Negyvenedik rész

1.9K 55 1
                                    

-Srácok ha mindenki itt van a nappaliba akkor csukjátok be a szemeteket, hiszen csináltunk nektek valami Bellával.-mondta nekik Emily és utasította, hogy csukják be a szemüket.
Ki sétáltunk a konyhába és a hűtőből kivettük a tortát. Leraktuk a nappaliban levő asztalra.
-Kinyithatjátok.-mondtuk egyszerre Emilyvel.
-Ahh csajok tudjátok mióta várok én akár egyetlen egy db csokira is?-kérdezte a kedves bátyám.
-Elvileg már több éve nem esztek napi szinten csokit, chipset és ilyen dolgokat nem?-tettem fel a kérdést.
-Hát hugi lehet te ezt látod de néha néha elcsábolunk.-nevetett és vele együtt mindenki.
-Na gyertek együnk.-mondtam nekik és kezdtem felfele vágni a sütit.
-Lányok arról már tudunk, hogy főzni nagyon is jól tudtok és nagyon is finomat tudtok. De, hogy sütni is ugyan olyan jól tudtok.-dícséret meg minket Ashton.
-Hát ha akarjátok szívesen sütünk, főzünk nektek.-mondta Emily.
-Abba biztos is lehettek, hogy ameddig itt vagyunk ez a ti szerepetek lesz.-mondtam nevetve.

Az este további részébe ki kérdeztük a fiúkat, hogy mit szeretnének enni és hogy mikor csináljuk meg. Activytiztünk egy keveset mert holnapra beszéltük meg, hogy filmezni fogunk és a fiúk fognak filmet választani. Én Emilyvel voltam egy csapatba és természetesen elvertük a fiúkat mint mindig. A fiúk 1 fele mentek vissza, hogy egy keveset tudjanak ők is meg mi is aludni. Emilyvel elpakoltunk mindent és utána mentünk fürödni. Fürdésből mikor vissza tértem azt vettem észre, hogy Emilyt már elnyomta az álom. Majd reggel lefürdik, nem volt szívem felkelteni. Amint befeküdtem az ágyba engem is elnyomott az álom.

Reggel az ofő szokásosan keltett minket hiszen közös program van. Mindenki elkészült 10-re és egy helyen gyülekeztünk, hogy ofő tudassa mi lesz a program.
-Jóreggelt gyerekek.-köszönt nekünk.
-Jóreggelt-dünnyögték vissza hiszen sokan még álmosak.
-Mai program az lesz, hogy elmegyünk az állatkertbe. Tudom tudom most is ott vagyunk de ezek az állatok érdekesebbek.-nevetett az ofő.
-Nagyon vicces ofő. Haha szakadok.-kiabálta oda kisebb gúnnyal Ashton.
-Ashtonkám tudom nem kell mondani. Na térjünk vissza. Elmegyünk az állatkertbe 11-re kb oda érünk és délután 5-ig leszünk ott. Remélem 6 óra simán elég lesz körbe járni. Akkor menjünk a buszhoz.-indult meg ofő a busz felé.
 

A buszon a szokásos helyen ült mindenki ahogy szoktunk. Emilyvel szinte az egész busz utat végig ettük, nevettünk, a fiúkkal kötekedtünk stb. Hamar eltért az a 45-50 perc míg oda értünk.
Az ofővel kellett tartani ameddig beértünk és kifejezetten mondta, hogy egyedül senki ne mászkáljon. Ez a veszély minket nem fenyegetett hiszen mi a szokásos csoportunkkal mentünk minden fele. Olyan szép egzotikus állatokat és növényeket láttunk amitől az eszemet elvesztettem. Csináltunk egy csomó fotót amitől a fiúk ki voltak készülve hiszen csak a 20. kép sikerült jóra. Az állatkertről nem nagyon tudok mit mondani. Olyan mint a többi csak azokkal az állatokkal amelyek itt honosak.

Délután mikor vissza értünk 8-ig készítettünk Emilyvel kaját a srácoknak. Mivel 8 után az ofő és a másik tanár már simán alszanak addig simán ki főzünk, hogy a fiúk tudjanak enni. A fiúk kb 9-re jöttek át és a mi házunkban levő fiúk is akkor tértek vissza a fociból. Megint elfogyasztottak mindent és megint elkezdték mondani, hogy miért tudunk ilyen jól főzni, sőt még azt mondták ha haza érünk akkor vagy nálunk vagy Emilyéknél lesz a party vagy bármi más és Emilyvel mi fogunk főzni sütni.

A fiúkkal vacsi után beszélgettünk egy csomót ameddig elmosogattunk. Mosogatás után filmeztünk mivel a fiúk választhattak filmet és valami focis filmet választottak. Emilyvel nem nagyon akartuk elfogadni de had legyen egyszer az amit ők akarnak. A kanapé két szélén Blake és Jake ült, Emily Blake mellett én pedig Jake és Ashton között mivel csak ott maradt hely mire mentem. A film felénél éreztem, hogy a szemem nehezedik és nem bírom nyitva tartani. Hirtelen azt vettem észre, hogy valakinek a vállán volt a fejem de, hogy kinek azt már nem néztem meg. Éreztem, hogy átölel és már aludtam is.

Reggel a szobánkba ébredtem fel. Valakinek háttal feküdtem akinek a keze a derekamon pihent. Biztos voltam benne, hogy nem Emily de reménykedtem, hogy hátha az hiszi, hogy Blake vagyok. Nehézen de megfordultam. A szemem egyből rá vezettem az emberre aki itt fekszik mellettem. Először nem tudtam, hogy örüljek neki vagy sem. Az ember aki mellettem feküdt nem más volt mint...

Sziasztok. Bocsánat megint, hogy késtem egy napod de mivel középiskolába járok ezért nagyon sok mindent kell csinálnom. Tanulnom, beadandót adnom stb. Ezért tényleg elnézést kérek de próbálom tartani a határidőt. Ha esetleg nem tudom akkor másnap azonnal posztokon is a storyt. Jó olvasást. Puszi🥺❤️

A szomszéd srác Where stories live. Discover now