Huszadik rész

3.6K 105 0
                                    

Reggel 8-kor keltem, mivel 9-kor elkell indulni, hogy 11-re oda tudjunk érni. Ugyanis addig át kell venni a szobát. Gyors meg reggeliztünk, bepakoltunk mindent a kocsiba és el köszöntünk a szülőktől. Szegény husit is megölelgettem és puszilgattam.

Pontosan 11 előtt pár perccel értünk oda szóval még időben. Átvettük a szobákat és bepakoltunk. Én bepakoltam a szekrényben a cuccaimat, hogy ne a bőröndből kelljen kifele szedegetni. Jake is bepakolta a cuccát a szobába de arra megkért, hogy rakjam már be az ő ruháit a szekrényben. Én szépen össze hajtogattam neki és elrendeztem.

Mivel a hotelnek ugye van wellnes része ezért mentünk kipróbálni. A fiúk olyanok voltak mint az 5 évesek. Állandóan csak ugráltak, fröccsköltek lefele minket. Miután megunták Blake oda ment Emilyhez és egy kicsit kettesbe voltak én és Jake nem tudtuk mit csináljunk ezért kitaláltuk, hogy versenyzünk. Ki ér hamarabb a medence másik oldalához úszva.
-De ez nem ér csalsz-locsoltam le.
-Honnan veszed?-kérdezte mosolyogva.
-Láttam, hogy nem is úsztál-locsoltam le ismét de ezzel nem jártam jól.
Mivel fogta és vissza vágott nekem ezzel elkezdődött egy harc köztünk. Én menekülni próbáltam mikor láttam, hogy huncut mosollyal jön felém. Gondoltam le akar nyomni a víz alá vagy ilyenek de inkább menekültem. Nem jártam nagy sikerrel mert elkapott. Ahogy hozza ért a bőre az enyémhez kirázott a hideg. Jake maga fele fordított és nagyon kevés távolság volt köztünk. Éreztem, hogy ajka szinte súrolja az enyémet. Legbelül azt akartam, hogy most azonnal megcsókoljon, de igazából nem tudtam. Szemébe nem láttam semmit csak azt, hogy mélyen az enyémbe fúrja az övét. Inkább elhúzódott és mentünk vissza mind a négyen a szobánkba.

Emilynek mondtam az öltözőbe, hogy szeretnék vele beszélni.
Ezért megbeszéltük, hogy este Jake és Blake elmennek kaja miatt valami boltba addig beszélünk. Mivel kétszobás lakásba voltunk ezért elég lett volna ha a nappaliba vannak a fiúk de nem baj.

-Na csajszi mondjad mit akartál-jött hozzam Emily egyből mikor a fiúk elmentek.
-Hát csak annyi, hogy lehet, hogy öhmm Jake majdnem megcsókolt.
-Jézusom Bella. Hát ez remek.-válaszolta
-Hát nem tudom mit kéne most tennem.-válaszoltam neki.
-Figyelj szervezünk majd vasárnap egy bulit és akkor majd el mondasz neki mindent.- ölelt meg.
-Rendben-válaszoltam.

Megjöttek a fiúk és hoztam gumicukrot, sört, chipset és popcornt.
-Mi lenne ha játszanánk felelsz vagy merszet?-kérdezte a bátyám mindenkitől.
Miért ne válaszoltuk.

Én kezdtem a pörgetést és Emilyn állt meg.
-Emily twerkelj egyet Blakenek.-mosolyogtam rá ami miatt elvörösödött. De megcsinálta most ő pörgetett.
-Jake sztriptízelj nekünk egyet de csak a pólód kell le venned.-nevetett
Jake megcsinálta amit kell és én szerintem tiszta vörös lettem a látvány miatt.
Játszottunk még pár kört. Szerencsére én eddig megúsztam olyanokkal, hogy kiabáljak ki az ablakon, igyak meg egy fel doboz sört egyszerre stb. Viszont Emily pörgetett és Jaken állt meg.
-Kedves bátyám akkor csókold meg Bellát.-amint ezt meghallottam lefagytam. Jake egyre jobban közeledett hozzám és rányomta ajkait az ajkamra. Olyan finom és édes volt ez a csók. Annyit vettem észre, hogy Jake ölébe ülök és faljuk egymást. Levegő hiány miatt mentünk szét. Észre vettük, hogy a többi kettő személy eltűnt. Szóval direkt csinált Emily. Ohh ezt még vissza kapja. Zavaromba inkább mentem zuhanyozni és ágyba bújni hamar el aludtam szerencsére.

Reggel 8-kor kelt mindenki. Csináltunk Emilyvel reggelit a fiúknak és magunknak is. Ma is fürdőztünk, játszottunk és moziba is elmentünk. Hálistennek a mai nap nem volt olyan viszony Jakkel amit nem szerettem volna.

Most szombat van. Hamar eltelt ezek a pár napok. Éppen Emilyvel választjuk, hogy mit vegyünk fel holnap a buliba. Én maradtam a fekete szaggatott nadrágomnál és egy fekete haspólónál. Majd felveszem hozzá a fekete vans cipőm.

Azért választottuk ma mivel ki kellett mosni ugyanis már volt rajtunk. Emily kimosta és ki terítette. Ma elmentünk venni piát, nasit, party kellékeket. Már este beraktuk a hűtőbe a piákat, hogy holnap jobb legyen. Este lefürödtem, hajat mostam, elvégeztem amit kellett és mentem aludni.
Jake általában velem egy ágyban szokott aludni és betartja, hogy a saját térfelén maradt.
Ma viszont nagyon izgultam a holnap miatt ezért hozzá bújtam és ő csak közelebb húzott magához.
Annyira szeretem az illatát. Azt a finom, édes ajkát úgy megkóstolnám most. Jézus Bella miket beszélsz? Nem szabad!!! Érted? Nem szabad!!!! Ezekkel a gondolatokkal inkább elhúzódtam Jaketől.

Reggel Jake már nem volt a szobába. Megnéztem mennyi az idő. 10 óra volt, így érhető hova lett. Mentek Blakkel edzeni. Kimentem és csináltam magamnak szendvicset és kávét. Emily utánam jött ki nemsokára és ő is ugyan azt tette amit én. Megreggeliztünk és elkezdtük berendezni a házat.

Fiúk haza értek 12 környéken és mondták, hogy csináljunk már valami finom kaját. Gondolkodtunk Emilyvel, hogy mi lenne nekik a jó. Aztán arra a döntésre jutottunk, hogy csinálunk rakott krumplit.
Mikor kész lett ettünk belőle és utána rendet raktunk.

Este 6 óra a vendégek egy része már megjött. Én szinte senkit se ismerek de annyit tudok, hogy Jake és Emily haverjai. Ahhoz képest voltunk vagy 50-en a házba.

A buli folyamatosan követtem a szememmel Jaket. Egyszer ott állt a konyha ajtóba az ajtófélfának neki dőlne és a haverjaival beszelgetett. Többször találkozott a tekintetünk de mindig mikor oda pillantott gyorsan el kaptam a tekintetem.
Egyszer arra leszek figyelmes, hogy közeledik felém.
-Látom nem tudod rólam levenni a szemed-mosolygott rám.
-Miről beszélsz? Én nem nézlek téged-tettetem mintha semmit se tudnék.
-Jajj Bella mindenki látja nem tudod tagadni-válaszolta nekem.
-Én tényleg nem csak néha oda néztem-válaszoltam neki.
Ezzel felkapott és elvitt táncolni. Nem mondom, hogy ne ittam egy kicsit de akkor se voltam berúgva. Jo igazából azért ittam mert volt benne gumimaci.

Ahj megőrülök de meghalok miatta. Miért kell pont őt szeretnem? Nem én nem szeretem. Bella nem szereted fogd fel és max téged is ott hagy majd mint a többit. Mondtam magamba. Mikor vége lett a számnak gondoltam megkeresem Emilyt.
A konyhába volt Blakkel ezért megfogtam és elvittem egy olyan kis zúgba a házba ahol nem nagyon vannak.
-Emily nem tudom miért van ez!-akadtam ki neki.
-Micsoda Bella?-kérdezte teljesen összezavaradottan.
-Az, hogy szeretem is meg nem is Jaket.-válaszoltam neki.
-Figyelj Bell majd ha haza értünk én addigra kiderítem, hogy Jake mit érez.-mondta nekem megnyugtatás képpen.
Nem válaszoltam semmit csak megöleltem.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now