Harminckettedik rész

2.6K 72 3
                                    

-Emily ha megnyerjük olyan csajos estéket fogunk tartani egy hónap keresztül.-mondtam neki vigyorogva amit ő is azzal jutalmazott.
-Hát ajánlom is.-mondta.

Az ofő kilenckor vissza jött és egy borítékot hozott a kezébe. A borítékot oda adta nekünk és azt mondta válasszunk ki kettő embert aki szaladni fog, hogy leadjuk az igazgatónak hiszen gyorsaságra megy. A hangod bemondóba kilenckor megnyomtak egy gombot ami azt jelentette, hogy kezdhetjük. Kiszedtük a borítékból ami volt benne és az iskolánkról volt egy kép amit össze kellett rakni és rá ragasztani egy lapra. Mivel nagy darabok voltak hamar össze lehetett rakni és gyorsan vissza raktuk a borítékba. Öt percnél tovább nem csináltuk. Jake és Ben mint akiket kilőttek egy puskából úgy szaladtak, hogy mi legyünk az elsők. Egy perc múlva már itt is voltak és mondták, hogy senkinek nem volt még ott a borítékja. Ennek nagyon örültünk hiszen ebbe mi voltunk az elsők.

9:55-ig szabadak voltunk és 10-re hozta az ofő a következő feladatot amit megint egy gomb megnyomása jelzett. A második feladat az volt, hogy ki kellett találni melyik költőtől származik az idézet. Mindenki elővette a telefonját és egyre egy ember keresett, hogy hamar kész legyünk. Én mivel elég gyorsan és szépen tudok írni ezért én írtam. A fiúk megint szaladtak, hogy nyerhessünk. A fiúk vissza érve megint mondták, hogy mi voltunk az elsők.

Ugyan úgy 10:55-ig nem csináltunk semmit hanem vártuk azt utolsó feladatot. Amit megint az ofő hozzit és egy gomb nyomás utasította, hogy kezdhetjük. Az utolsó feladat egy szókereső volt amiben 10 szót kellett kitalálni a suliból. A papíron voltak helyek kihagyva, hogy oda írjuk a megfejtést és annyival segítettek, hogy az első betűt megadták. Ezt is elég hamar megcsináltuk hiszen sokan voltunk és nem volt nehéz. A fiúk megint szaladtak és mondták mikor vissza értek, hogy sajnos ebben másodikok voltunk. Na sebaj az a lényeg az első három feladatból az első kettőt mi nyertük meg.

Délig ott kellett lenni a suliba és azt csináltunk amit akartunk. Utána haza lehetett menni vagy ahova szoktunk. Mivel szerda volt mentünk Emilyvel pompom edzésre és a srácok kosár edzésre. Emilyvel kivettük a ruháinkat és mentünk átöltözni. Mivel a piramis nagyon is jól megy mostmár ezért azzal nem kell már foglalkoznunk. De a mai nap még ezt csináltuk mivel mást nem tudtunk és nem akartunk bele kezdeni majd pénteken. Mivel nem tudtuk előre, hogy ilyen jól fog menni ezért hamarabb befejeztük a gyakorlás és a két óra helyett csak egyett voltunk ott. Mi Emilyvel átöltöztünk és mentünk nézni a fiúk hogyan edzenek. Amióta Jakkel veszekedtem valamennyivel másabb lehet. Hiszen ma egész nap a suliba volt és még az edzésen is ott volt.  Emilyvel megvártuk ameddig Blake elkészül és siettünk haza fele.

-Amugy tudtátok, hogy ha megnyerjük az utat akkor ti külön lesztek majdnem több mint egy hónapig. Szóval nektek is nyerni kell.-mondtam nekik és Emilyn láttam a kétségbeesést.
-Nyugi hugi rajta vagyunk az ügyön, hogy be kerüljünk az első háromba.-kacsintott egyet és megölelte Emilyt.
-Ajánlom is.-"fenyegette" meg a bátyámat. Mi csak nevettünk és a végén Emily is elnevetette magát.

Amint haza értem mentem valami kaját csinálni mivel anya és apa még dolgoznak. Ezért gondoltam, hogy segítek anyán, hogy ne akkor kelljen főznie vagy éppen rendelni mikor haza jönnek. Ezért csináltam egy kevés spagettit és csináltam még mellé salátát. Mivel 2 körül járt az ide ezért csináltam egy kis édességet ami muffin volt.

Anya és apa egyszerre értek haza és ma elég hamar hiszen 5 óra van. Blake fél hat körül tért vissza Emilyvel.
-Szia Emily rég láttunk.-köszönt egy öleléssel neki anya.
-Hát igen mostanába elhanyagoltam ezt a családot és csak Blakkel foglalkoztam sajnálom.-mondta szomorúan.
-Semmi baj aranyoskám. Örülünk hogy itt vagy.-felelte apa.
-Mi a helyzet Jakkel?-kérdezi apa tőlem.
-Semmi különös. Egy kicsit össze kaptunk de majd megoldjuk.-válaszoltam a lehető legjobb választ ami nem volt igaz de ezt anyáéknak nem kell tudni.
A vacsorán egész végig Emilyvel beszélgettek és szerencsére nem engem faggattak Jakkel kapcsolatban.

Sziasztok. Nagyon szépen köszönöm a több mint 10k megtekintést és hogy ennyire tetszik nektek a könyvem has lehet könyvnek mondani. Örülök neki, hogy ennyire szeretitek és annak is örülök amikor látom, hogy kommentben írjátok, hogy teszik nektek és legyen folytatás. Köszönöm a szavazatokat is és reméljük egyszer az is eléri a 10k-t de én annak is örülök, hogy egyáltalán annyi van rajta amennyi most. Igyekszem minél hamarabb hozni a részeket de muszáj tanulnom is valamennyit. Ráadásul a maguk könyvemet is szeretném ugyanúgy vezetni mint ezt de arra is időt kell szánnom. Ígérem igyekszem legalább 1 de max 2-3 részt kirakni egy héten. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a sok sok megtekintést és mindent amit tőletek kapok. Vigyázzatok magatokra nem csak most hanem mindig. Legyetek jók. Sziasztok.❤️

A szomszéd srác Where stories live. Discover now