett felém.
-Joreggelt baba. Nem gondoltam, hogy kora reggel így beindulsz.-mosolygott rám perverzen.
-Valahogy elkellett érni, hogy felkelj. Máshogy nem tudtalak. Na mostmár szállj le rólam. Hoztam neked kaját.-mosolyogtam rá.
Amint meghallotta a kaja szót egyből leugrott rólam. Leült az asztalhoz és elkezdett enni. Magamnak is csináltam egy keveset és addig amíg ő evett én is ettem. Mikor befejeztük a kajálást le vittük a konyhába a tányérokat. Blake és Emily lent ültek a konyhapultnál és ők is ettek valami kaját.
-Sziasztok. Mint szólnátok ha elmennénk a csarnokba kosarazni. A lányok lennének a szurkolók. Jönnének a srácok is és akkor játszanánk pár meccset.-vetette fel az ötletet Blake.
-Én benne vagyok teso.-pacsizott le vele Jake.
-Nekem mindegy.-feleltem.

Délután egy körül elmentünk a csarnokba. Ott voltak a kosár csapat összes tagja. Jó volt újra látni a csapatot.
-Sziasztok.-köszöntem nekik közben mindenkit megöleltem.
-Sziasztok csajok.-köszöntek ők is.
-Olyan jó újra látni titeket.-mondta Emily nekik.
-Titeket is.-felelték.
Egy keveset beszélgettünk és mentünk fel a lelátóra és onnan néztük a fiúkat. Természetesen amikor Blake dobta be a palánkba a labdát Emily felállt és kiabált neki amikor Jake dobta be akkor én tettem ezt. Fiúk lejátszottak két meccset és utána beszélgettek egy keveset. Miután ki beszéltek magukat mentek az öltözőbe zuhanyozni, átöltözni. Mindenki készen lett és mehettünk haza. A fiúktól elköszöntünk. Haza érve Emilyvel főztünk egy vacsit. Megettük és el is mosogattunk. Szokásosan este filmeztünk és úgy aludtunk el.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now