Huszonhatodik rész

3K 89 2
                                    

Eltelt azóta az este óta egy hét. Jake elvitt egy különleges helyre ahol csoda szép volt a naplemente. Ugyanis megnéztük azt is és az egész délutánt ott töltöttük. Ennél szebb pillanat nem volt még az életembe. Viszont eltelt utána két nap és Jake szerelmet vallott. Azt mondta én vagyok a mindene, belém szerett és velem akarja leélni az életét. Ma pedig ott tartunk, hogy hétvége van. 10 óra és Jake itt fekszik mellettem. Nem nem feküdtünk még le. Egyenlőre nem is akarok vele.

Dél van és muszáj vagyok felkelteni hiszen mennünk kell ebédelni.
-Jake keljél gyere menjünk enni.-feküdtem a hasán és közbe simogattam az arcát.
Érzem, hogy közelebb húz magához.
-Előszőr ha adsz egy csókot.-amint ezt kimondta rátapadt az ajka az ajkamra. Sokszor nem tudtam eldönteni, hogy a méz vagy az ajka az édesebb.
-Mostmár menjünk mert éhes vagyok.-szakadtam el az ajkától.
-Hajh jólvan.-morgolodott és jött utánam.

Megreggeliztünk és utána mentünk fel a szobámba átöltözni. Persze úgy, hogy a fürdőbe külön külön öltözünk. Miután átöltöztünk elmentünk egyet sétálni. Időközben megéheztünk és bementünk a mekibe enni. Kb 2 körül mehettünk haza. Jake haza ment én pedig a szobámba. Egész nap filmeztem és ettem. Kicsit furcsa volt, hogy Jake nem jelentkezett ezért felhívtam. Kinyomta. Biztos elment a haverjaihoz. Vagyis remélem. Hmm akkor edzek egyett, lezuhanyzom és majd kitalálom mit csináljak.

Most hajnali egy van és jelentem, hogy nem tudok aludni. Ugyanis Jake nem jelentkezik, sőt nem is veszi fel. Nagyon furcsa nekem. Mindegy megpróbálok aludni és holnap számonkérem.

Reggel 8 óra van. Telefonomat megnéztem és szerencsére volt egy üzenetem ami Jaketől jött. Az üzenetben az állt, hogy a kosár csapat rendezett egy házi bulit amin csak ők voltak és lemerült a telefonja. Most hogy így vissza gondolom Blake se volt itthon. Legalább megnyugodtam. Elkészülök megkajálok és átmegyek hozzá. Mi csak úgy bemegyünk egymáshoz mint régebben Emilyvel is. Jake mivel hajnali 1-2 óra között írta az üzenetet ezért gondolom még alszik hisz 9 óra van.

-Jóreggelt.-köszöntem.
-Neked is Bella. Jake a szobájába szerintem még alszik. Igaz én akartam felkelteni de akkor menj és keltse fel.-mondta és ment vissza a konyhába.
Hallkan kinyitottam az ajtaját és bementem. Egy ideig néztem ahogy alszik és hallgattam a szuszogását majd egyszer ráugrottam. Mivel izmos kidolgozott teste van ezért neki meg se kottyant, hanem én nyögtem fel egyet a fájdalomtól.

-Jóreggelt. Hogy tetszett a felkeltés?-kérdeztem tőle miközben lemásztam róla.
-Neked is. Hát nekem nem fájt de ahogy hallottam neked igen.-felelte.
-Nem kicsit.-mondtam nevetve.
-Na gyere ide hozzám.-tartotta a karját.
Oda bújtam mellé és szaglásztam azt a kellemes férfias illatát. Bealudhattunk ugyanis 11-kor keltünk fel. Jake felöltözött és lementünk az anyukájához. Már készen volt az ebéd ezért leültünk enni. Emily nem tudom merre volt mert ő nem ebédelt a családja többi tagjával.
Ebéd után Jakkel egész nap csak filmeztünk. Este szóltam anyának, hogy Jakenél alszom. Igazából nem volt kedvem haza menni. Majd reggel suli előtt haza megyek.

Este 10 körül elmentünk külön külön fürdeni. Jake nagyon szeretett volna velem fürdeni de nem engedtem neki.
-Légyszi baby had menjek veled fürödni. Tudod mennyire szeretnék.-mondta nekem de nem hatott meg.
-Majd máskor. Megígérem, hogy jövőhét hétvégén együtt fürdünk.-mondtam neki és a választ meg se várva bementem a fürdőbe. Jake tusfürdőjével fürödtem le hiszen nem volt más tusfürdő amit használni tudtam volna, hiszen mindenkinek külön fürdője van. Törölközés közepette eszembe jutott, hogy nincs nálam pizsoma.
-Jake légyszi hoznál nekem valamit amibe aludni lehetne?-nyitottam ki egy kicsit a fürdőszobája ajtaját.
-Mindjárt keresek valamit, de csak ha beengedsz.-mondta és láttam az arcán azt a kaján mosolyt.
-Jake fejezd be.-néztem rá szúrós szemmel.
-Jolvan naaa.-végül egyezett bele.
Beadott egy boxert és egy hatalmas pólót. Lehet, hogy csak rám volt nagy. Sőt biztos mivel Jake egy fejjel nagyobb nálam. Na mindegy. Felöltöztem és mentem ki Jakehez. Jake mikor észre vett egyből rám vetette a pillantását. Felállt az ágyról és oda sétált hozzám. Közel húzott magához, bele markolat a popómba és megcsókolt. Ebben a csókban minden vágya, szenvedélye benne volt. Jake felemelt a fenekemnél fogva és szép lassan az ágyra rakott és rám hajolt. Közbe egy pillanatig se váltak el ajkaink. Jake nagyon érzékien elkezdte csókolgatni a nyakam. Levette rólam a pólót és egy szál gatyába feküdtem alatta. Jake elkezdte puszilni a mellem, a hasam és egyre lejjebb ment míg el nem ért az érzékeny pontig.

A szomszéd srác Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt