Huszonnyolcadik rész

2.8K 84 1
                                    

Mint gondoltam senki nem keresett. Vagyis Emily keresett gyorsan írtam is neki.

Emily:Csajszi miért nem jöttél át Jakehez itthon van.
Csajszi írj vissza.
Bella kérlek.
*Emily hívott*
Bella vedd fel.
Bella legalább velem beszélj ha Jakkel nem is.
Ha elmentél valahova és haza érsz írj vagy hívj.
Addig foglak várni ameddig csak kell.
Én: Jajj bocsi Emily hogy neked nem írtam csak sétálni voltam husival.
Emily: Hjaj csajszi megijesztettél.
Én: Bocsánat.
Emily:Szóval miért nem jöttél át?
Én: Úgy vagyok vele ha ő nem keres én se keresem. Neked nem mondott semmit?
Emily: Kérdeztem tőle hogy miért nem keresett azt mondta nincs közöm hozzá és bement a szobájába bezárta az ajtaját azóta ki se jött.
Én: Hát ha ő ilyen akkor én is olyan leszek vele.
Emily:Csak vigyázz magadra.
Én: Fogok nyugi van. Nem fogok semmit se tenni magammal mert ő ilyen velem inkább nem foglalkozom vele.
Emily: Rendben bízok benned.
Én: Joejt Eli.
Emily: Joejt Bella.

Ezzel az üzenettel leraktam a telóm és próbáltam elaludni. Egyéb kevés nagyobb sikerrel de sikerült. Egész éjjel Jakkel álmodtam. Azt álmodtam, hogy az egyik pompom lánnyal csal meg és mikor észre veszi, hogy tudom nem is érdekli őt.

Reggel ugyanúgy kelltem mint ahogy szoktam. Lementem megreggelizni és egész végig alig bírtam ki, hogy el ne aludjak. Éjszaka nagyon sokszor felkeltem az álmok miatt. Sajnos aludtam pár órát ami normális volt. Mivel fél hét van ezért indulok, hogy ne kelljen Jakkel találkozni. Ma egy enyhe sminket raktam fel mert nem volt nagyon kedvem sminkelni. Betettem a táskámba kettő energia szeletet és mentem kifelé. Az úton bedugtam a fülesem és úgy sétáltam a suli felé. Mikor oda értem mentem a szekrényemhez, hogy a felesleges cuccokat kipakoljam. Miután ezzel kész lettem elmentem a "helyünkhöz" ahol szoktunk beszélgetni a srácokkal. Hátha majd egyszer ott megtalálom Jaket és számon kérhetem a tegnapi miatt. Mivel olyan 6:30-6:45 között lehetett ezért csak kevesen voltak a helyükön a csapatból. Volt ott egy szőke hajú srác és két barnás hajú srác. Ahogy látom beszélgetnek szóval oda megyek hozzájuk hátha elterelik a gondolatom.

-Sziasztok srácok. Mizujs?-kérdeztem meg őket.
-Szia Bella.-köszöntek majdnem egyszerre.
-Semmi különös nincs velünk. Veled?-kérdezte a szőke hajú srác.
-Velem se.-fogtam rövidre.
-Mivan veled és Jakkel?-kérdezte az egyik barna hajú srác.
-Semmi különös. Igazából nem tudom mi van vele, de nekem nagyon fura. Tegnap este keresett.-mondtam nekik.
-Figyelj én megpróbálok beszélni vele hiszen majdnem olyan a barátságunk mintha testvérek lennénk.-felelte a szőke. Igazából tudom a nevüket hiszen a csapat tagja akiket már régóta ismerek.
-Köszönöm.-mondtam neki.
-Srácok viszont nekem mennem kell. Majd ebédnél találkozunk.-mondtam neki.
-Jolvan Bella.-mondták.
-Sziasztok.-köszöntem el.
-Szia Bella.-köszöntek.

Elmentem a szekrényemhez és bepakoltam ami a mai napra kell nekem. Bepakoltam mindent és elmentem a büfébe. Vettem magamnak egy vizet és már kifizettem előre az ebéddel ami spagetti lesz. Mivel nagyon jóba vagyok a konyhás nénivel ezért mindig a legjobb kaját ajánlja nekem. Sőt mivel bízok benne van amikor reggelente kifizettem neki és délután már nem kell. Ráadásul mivel szeretem a spagettit jó sok sajttal ezért megkértem, hogy had kapja rá majd sok sajtot. Lehet egy picit különcködéd meg stb de hagytam neki ezért borravalót.

A büfével végezve mentem az órámra ami 20 perc múlva kezdődik. Ezért csak beültem a terembe ahol senki nem volt még. Legutolsó padba ültem. Bedugtam a fülesem és lehajtottam a fejem a padra. Majd felkelt Max Eli. Nem telt el 10 perc de éreztem, hogy valaki leül mellém. Gondoltam Eli és azt hiszi, hogy alszom és nem akar felkelteni. Majd beszélünk következő szünetben. Várt öt percet és megkocogtatta a vállam. Kiveszem a fülest és szép lassan felkelek a padról és kinyitom a szemem. Mily meglepő nem Eli ült mellettem. Nem más ült mint.

A szomszéd srác Where stories live. Discover now