Huszonkettedik rész

3.5K 104 4
                                    

Na kit? Hat nem mást mint Jaket. Istenem miért kell nekem őt látnom bárhol vagyok? Na mindegy. A zenét szinte olyan halkra vettem, hogy nem is szólt. Szépen elkezdtem elfutni mellette de csak nekem nincs szerencsém.
-Szia Bella. Hogy hogy futsz? Nem szoktalak látni futni.-mondta nekem.
-Megjött a kedvem, de már megyek haza fele. Jó volt veled beszélni. Szia.-ohh méghogy jó volt. Nem kívántam a hátam közepére se ezt a beszélgetést.
-Rendben szia.-és ennyivel el is ment szerencsére.
Érdekes semmi lelkiismeret-furdalása sincsen. Pedig lehetne ezek után.

Amint haza értem megittam a shakemet és mentem fürdeni. Mivel még csak délután 6 volt lementem a nappaliba és néztem valamit a tv-be.
Nem tudom mi ment benne de jobb volt mint halálra unni magam.
Egy órát tv-tem ugyanis éhes lettem. Csináltam magamnak melegszendvicset. Esküszöm én csinálom a legjobbat az egész családba. Két kenyeret megvajazok, rakok bele csirkemell sonkát (vagy amilyen van), aztán rakok bele zöldségeket, sajtot és megsütöm. Hmm nagyon finom. Ezért csináltam mindenkinek plusz holnapra a suliba nekem meg Blakenek.

Miután kész lettem lehívtam a többieket.
-Hmm, nem tán melegszenyának az illatát érzem?-kérdezte szagolva Blake.
-De bizony. Most csináltam. Gyertek enni-nevettem és közbe oda adtam neki a tányért.
Anyával és Blakkel beszélgettünk vacsora közbe. Mindenféle hülyeségéről de egy értelmes kérdést senki nem tett fel.

Vacsi után segítettem anyának el mosogatni. Utána mentem fürödni és ágyba bújni. Vettem egy nagyon kellemes fürdőt amiben minden mocsok és minden gondolat lemosódik rólam. Fürdés után megnéztem gyors a telefonom és mentem aludni. Igaz nem nagyon sikerült elaludni egyhamar de valamikor elaludtam.

Reggel az ébresztő ébresztett hatkor. Mostanában mindig magamba megyek mert nem szeretném látni Jaket. Igaz kicsit hamar oda érek. Mondjuk néha elmegyek a büfébe venni valamit ha kell. Reggel sokkal könnyebb mert akkor nincsenek sokan. Ja és sorra jutsz becsengetés előtt jóval.
Felvettem egy szürke szaggatott nadrágot, egy fekete trikót és arra egy pulcsit. Fekete vans cipőm fogom majd ehhez a szetthez felvenni.
Lementem a hűtőből kivettem a melegszenyát és egy picit megmelegítettem. Aztán elcsomagoltam es bele raktam a táskámba. Nem volt itthon semmi innivaló szóval mennem kell majd a büfébe.
Felhúztam a cipőm és már indultam is.

-Jóreggelt.-köszöntem a büfés nőnek.
-Neked is Bella. Mit szeretnél?-kérdezte kedvesen.
-Egy epres üdítőt szeretnék.-feleltem.
-Rendben. 150 lesz.-nyújtotta ide az innivalót én pedig a pénzt.
-Köszönöm szépen. Csókolom.-ezzel mentem a szekrényemhez.
A szekrényembe bepakoltam a kajám és azokat a könyveket, füzeteket ami most nekem nem kell. A táskámba az első két óra ami kell azt raktam.

Végre ebéd szünet van. Emilyvel és Blakkel kajaltunk. Én és Blake a szenyánkat ettük Emily meg valami főzeléknek kinéző kaját.
Ebéd után mehettünk haza mert nem volt itt a tanárunk.
Emilyvel mentem haza és beszélgettünk egy kicsit. Mondta, hogy szeretne venni valami ajándékot majd Blakenek és hogy segítsek már majd neki. Beleegyeztem és majd valamikor elmegyünk ketten vásárolni.

Otthon felmentem a szobámba. Néztem egy filmet de bealudtam közben. 4 órakor keltem fel. Elmentem egyet futni megint a parkba. Szerencsére most senkivel nem találkoztam.
Haza jöttem és csináltam egy epres shaket. Megittam és ettem egy kis tojás rántottát. Utána kimentem a kertbe husihoz. Este 7-ig kint voltam vele. Próbáltam vissza adni neki azt az időt amit nem töltöttem itthon.

Anya hívott minket vacsizni. Vacsi után mentem megfürödni. Lefeküdtem az ágyba és nyomkodtam a telefonom. Leraktam a szekrényemre és elakartam aludni mikor megszólalt a telefonom.

-Igen.-feleltem.
-Szia Bella. Zavarlak?-kérdezte.
-Jake te vagy az?-kérdeztem ugyanis úgy hallottam, hogy az ő hangja.
-Igen. Kire számítottal?-kérdezte.
-Igazából senkire. Csak aludni akartam.-válaszoltam neki flegmán.
-Figyelj csak azért hívtalak, hogy bocsánatot kérjek.-felelte és hallottam valami megbánást.
-Miért is?-tettem a hülyét mint aki nem tudja miről van szó.
-Hát tudod a buli mikor ránk találtál.-modnta.
-Igen mi van vele-vetettem neki oda flegmán.
-Az a baj túl részeg voltam. Igazából ha lehetne vissza csinálnám az időt és veled feküdtem volna ott a az ágyba. Persze nem feküdtünk volna le csak na. Már így elmondom, hogy az esetem is vagy és nagyon sajnálom.-mondta én pedig ledermedtem.
-Jake nem szeretnék erről most beszélni de holnap megkereslek és megbeszéljük.-válaszoltam neki.
-Rendben. Jóéjt Bella.-mondta.
-Jóéjt Jake.-válaszoltam én is és mostmár tényleg aludtam.

Sziasztok. Lenne egy nagyon fontos kérésem. Elfelejtettem, hogy milyen csapatot alakítottak Blake és a haverjai? Sajnos nem tudom melyik részbe írtam bele. Ezért kérném azt, hogy írjátok már meg nekem kommentbe, hogy foci csapatot vagy kosárt. Ha emlékezetem nem csal akkor szerintem kosár. Köszönöm szépen előre ha válaszoltok. Természetesen ha valaki később olvassa mint amikor keletkezett ez a rész annak már nem kell megírnia. Ha látjátok, hogy van következő rész akkor már ne írjatok. Köszönöm puszi nektek❤️

A szomszéd srác Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon