42.

1.9K 93 18
                                    

-Én nem akarok menni! - nyavalyogtam idegesen a fürdőben.

-Tudom V, de muszáj! - felelte nyugtatásképp Lewis, majd a derekam köré fonta karjait és egy gyengéd puszit nyomott a vállamra.

-Neked köszönhetően úgy nézek ki, mint a Pumukli. - utaltam göndör hajamra, hisz az én sonka barátom sikeresen beleejtette a wc kagylóba a hajvasalómat.

-Gyönyörű vagy édes! - vágta rá azonnal.

-Szerinted. Igazából szörnyen nézek ki. - fintorodtam el.

-Befejeznéd ezt? - fordított maga felé, így szembe álltam vele. -Te leszel a legszebb ma este.

-Tényleg? - pillantottam rá félénken.

-Tényleg. - jelentette ki, majd közel hajolt hozzám és megcsókolt.

-VIIC! - hallottam meg a hangomat. Azonnal tudtam, hogy Lando lehet, hisz csak ő képes olyan hangerővel beszélni, hogy még az épület legtávolabbi pontjából is lehet hallani.

-Szerintem menjünk,mert Lando képes betörni a szobánkba. - mondtam, majd kibújtam a brit kezei közül. Magamra erőszakoltam a magassarkúmat, majd beledobáltam néhány dolgot a táskámba és kimentem a fiúkhoz. -Lando, miért nem kötötted meg a nyakkendődet?

-Egyáltalán minek kell ennyire kiöltözni??? Ez csak egy vacsora, nem a monacói herceggel találkozok! - csattant fel a fiú, én pedig tanácstalanul Lewisra néztem. Egyáltalán nem meglepő, hogy a város legpuccosabb éttermébe szervezték a vacsorát, Charlotte szereti a felhajtást.

-Jaj, istenem gyere ide! - sóhajtottam már a liftbe, majd Lando elé léptem elkezdtem a nyakkendőjét megkötni. - Hogy lehetsz ennyire szerencsétlen! Komolyan mondom úgy viselkedsz, mintha a fiam lennél.

-Lehet, hogy kilenc hónap múlva már nem csak én leszek neked. - jegyezte meg szórakozottan, Lewisszal közösen nagyon csúnyán pillantottunk Norrisra.

-Ha még egyszer meghallom ezt, én komolyan mondom wasabit nyomok az orrodba. - vágtam rá azonnal, majd Lewis mellé léptem.

-Ne csináljátok ezt. Biztos örülnétek egy babának! - rázta meg a fejét halvány mosollyal az arcán Lando.

-Lando, szerintem túlságosan rápörögtél erre a témára. - felelte Lew, majd kiléptünk a liftből és az autó felé vettük az irányt. Szerencsére Lando a Tik Tok-kal lefoglalta magát a kocsiban, így nem kellett többet beszélnünk a témáról.

-Úristen James mi ez a smink? Egyáltalán, hogy gondoltad ezt? - kiáltott fel a hátsó ülésről Lando.

-Ugye most csak szórakozol velem? Már megint James Charles videókat nézel? - sóhajtottam egy nagyot, majd hátrafordultam.

-Kiről beszéltek? - nézett ránk Lewis, akinek halvány fogalma sem volt, hogy ki az a James Charles.

-Örülj neki, hogy nem tudod. - pillantottam Lew felé, majd visszafordultam Landohoz. - Én a helyedben ezt nem hangoztatnám.

-Én mindenre nyitott vagyok Vic! - jelentette ki Lando.

-Ez eléggé kétértelmű. - nevetett fel Hamilton. - De mondjátok már meg, hogy ki a francról beszéltek!

-Öreg vagy, haver! - felelte Lando, majd előre adta a telefont.

-Jesszusom Lando! - nevetett tovább Lewis. - És te mikor fogsz ilyen sminket csinálni?

-Nagyon vicces. - durcázott Lando, majd mérgesen kiszállt a kocsiból.

-Lehetnétek vele kedvesebbek. Mindig cikizitek szegényt. - fordultam Lewis felé.

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Where stories live. Discover now