Negyvennegyedik rész

1.8K 56 6
                                    

Eltelt az a bizonyos egy hét. Hogy mi történt abba az egy hétben? Elmondom. A fiúkkal elmentünk a plázába hiszen nekik is kellett ruha és nekünk is. A plázába megismerkedtünk egy lánnyal akinek a neve Vanda. Vanda egy nagyon kedves lány viszont annál jobban szeret bulizni stb. Úgy ismerkedtünk meg vele, hogy Emi ugyan azt a ruhát nézte ki magának mint Vanda és egyszerre mentek egy eladóhoz, hogy abból a ruhából nincs-e az ő méretükbe. Ugyan az a méret kellett volna mind a kettőjüknek.

Most ott tartunk, hogy itt állunk a fürdőbe és az arcpakolást várjuk, hogy megszáradjon. (Fenti kép) Közben elkezdtük megcsinálni a szemöldökünket, hogy azzal ne keljen később foglalkozni. Amint megszáradt az arcmaszk le is szedtük magunkról és elkezdtünk sminkelni. Ilyenkor örülök neki, hogy Emi magával hozott annyi sminkes cuccot. Vandának csináltam a sminkét ameddig Emi begöndörítette a hajam. Mivel Vanda egy fekete tütüs ruhát vesz fel ezért csinálok neki egy füstös sminket és kap hozzá egy lilás-rózsaszínes rúzst. Miután készen lettem én is és Emi is cseréltünk Emi csinálta nekem a sminket és Vanda Emi hajat vasalta. Rajtam egy kék színű koktélruha lesz, ezért próbál egy kék színű sminket felrakni Emi. Miután kész lett Eminek Vanda csinálta a sminket és én begöndörítettem Vanda hajat. Azért így csináltuk, hiszen mindenki másnak akarta megcsinálni a hajat, vagy a sminkét.
A buliba kb 8 óra körül indulunk ez azt jelenti van fél óránk. Azalatt a fel óra alatt gyorsan kiválasszuk, hogy milyen cipőnk és milyen kiegészítőnk legyen.
A fiúk pontosan 8-kor érkeztek meg hozzánk és onnan indultunk a buli helyszíne fele.

A buliba beérve megcsapott az izzadtság, alkohol, egy kevés parfüm illatok. A helység közepén volt egy bárpult és a lányokkal külön vonultunk a fiúktól. Megbeszéltük velük, hogy messziről figyelnek minket és bármi van szaladnak. Ki kertünk egy vodka-narancsot amit mikor megkaptuk egyből legurítottuk. A lányokkal kb 4 vodka-narancs után elkezdtük érezni a hatását. Eddig szinte csak beszélgettünk és szerencsére a fiúkat se kellett még elküldenünk.
-Lányok menjünk táncolni-kiáltotta túl kevesebb sikerrel a zenét Emi.
-Felőlem mehetünk.-feleltem. Vanda csak bólintott és már mentünk is táncolni.
Emivel és Vandával a csípőnket ringattuk a zene ritmusára és nevettünk egymáson. Amikor a zene pörgősebb volt akkor mi is váltottunk a ritmuson és ezt tovább több zenén keresztül. Hirtelen megérzek egy kezet a csuklómon és egy idegen férfi húz ki a tömegből magával együtt egy olyan részhez ahol kevesebb ember van. Mivel nem vagyok józan de azért gondolkodni tudok ezért próbálom egész út alatt kihúzni a kezem a kezéből de nem sikerül. Amikor elér a helyhez szembe fordul velem. Barna hajú, barna szemű, kicsit izmos testalkatú de mégse olyan mint Blake vagy Jake.
-Cica nem akarsz velem eljönni hozzám. Ahogy látom nincs barátod így sima ügy vagy nekem.-nyalja meg a száját amint kimondta a mondatod. Mivel erősebb volt nálam nem tudtam mit csináljak ezért válaszolni se tudtam nagyon.
-Elvitte a cica a nyelved?-kérdezte.
-N nem-dadogtam.
-Ez remek. Mégegyszer felteszem a kérdést. Mivel nincs barátod ahogy látom elvinnélek magammal. Nem akarsz velem jönni?-hajolt egyre közelebb. Ekkor meghallottam egy mélyebb hangot a hátam mögül.
-Nem. Nem szeretne veled menni és van barátja. Ha meg egy centit közelebb hajolsz hozzá másnap reggel a kórházban kelsz fel.-felismertem a hangját de nem néztem rá viszont ő ránézett az előttem levő emberre gondolom hiszen az illető egy kicsit hátrált és utána hirtelen megcsókolt. Hirtelen azt sem tudtam mit csináljak de nem csókoltam vissza. Az egyik pillanatban leszaggatták rólam a csávót és elkezdte valaki püfölni. Háttal volt nekem ezért nem láttam ki de egy sejtesem volt és oda rohantam hozzá, hogy hagyja abba. Akár a bátyám, akár Jake, akár Jordan, akár Ashton, akár egy idegen ezt nem hagyhatom. Mikor oda szaladtam, hogy leszedjem róla és megtudjam nézni, hogy ki az akkor próbálta megütni az a csávó aki megcsókolt de nekem itt minden elsötétült. Annyit hallottam utoljára ahogy Emily oda rohan hozzám és sír, kiabál, hogy hívjanak mentőt. Innentől minden kiesik.

Itt az új rész babszik remélem tetszik és ez az új becenév is. Olvassátok szeretettel. Puszi❤️

A szomszéd srác Where stories live. Discover now