Negyvenkilencedik rész

1.5K 40 0
                                    

Lassan ott tartunk, hogy november vége van és nemsokára karácsony. Három hét és négy nap és itt a karácsony. Ilyenkor nagyon be vagyok zsongva és már most elkezdem össze írni, hogy kinek és mit veszek.
Arra gondoltam, hogy Emilynek veszek smink termékeket hiszen oda van értük és bármennyi, bármilyen fajtájú neki mindig kell új és kap tőlem egy szépítős,masszásos jegyet, de én is megyek vele. A fiúknak veszek két VIP jegyet a kedvenc kosár csapatuk meccsére. A borítékba kapnak fejenként egy kevés pénzt amivel állom a kaját stb ha kell nekik. Arra is gondoltam, hogy mindenkinek veszek közös pulcsit velem. Szóval Emilynek is lesz velem egyforma pulcsi egy velünk kapcsolatos mintával. Jakkel is lesz egy közös pulcsim de más mintás mint az Emilyé, Jake kap tőlem egy közös nyakláncot is hiszen imádom amikor nyaklánc van a nyakába. Természetesen kedves bátyámmal is lesz ami más mint a másik kettő. Anyának veszek egy szép találó készletet hiszen ő azokért van oda. Vagyis igazából mindegy mit veszel neki csak konyhába kelljen. Azért gondoltam a találó készletre mert mindig panaszkodik, hogy sosincs elég neki, de amúgy van és pluszba kap hozzá egy parfümöt. Anya barátjának pedig veszek 2-3 könyvet hiszen imád olvasni és egy parfümöt.


Mindenki el kérdezte tőlem, hogy mit szeretnék karácsonyra de mindenkinek azt mondtam, hogy tudják az ízlésem és lepjenek meg. Persze a napokban a fiúknak célozgattam de nem hiszem, hogy értettek.
-Emy. Kérhetek tőled valamit?-tettem fel a kérdést.
-Persze. Mondjad.-nézett rám a telefonjából.
-Tudod a napokban. Célozgattam a fiuknak. De van egy olyan érzésem, hogy nem értettek. Segítesz nekik főleg Blaknek. Sose tudja mit vegyen és általában ruhákat vesz nekem. De abból már van elég nem kell több-nevettem el magam.
-Persze, hogy segítek. Jaknek már kitaláltam, hogy mit vegyen hiszen ő se tudja magától. Blaknek pedig pont most találtam ki de nem mondom el.-nevetett ő is.
-Köszönöm szeretlek.-ugrottam a nyakába.
-Én is téged.-ölelt vissza ahogy tudott.

Eltelt kb 2 hét is itt állunk Emilyvel a plázába és segítek neki ajándékot vásárolni. Én már a pulcsikat megrendelhetem és elvileg jövőhéten meg is érkeznek. Emily azt találta ki, hogy a bátyámnak vesz olyan cuccokat ami kell a kosarazáshoz. Ja és vesz egy szexi Victoria's Secretes szettet ezzel Blaknek kedvence. Nekem annyiba kell segíteni, hogy mit vegyen Jaknek. Először arra gondoltam, hogy vegyen Jaknek is kosaras cuccot de ő most vett magának teljesen ujjat. Ezért rábeszéltem Emilyt, hogy menjünk be a Calvin Klein boltba és vegyen neki egy cipőt. Ebből az lett, hogy vett neki egy cipőt és egy dzsekit. Én is vettem neki ebbe a boltba cuccokat ami póló és egy olyan cipő ami uniszex ezért magamnak is vettem egyet. Emily elment a könyves boltba mondtam neki vegye már meg nekem is a könyveket addig én berohantam a Mac üzletébe és vásároltam Emilynek. Szinte mindenből vásároltam neki amiből tudtam, hogy imádja használni. Mire kiértem a Macből láttam, hogy Emily most jön ki a könyves boltból. Gyorsan eldugtam a táskámba az ajándékát és mehettünk tovább.
Délután 5 körül értünk haza. A fiúk valamit játszottak az Xbox-on mi addig mentünk valami kaját keresni hiszen iszonyú éhesek voltunk. Estére mindenki haza ment és anyáék is megérkeztek.

-Gyerekek gyertek egy kicsit.-kiabált fel anya.
-Sziasztok.-köszöntem nekik.
-Mondjátok.-sürgette kedves bátyám.
-Van egy rossz hírünk.-mondta anya.
-Mi? Micsoda?-vágtam a szavába.
-Nyugi. Annyi lenne, hogy karácsonykor nem biztos, hogy itthon leszünk. Ugyanis nekem el kell utaznom mert egy cégnek ruhát kell készítenem de ott kell elkészítenem és ott kell maradnom a bemutatón is. Ez azzal jár, hogy lehet haza érünk de lehet nem.-mondta anya.
-Én pedig nem hagyom magára és vele megyek.-felelte anya barátja.
-Hát ez remek.-mondtam egy kevés iróniával.
-Bella figyelj. Amint tudunk haza jövünk és onnan hozunk nektek ajándékot. Reméljük haza érünk karácsonyra. Egy nappal előtte lesz a bemutató és reméljük a gépünk nem fog késni. Szaladunk haza fele ígérem.-mondta anya átölelve.
-Rendben.-öleltem szorosabban anyát.

Miután megbeszéltük mindenki ment a magam dolgára. Én felmentem a szobámba egy kevés ideig zenét hallgattam és amint elálmosodtam indultam aludni.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now