30.

2.2K 83 19
                                    

Mintha a villám csapott volna belém, annyira gyorsan kinyitottam a szemeimet. A sötétítő függöny mögül gyéren beszűrődött a fény, nagyot ásítva bal oldalamra pillantottam, ahol az én sonka barátom szunyókált. Göndör fürtjei még az általánosnál is rendezetlenebbek voltak, ő még hanyatt fekve az igazak álmát aludta. A telefonomat kerestem magam mellett, de nem találtam, így nem volt más választásom, minthogy Lewis telefonján megnézem az időt. Óvatosan kibújtam védelmező karjai közül, majd a mobil után nyújtózkodtam, amikor elvesztettem az egyensúlyomat és Lewisra estem.

-Már álmomban se hagysz békén? - kérdezte fáradtan, majd kinyitotta az egyik szemét.

- Nem tudtam, hogy mennyi az idő. - feleltem, majd a telefonra pillantottam. Fél hét. Hupszika, jobb, hogyha nem tudja meg.

-És most már tudod? - sóhajtotta, én pedig aprót bólintottam. - És mennyi?

-Fél hét. - válaszoltam halkan, Lewis pedig egy nagyot nyögött.

-V, miért szeretsz korán kelni? - nyavalyogta, majd karjai közé zárt.

-Miért szeretsz sokáig aludni? - vágtam vissza, de az én sonka barátom nem volt jó kedvében,így hagytam, hogy még egy kicsit pihenjen. Addig én az ágy alatt megtalált telefonomat nyomkodtam és miután meguntam egyszerűen Lewist figyeltem.

-Kukkoló. - mondta csukott szemmel Lew.

-Honnét tudod, hogy téged nézlek? - vontam fel a szemöldökömet értetlenül.

-Érzem a gyönyörű tekintettedet. - fordult felém a férfi, majd lassan kinyitotta szemeit.

-És még mit érzel? - fontam nyaka köré karjaimat és közelebb bújtam hozzá.

-Inni akarsz egy kávét. - gondolkodott hangosan.

-Nem teljesen. - ráztam meg a fejemet és az ajkaihoz hajoltam. -Erre sokkal jobban vágytam. - suttogtam az ajkaira.

-Értékelem, hogy most már fontosabb vagyok, mint a reggeli kávéd. - nevetett fel az én sonka barátom.

-Ha nagyon fáradt vagyok, akkor még változhat a sorrend. - kacsintottam rá. Hirtelen megszólalt Lewis telefonja, aki a világ legnagyobb fájdalommal az arcán fogadta a hívást. A vonal másik végén Toto jelezte beosztottjának, hogy értékelné, ha minél hamarabb bemenne a pályára, így gyorsan összeszedtük magunkat és elindultunk. Amíg Lewis egy rahedli megbeszélésen vett részt, én addig nyugodtan megkávéztam a Ferrarinál,majd belevettem magamat a munkába. Az elmúlt hetekben teljesen elhagytam magamat munka terén, így most már muszáj volt egy kicsit dolgoznom is. Egy idő után telefonom hangját hallottam meg, majd a készülékért nyúltam.

-Danny? - szóltam bele a telefonban közben egy emailt írtam.

-Because I'm happy......Clap along if you feel like a room without a roof..... - dúdolgatta Pharell Williams dalát az ausztrál, aki egyáltalán nem vette észre, hogy felvettem a telefont. - Because I'm happy....

-Daniel, nagyon örülök, hogy boldog vagy, de értékelnem, ha elmondanád, hogy mit szeretnél. - sóhajtottam, majd a hajamba túrtam.

-Basszus, Vic. Észre se vettem,hogy felvetted. - jegyezte meg a férfi.

-Tényleg? Ha nem mondod nem is gondoltam volna. - forgattam meg a szemeimet.

-Szóval arra gondoltam, hogy a szabadedzés után átjöhetnétek ebédelni hozzánk. - vázolta fel az ötletét,amit még egy sms-ben is megtudod volna kérdezni.

-Én benne vagyok. - vontam meg a vállamat.

-Király! Akkor hamarosan találkozunk. - kiáltotta boldogan a telefonba Dan.

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Where stories live. Discover now