Tizenötödik rész

3.9K 98 5
                                    

Másnap mivel szombat volt ezért tíz óráig aludhattam volna, viszont nekem van egy nagyon nagyon cuki kicsi kutyám aki rajtam ugrált reggel fél kilenckor.
Kikászálodtam az ágyból és mentem a fürdőbe felöltözni és elvégezni a dolgaimat. Itthonra egy fekete pamut rövid gatyát vettem fel és egy haspólót. Lementem husival reggelizni. Ő is és én is megkaptuk a reggelinket és falatoztunk. Általában husinak kutyatápot vagy kutya konzervet szoktunk adni, de nekem mindig megesik rajta a szívem és adok neki az én kajámból is. Persze amit nem lehet vagy nem szabad azt nem adok neki. Ki ellenállna egy ilyen cuki, szép szemű, megzabálni való kutyának?
Miután végeztünk a kajával felszaladtam a szobámba átöltözni egy fekete hosszú nadrágba és egy fekete pulcsiba. Igen a mai szettem eléggé színes. Viszonylag nem olyan sötét színűek a ruháim de legtöbb része igen mivel imadom a feketét. Persze vannak színes pólóim, nadrágaim, pulcsijaim, cipőim stb.
Mikor kész voltam felvettem a szintén fekete vans cipőm és elvettem husi nyakörvét a szekrényről.

Husi nagyon élvezi a parkot, hiszen már talált is magának egy másik kutyust akivel tud egy jó nagyot jatszani.
-Szia. Isabella vagyok de mindenkinek csak Bella.-nyújtottam a kezem a lány irányába.
-Szia. Az én nevem Sarah.-fogadta és kezet ráztunk.
Ezzel elkezdődött egy nagyon hosszú beszélgetés. Kb délután kettő körül indultunk haza husival.
Minden féléről beszélgettünk. A kutyákról, a családról, hobbyról stb.

Haza érés után egyből mentünk ebédelni. Anya csinált sajttal töltött rántott húst és hozza kukoricás rizset. Amint megláttam mi a kaja egyből megettem vagy négy szelet rántott húst és egy tányér rizset. Szerencsés vagyok ugyanis bármennyit eszek nem hízok el. Nagyon nagy munkával kellett megcsináljam, hogy most egész jól nézzek ki. Nem is ez a nagyon sovány, nem is kövér hanem a közepes. Ami azt jelenti, hogy vaskos combom van de hasam nincs.

Ebéd után benéztem bátyámhoz hátha itthon van. Most szerencsével jártam mert kivételesen itthon volt.
-Hát te, hogy hogy itthon vagy?-kérdeztem mikor bementem hozzá és leültem az ágyára.
-Ma egyikünk se akart sehova menni ezért inkább mindenki otthon maradt.-mondta telójából felnézve.
-Na ez remek hír akkor megyek el hívom Emilyt egy csajos vásárlásra.-ezzel a mondattal kimentem a szobájából és bementem az enyémbe.
Felhívtam Emilyt mert lusta voltam átmenni.

~Szia! Nincs kedved eljönni velem egy csajos vásárlós délutánra?~
~Szia. Miért ne?~
~Okés, akkor tíz perc múlva legyél kész.~
~Rendben~

Ezzel megszakadt a vonal. Én csak csináltam egy enyhe sminket és megfésültem a hajam. Lent felvettem a cipőm és a táskám és szóltam anyáéknak, hogy elmentem Emilyvel.

Mialatt mentünk a plázához végre pletykáltunk egy kicsit. Olyan régen beszéltünk mert mindig a bátyámmal van elfoglalva. Mindegy is legalább órákon még tudok vele beszélni.

-Na csajszi mit vegyünk?-kérdezte ugyanis én hívtam magammal.
-Hát gondoltam valami csinos rucikra. Akkor nadrág, póló, pulcsi, szoknya, egyberuha.-vázlaltam fel neki a tervem.
-Na akkor bemegyünk abba, abba, abba és ebbe a boltba és mindenhonnan veszünk neked mindent.-válaszolta lelkesen.
-Jolvan csajszi akkor menjünk.-mosolyogtam rá.
Tudni kell Emilyvel nem 1-2 óra a vásárlás. Szó szerint 4 órát voltunk a plázába. Minden ruhát Emily választott nekem. Emilynek is igazán jó ízlése van csak ő szexibb ruhákat vesz mint én.
Mivel este 8 körül járt az idő anyát felhívtam, hogy jöjjön már légyszi értünk. Anyára vártunk kb 10 percet és ott is volt. Amint haza értem megmutattam anyának a szerzeményeimet.
Vettem 4 db elegánsabb és csinosabb alkalmi vagy éppen egy buliba is felvehető ruhát. A választásom egy fekete, fehér, kék wés egy rózsaszínűre esett.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now