Tizenkilencedik rész

3.5K 101 2
                                    

Mivel a telómat bújtam az este valahogy bealudtam és reggel arra keltem, hogy Blake kiabál, hogy kelljek.
Szép komótosan elmentem a fürdőbe megcsináltam amit kellett és felöltöztem. Lementem megreggelizni és valami kaját csinálni. Igaz a suliba ebédelek de nem mindig olyan finom a kaja és van amikor veszek valami mást ha van de van amikor viszek.
Blake hamarabb elment Emilyvel miszerint dolguk van. Mindenki tudja, hogy csak együtt akarnak lenni.

A suliba nem történt sok minden Emily már nagyon várja, hogy hétfőn reggel menjünk a wellnes hétre. Igen anyáék le beszéltek az igazgatóval, hogy egy hétig minket kivesznek a suliba mert családdal megyünk valamerre. Nem kell azt tudni senkinek se, hogy mi merre voltunk. Emily egésznap arról beszélt, hogy olyan cukik lesznek majd Blakkel, hogy sokszor kettesbe fognak hagyni Jakkel. Magamba gondoltam, hogy vagy kettesbe vagy magamba de szerintem a második. Ugyanis Jake majd fogja magát és majd elmegy csajozni. Hiszen elég nagy a szálloda hátha talál valakit akit megdug aztán ott hagy.
A mai nap hamar el telt mivel elmaradt az utolsó két óra ezért olyan 12 fele mentem haza.

Amint haza értem mentem ebédelni hiszen most nem ettem a suliba inkább itthon. Volt itthon spagetti ezért azt ettem. Jól teli vágtam sajttal hiszen imádom a sajtot. Amint belakmároztam gondoltam megyek nézek egy kis tv-t a nappaliba.
Valszeg bealudtam mivel arra keltem fel, hogy valaki vagyis valakik beszélgetnek a konyhába és olyan halkan, hogy fel ne kelljek.
-Szia drágám. Mi keltettünk fel?-kérdezte anya mikor oda jött megölelni.
-Sziasztok. Dehogy is csak fel ébredtem magamtól.-válaszoltam neki.
-Miről beszélgettek?-kérdeztem anyától és a tesómtól.
-Semmi érdekeset csak el beszélgettem a bátyaddal, hogy amíg oda vagytok vigyázzon rád-felelte anya.
-Jajj anya tudok magamra vigyázni és ha bármi baj van egyből Blaket hívnám.-
-Jó rendben de féltelek. De ahogy akarod nem fogom a bátyád rad állítani, hogy minden pillanatban ott legyen ahol te.-ölelt meg megint anya. -Köszönöm-öleltem vissza anyát. 

Felmentem a szobámba és csak a szokásosat csináltam mint mindig. Este 9 környéken mentem fürödni és lefeküdni. Elnyomott az álom hiába aludtam délután.

Reggel 11 körül keltem fel. Mivel úgyis szombat van ezért megtehetem. Lementem csináltam egy forró vaníliát és egy szendvicset. Kajálás közben gondolkodtam hol lehetnek a többiek. Anya gondolom a munkahelyen tesóm meg gondolom Emilyvel vagy ki tudja hon van.
Egésznap halálra untam magam. Netflixet néztem, ettem, edzettem, husival játszottam, stb. Takarítani is takarítottam a szobámba, hogy anyának ne kelljen majd a jővőhéten. Ma szinte semmit nem akartam csinálni ezért inkább csak feküdtem az ágyba stb.

Anya este 6 körül ért haza ezért kérdeztem tőle, hogy főzzek e valamit. Kivételesen most azt mondta, hogy igen. Gondolom kivan merülve és fáradt de éhes is.
Fogtam és csináltam a legkönnyebb kaját amit tudod. Ez a tejszínes tészta saláta volt.
Ugyan könnye de macerás egy kicsit. Mivel vágd össze az összes zöldséget, főzz tésztára, keverj a tejszínhez tejfölt és carbonara port utanna pedig kavard össze. Jó nem annyira nehéz de aki még ennyit se tud annak meggyűlik vele a baja. Igaz egyszerű meg minden de nagyon finom.

Megvacsiztunk és mindenki ment a saját dolgára. Mivel egésznap az estét vártam ezért már nagyon örültem, hogy mehetek lefele feküdni. Lefekvés előtt rá írtam Emilyre.

Én: Szióka. Holnap mi jót csinálsz?
Emily:Halika. Pakolok az útra. Nincs kedved majd át jönni segíteni, hogy melyik a jobb ruha stb.
Én:De szívesen megyek majd. 10-11 körül ott leszek.
Emily:Remek. Akkor majd várlak. Jóéjt Bella.
Én:Jóéjt Emy.

Ezzel letettem a telefonon a töltőre. Viszonylag nehezen aludtam el, mivel azon gondolkodtam, hogy majd pár nap múlva nekem Jakkel kell egy szobába, egy ágyba aludnom. Na mindegy valahogy majd csak kibírom.

Reggel mivel 10-11 körül írtam Emilynek, hogy át megyek ezért 9-kor keltem.
Megreggeliztem, megittam a forró vaníliát, fogat mostam, felöltöztem és elintéztem husit is. 10:30-ra készen lettem ezért mentén át Emilyhez.

-Szióka- leptem be a házba kiabálva Emilynek.
-Szia. Gyere fel-kiabálta vissza.
-Na mizujs?-kérdeztem mikor leültem az ágyra.
-Semmi. Segíts nekem választani.-mutatta nekem a sok ruháját. 

Nehezen volt de 2 órába telt, hogy ki válassza azokat a ruhákat amit vinni akar magával. Emily elment megvenni a kajákat amit az út alatt fogunk elfogyasztani, ezért haza mentem én is pakolni.

A bőröndömbe bepakoltam kb 5 haspólót, 3 rendes pólót és biztonság kedvéért 4 váltó pólót. Viszek magammal 4 hosszú farmer nadrágot és 3 rövid nadrágot. 3 pulcsit raktam be és amit meg kellett. Melltartót, bugyit, zoknit stb.
4 pár cipőt raktam be. 3 bikinit ugye, hogy legyen nálam. Viszek magammal még törölközőt, sampont, tusfürdőt és az ilyen alapvető dolgokat.

Este anyával és tesómmal vacsiztunk. Vacsi után beengedtem husit és felvittem magamhoz, hogy aludjon velem.
Apa elutazott üzleti út miatt ezért már régen láttam.
Nagyon izgultam a holnapi nap miatt ezért gyors lefürödtem és mentem aludni.

A szomszéd srác जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें