Huszonegyedik rész

3.4K 105 3
                                    

Éjfél körül járhatott az idő mikor gondoltam én megyek lefürdök és alszom.

Mivel gondoltam, hogy mindenki lent van ezért nagy sebességgel be nyitottam a szobám/szobánkba. Ezt meg is bántam mivel az ágyban össze bújva Jaket és valami csajt láttam. Jake rám kapta a tekintetét és amint meglátta, hogy én mentem be a szobába egyből lemászott a csajról.
A szemem megtelt könnyel és kirohantam a szobából, hallottam, hogy Jake utánam kiabál. Nem érdekel, hogy mit akar mondani csak minél hamarabb el akarok innen tűnni. Látod Isabella ezért mondtam, hogy ne szeress bele. Mert össze töri a szíved. Az egyik pillanatban még veled "flörtől" másik pillanatba már egy másik csajjal kefél. Miközben szaladtam lefele a lépcsőn hogy ki érjek a hotelból, ezeket mondtam magamnak. Lehet hülyének néztek páran. De nem érdekelt.

Már több mint egy órája sétálgatok egy közeli áruházba. Inkább úgy csinálok mintha venni akarok valamit csak ne dobjanak ki innen. Végül arra jutottam, hogy éhes vagyok ezért veszek valami kaját meg innivalót. Mivel ebbe a boltba volt ruha részleg is ezért lekötöttem azzal, hogy nézelődöm. Fél három volt ezért mentem kifizetni amit vettem és mivel nem szeretnék haza menni elmegyek a plázába. Hátha adnak valami mozit.

Sikeresen eljutottam a plázába. Volt egy két részeg ember de szerencsére nem kötöttek belém. Mivel még elértem a 3 órási vetítést ezért be ültem és megnéztem. A Ne játsz a tűzzel című filmet adták. Elég jó film ugyanis sokszor elnevettem magam. Főleg amikor a kis csaj megállította a kutyát és a felnőttek nem hittek a szemüknek.

A mozinak majdnem fél öt körül lett vége, ezért haza indultam gondolom, hogy már nincsenek ott az emberkék. Kezdett világosodni és így sokkal könnyebb vissza találtam mintha sötétbe kellett volna. Köszöntem a recepciósnak és mentem a lifthez. Nem akartam kiszállni a liftből de egyszer muszáj volt. Remegő kézzel nyitottam be a "házba". Huhh szerencsére senki nincs itt. Mivel eléggé álmos voltam ezért a kanapén aludtam pár órát. Nem akartam be menni az ágyamba ki tudja kivel van ott Jake.

11 környéken kelltem fel. Csináltam magamnak egy gyümölcs salátát és egy shaket. Elmentem az edző terembe így levezetem a feszültséget és minden gondomat. Edzés után lementem a wellnes részre. Jól megmaszíroztattam magam és utána elmentem a szaunába. Úsztam egy jót és még egy kicsit napoztam is.

Vissza mentem a "házba" és néztem egy jó filmet. Filmezés közbe ettem egy kis jó nacsó tálat és ittam hozza light kólát. Igen igen egyszer egyszer megengedhetem magamnak egy héten.

Filmezés után elkezdtem össze pakolni a cuccom ugyanis holnap után megyünk haza. A szekrénybe hagytam kettő nadrágot, pólót, pulcsit, bugyit, zoknit, melltartót, stb.
Ma össze szedtem Emilyt és Blaket és elmentünk ajándékokat vásárolni. Ugyanis elég szép helyen jártunk ezért az ember naponta nem utazna ide több órákat.

Ma tartunk haza fele a wellnes hétből. Szerencsére Emily vállalta és hátra ült hozzám. Emilynek mondta el csak ami Jakkel volt, történt. Egész úton tiszta hülyeségeket beszélgettünk Emilyvel.
Őszintén megmondva alig vártam, hogy haza érjünk. Végre kialudhatom magam.
Amint haza értünk megnéztem husit. Utána mentem anyához hátha főzött valami finom mert farkas éhes voltam.
Szerencsére anya csinált sajttal töltött rántott husit és kukoricás rizset. A két kedvencem nyami. Megebédeltünk és utána anyának mindent el kellett mondani, hogy merre voltunk, mi milyen volt, mit csináltunk, stb.

A nagy mesélés után felmentem a szobámba kipakolni. A koszos ruhákat bele raktam a szennyesbe. Ami tiszta volt vagy éppen nem vettem fel azt meg vissza pakoltam a szekrénybe. Mivel vasárnap van ezért úgy gondoltam, hogy a szennyest leviszem ki mosni. Gyorsan leszaladtam, bepakoltam a gépbe és elindítottam. Utána csináltam magamnak egy banán shaket, azt beraktam a hűtőbe és elmentem egyet futni. A közeli pályára mentem ott úgyis jó nagy kört tudok futni. Futás közben zenét hallgattam és reméltem, hogy senki nem lesz ott.
Tévedtem. Ugyanis na szerintetek kit láttam meg? Na kit?

A szomszéd srác Where stories live. Discover now