Tizenhetedik rész

3.7K 106 0
                                    

Jakkel még beszélgettem egy keveset és segített nekem, hogy eljussak Emilyhez.
Megnézte, hogy itt van e még Blake. Mivel nem volt és Emily a szobájába volt ezért úgy tettem mintha most jöttem volna.

-Szia Em. Mizujs,-kérdeztem egy öleléssel.
-Szia Bella. Semmi extra. Veled?-ölelt vissza.
-Velem se.-ültem le a puffjára.
-Na és hogy állsz a pasival.-kérdezte csillogó szemekkel.
-Ah reménytelen úgyse kellenék neki ráadásul nem tudom, hogy tényleg szeretem vagy valami fellángolás.-mondtam neki.
-Ez majd kiderül mindjárt.-ült közelebb hozzám.
-Szóval Bella. Mit érzel iránta.-
-Igazából már régen beszéltünk és olyankor nem is gondolok rá de ha valahol meglátom csak rá tudom gondolni.-
-Mikor beszélsz vele nem tesz perverz megjelenítést?-
-De van amikor sokszor is-
-Ilyenkor hogy reagálsz?-
-Van amikor elpirosodok és van amikor csak így ahh nem tudom elmondani.-
-Mikor meglátod mit érzel?-
-Igazából azt, hogy ha megbántom akkor nem akarom, hogy a barátságunk is elvesszen.-
-Csajszi teljesen szerelmes vagy és a jelekből ő is szeret.-

Erről beszéltünk még órákon át. Este környékén tértem haza mivel jól éreztem magam. Beszélgettünk a szülinapomról is.
Este csak zuhanyoztam egyet és be feküdtem az ágyamba mivel Emilynél ettem itthon már nem.

Másnap 6-kor keltem mivel suli volt. Gyorsan elkészültem, hogy reggel foglalkozzak egy kicsit husival. Elindultam a suliba és megint zenét hallgattam. Mostanában magamba szoktam menni és zenét hallgatok. Suliba beérve elmentem a szekrényemhez. Út közben találkoztam a barátaimmal és köszöntem nekik egy öleléssel. Nem maradtam ott velük hanem mentem a szekrényemhez. Kivettem a cuccomat és mentem be a terembe ahol az első órám kezdődött. Időn közben megjött Emily és Jake is aki csak rám kacsintott amitől el elvörösödtem. Szerencsére úgy csináltam, hogy ne lássa Emily.
A nap hamar eltelt. Emily, Blake és én együtt ebédeltünk. Szinte minden hülyeségéről beszéltünk de arról nem ami fontos volt.

Délután amikor haza mentem jatszottam husival. Filmet néztem husival ugyanis be jött hozzám és ott feküdt az ágyamba. Miután megéhezten mentem enni valamit. Találtam a hűtőbe lasagnet és azt ettem egy bögre teával. Kaja után felmentem a szobámba és mivel unatkoztam megnéztem még egy filmet megint husival ugyanis felhívtam magamhoz. Most nem csak husi aludt be de én is. 7 óra körül kelltem fel husi persze már nem volt mellettem. Gondoltam megyek lefürdök és most nem eszek mert nem volt kedvem. Vissza feküdtem az ágyba és hiába próbáltam elaludni nem sikerül. Lehetséges nem kellett volna bealudnom. Na mindegy bekapcsoltam a tv-t és azt néztem. Közbe telefonoztam is. Mint mindig mindent végig néztem. Mikor már úgy gondoltam, hogy mostmár el tudok aludni kikapcsoltam a tv-t a telefont fel raktam töltőre és próbáltam aludni. Kb egy fél órába kellett míg elalszom.

Reggel hatkor kelltem. Felvettem egy egyszerű outfittet és mentem kajálni. Kaja után megmostam a fogam. Mentem rakni vizet a husi táljába és egy kevéske kaját. Kibirja ezzel amíg haza érek. Amint ezzel végeztem indultam is suliba. Reggel azért szoktam szinte magamba lenni a házba mivel anya hatra megy dolgozni apa meg alszik és nem akarom fel kelteni. Bátyámat meg nem tudom. Ugyanúgy mint mindig elmentem a suliba. Ma viszonylag kevés és normális óráim voltak. Emilyvel és Blakkel ebédeltem mint mindig de most legalább kérdeztek engem is valami normális dologról. Ez a nap is eltelt úgy ahogy kellett.

Haza mentem azt csináltam mint mindig. Kutyussal játszás, filmezés, evés stb. Kezdett kicsit unalmassá válni a napjaim de hát ezt hozta az élet. Nekem is kellene egy barát aki szeret és törődik velem.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now