Tizenharmadik rész

3.9K 122 6
                                    

Először Blaket kértem számon mivel ha már haza mentem könnyebb volt.
-Blake mi az, hogy magamra hagysz a suliba?-kérdeztem tettetve, hogy ideges vagyok.
-Hát bocsi de együtt akartuk lenni ráadásul ma megkérdeztem, hogy lesz-e a barátnőm.-mondta egy hatalmas mosollyal az arcán. 
-Jujj jézusom ne mondd el majd had tudjam meg Emilytől-ezzel gyorsan át rohantam Emilyhez.

Berontott Emily szobájába
-Emi, hogy mertél egyedül hagyni te is a suliba?-mondtam neki is olyan mérgesen mint Blakenek.
-Hát mert mondta Blake, hogy maradjak itthon mivel a tegnap jól sikerült. Átmentem hozzátok és az ajtótól a szobájáig rózsa szírmok vettetek fel és mikor be léptem senki nem volt a szobába rá néztem az ágyra amin gyertyából ki volt rakva egy szívecske és utána Blake a hátamhoz lépett egy csókot rózsával a kezébe. Megkérdezte leszek e a barátnője és igen mondtam.-ugrottam a nyakamba.
Gyorsan fel álltunk és ugrándoztunk és visítottunk.
Miután végeztünk ezzel a jelentettel vissza mentünk hozzánk és úgy, hogy Blake ne vegye észre Emilyt csináltunk Blakenek egy tortát. Ez az egész két órába telt sütéssel és díszítéssel is. A szöveg az volt rajta, hogy nagyon szeretlek Blake és egy hatalmas nagy szívecske alakja volt a tortának.

Blakenek Emily felvitte a tortát gondolom megették mivel hoztak nekem is kettő szeletet. Én elkezdtem nézni egy sorozatot (így jártam anyátokkal ha valakit érdekelne) és közbe elfogyasztottam a tortát.
Nagyon bele merültem és azt vettem észre, hogy este fél nyolc van. Ezért lementem vacsizni. Vacsi közben elgondolkodtam azon, hogy én sose ebédelek mostanába és mégis kibírom vacsiig. Na mindegy mentem fürödni ami kb fél órát vett igénybe mert most hajat is mostam. Fürdés után megszárítottam a hajam és lefeküdtem. Mivel nem tudtam aludni ezért nyomkodtam a telefonomat.
Görgetem a facebookot semmi érdekes. Görgetem a tumblr-t semmi érdekes. Snapchat filterekkel játszottam nem nagyon kötött le. Ezért fel léptem instára és lesokkolt a látvány. Ugyanis Jake csaja volt rajta egy személyem szerint ismeretlen pasassal. Hát nem tudom, hogy most ehhez mit mondjak de nem úgy tűntek mint akik barátok. Mivel a csávó a csaj segget fogta. Felnéztem az oldalára Jakenek és mint sejtettem nem volt fent a közös képük. Szinte ha jól tudom csak egy hete jártak. Jó sokáig bírták.
Na mindegy ez nem az én bajom. Holnap próbálok hamarabb elindulni, hogy ne a kelljen társaságába mennem.
Mivel tíz óra környéken járt az idő ezért  mentem inkább aludni.

Reggel ugyan úgy hatkor keltem de most a zuhanyzást és az öltözést letudtam tíz perc alatt, ami az öröm volt, hogy pénteken van végre. Sminket felraktam egy gyorsat és most enni se ettem majd veszek valamit a büfébe. Szerencsére el tudtam indulni hamar ezért megint hallgathattam a zenét. Ugyanúgy mint tegnap be ültem a helyemre és senkivel nem foglalkoztam. Most kivételesen rajzoltam zene hallgatás közben és figyeltem az időt a mai napom egész jó volt. Kezdtünk egy ofővel, utána egy matek, kémia, biológia, tesi, földrajz és végül egy ének óra. Mindig is szerettem énekelni és anyáék szerint jó hangom is van hozzá de sosem mert mások előtt. Eddig mindig megúsztam, hogy ne kelljen énekelni de ma kivételesen a tanár engem szólított fel. Először egy kicsit hamis voltam ezért le is állított a tanár és mondta, hogy nyugodjak le és ha kell csukjam be a szemem. Megpróbáltam mégegyszer ahogy a tanár mondta és be is csuktam a szemem. Barátságot vettem és el énekeltem a dalt amit a tanár oda. Nem mertem kinyitni a szemem mert síri csend volt az osztályteremben. Végül nagyon lassan de kinyitottam a szemem. Annyit láttam, hogy mindenki engem néz. A tanár és pár diák tátott szájjal, voltak irigyek, voltak akik büszkék, voltak akik még rám se néztek inkább.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now