Harmadik rész

7.7K 186 6
                                    

Reggel nyolckor keltem ami csak azért volt mert tízre kész kellett, hogy legyek.
Gyors lementem meg reggelizni, ami egy szenya volt és egy bögre forró vanília. Miután megettem a tányért és a bögrét a mosogatógépbe. Fel szaladtam és ki választottam egy rózsaszín haspólót és egy rózsaszín rövidnadrágot. Majd később felveszem a vans cipőm hozzá. Kisminkeltem magam egy halvány rózsaszín árnyalatában, passzoljon a ruhámhoz. A hajamat csak kifésültem és hagytam kiengedve.
Fél tíz körül járt az idő így gondoltam gyorsan bepakolom a táskámba a pénztárcám, zsebkendőt, kézfertőtlenítőt és majd a lakás kulcsom.
Gyorsan lementem a nappaliba és megnéztem van e valaki itthon de nem találtam senki így gondoltam felhúzom a cipőm és megyek kifele.
Emily már ott várt a kisajtónkba. Bezártam a bejárati ajtót és mentem Emilyhez. Köszöntem neki egy öleléssel és mentünk is utunkra.
Egész jó környéken lakunk így közel van hozzánk egy park, egy pláza és még a sulit is megmutatta nekem.
A környék nagyon szép volt főleg a park. Mondta Emily van egy baráti társasága a suliba majd megismerkedtet velük de most nem tud mert mindenki nyaral.
Miután megnéztük a parkot és beszélgettünk egy kicsit mentünk a plázába. Ugyanis Emilynek kellettek hosszú nadrágot és néhány pulcsi.
Mivel én is jöttem gondoltam én is veszek nadrágokat és pulcsikat de én még vettem két pár cipőt is.
Egy fekete convers és egy fekete magasszárú vans cipőt.

Miután mindent megvettünk elindultunk haza. Kb 10 perc alatt otthon is voltunk én elköszöntem Emilytől és mentem befele.

Beléptem és a konyhába anya fogadott.
-Szia drágám! Merre voltál? Ahogy látom vásároltál.-mondta anya mikor észre vette a kezembe a szatyrokat.
-Szia! Igen Emily el hívott, hogy menjek vele és gondoltam veszek magamnak is pár cuccot. De reggel nem találtalak sehol ezért nem tudtam szólni irni meg elfeljtettem.-mondtam neki bűnbánóan ugyanis anya nem szereti ha nem szólunk neki.
-Nem baj most én se szóltam merre mentem. Na mutasd mit vettél.-szemeiben láttán azt a csillogást, hogy nagyon kiváncsi.

Megmutattam neki és mentem fel a szobámba.
Így a délelőttöm el is ment, hogy oda voltam és gondoltam nézek valami filmet. Gyors kerestem egy filmet netflixen és elkezdtem nézni. A film végénél jártam mikor bátyám jött be a szobámba és csak annyit mondott vegyek fel egy bikinit és 10 perc múlva legyek kint a kertbe. Először nem értettem mi baja lehet de utána gondoltam biztos megengedte a beépített medencét. Ahogy mondta 10 perc múlva már lent voltam de ami fogadott kicsit lesokkolódott. Ott volt Emily, a két testvére és 3 idegen csávó. Számonkérően néztem a bátyámra aki csak mosolygott és egy hirtelen mozdulattal belevágott a vízbe. Én ezen nagyon mérges lettem és amikor kiszálltam a vízből kergetni kezdtem és egyszer valahogy sikerül magammal rántanom. Ezek után Jake és Taylor egyszerre bele lökték Emilyt aki miután feljött a víz alól csak rám nézett és gondoltam mit akar. Gyorsan amíg a fiúk nem figyeltek bele löktük mindd kettőt. A délután további része csak így zajlott. Este 7 körül mentek haza a többiek. Én miután fel öltöztem és megszárítottam a hajam bementem a bátyámhoz.
-Szia. Nem zavarlak?-kérdeztem.
-Hali. Gyere nyugodtan.-mondta és jelezte, hogy üljek le az ágyára.
-Kik voltak azok a 3 idegen csávók?-kérdeztem tőle ugyanis nem ismertem és azt se értettem, hogy a bátyám hol találkozott velük.
-Elmentem délelőtt a közeli parkba és ott deszkáztak aztán láttak, hogy én is azt csinálom ezért oda jöttek hozzám. Össze haverkodtunk és meg hívtam őket.-ennyi volt a válasza ami elég rövid volt.
-Hmm érdekes.-tűnődtem el.
-Micsoda?-kérdezte.
-Hát, hogy ismered őket kb 4-5 órája és ilyen jóba lettetek.-válaszoltam.
-Bella mi nem olyanok vagyunk mint a lányok mi olyanok vagyunk ha valaki szimpi akkor barátkozunk. Mi nem várunk több órát vagy több napot erre, hogy össze barátkozzunk. Amúgy is te és Emily is olyan jó barátnők lettetek.-mondta egész végig a szembe nézve.
-Én más vagyok mert én nem olyan vagyok mint a többi lány én is úgy gondolkodom mint most te, csak engem az lepett meg, hogy régebben nem így gondolkodtál.-válaszoltam de én nem néztem a szemébe.
-Bella tudod, hogy azok nem voltak igazi barátok.
-Igen tudom.-válaszoltam és kb még pár órát beszélgettünk aztán mentünk vacsorázni.

Anya csinált vacsorára pizzát és desszertnek pedig palacsintát. Nutellásat ami a kedvencem volt.

Miután megvacsiztunk mentem zuhanyozni és utána aludni.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now