7.

3K 108 3
                                    

Mivel tudom Charles mennyire hiányolta barátnőjét, Giat ezért inkább Danielel mentem ki a pályára. Ő pedig egy óriási öleléssel fogadta a kérdésemet miszerint nincs kedve elfuvarozni egy jófej nővért aki hagyja,hogy az öccse a szerelmével legyen.

-Tudod rád férne már egy kapcsolat.-jegyezte meg miközben az elképesztő hosszú kínai paddockban sétáltunk.

-Ne kezd már el te is.-sóhajtottam hisz barátnőim körében az egyik kedvenc téma az én szerelmi életem.

-Én most nem Lewisra akarom rávezetni a témát. Csak amióta ismerlek nem volt semmilyen komoly kapcsolatod. Ebből két dologra tudok következtetni. Vagy soha nem voltál még úgy isten igazából szerelmes vagy jobban bejönnek a lányok.-magyarázta Daniel belőlem pedig kitört a nevetés.-Na jó az utolsót én sem gondoltam komolyan.

-Reméltem is.-bólogattam.-Tudod Danny abban van igazság amit mondtál. Még soha nem voltam úgy tényleg szerelmes. Sok ember nem szereti bennem azt,hogy ilyen jégkirálynő típus vagyok. Akik közel állnak a szívemhez azoknak mutatom meg,hogy milyen a valódi Victoria. Ezt a Victoriát pedig a legtöbb párom nem ismerte meg. Plusz még a legtöbb férfit elijeszti az,hogyha egy olyan nőt lát,akinek nincs szüksége a támogatására.

-És Lewis?-kérdezte az ausztrál.

-Nem azt mondtad,hogy nem róla akarsz beszélni.-tettem a csípőmre a kezeimet.

-Tudod,hogy nagyon rossz vagyok az ilyenekben.-nevette el magát.-Na mesélj.

-Nem is tudom. Az egyik legidegesítőbb ember ezzel a nyomulásával,de óriásit dobban a szívem ha már rám pillant. Ilyet még soha nem éreztem egy férfinál sem és ez nagyon zavar.-magyaráztam és abban a pillanatban vallottam be, hogy vágyok rá minden ami ő.

-És ez miért baj? - nevetett fel az ausztrál.

-Mert megnyeri a fogadást. - sütöttem le a szemeimet.

-Az a híres fogadás. - felelte halvány mosollyal az arcán. - Mesélt róla Lewis. Ha elveszíted akkor el kell menned vele randizni.

-Mi van ha csak játszadozik velem?! - sóhajtottam, majd sikeresen meglökött valaki és majdnem elestem ha valaki nem kapott volna el.

-Remélem nem ez az utolsó alkalom, hogy a karomban vagy. - kacsintott rám Lewis én pedig hihetetlenül megráztam a fejemet.

-Álmodozz csak Hamilton. - vágtam a fejéhez nevetve aki elengedett.

-Én megvalósítom az álmaimat.-mondta ravasz mosollyal az arcán,majd a mellettem álló ausztrálra pillantott.-Dan!

-Haver!-fogott kezet a brittel,majd megveregették egymás vállát. Egy nap majd valaki magyarázza már el ezt a bratyizós dolgot.-Én szerintem megyek is,mert van egy megbeszélésem.-jelentette ki,majd egy kissé félelmetes mosoly kíséretében magamra hagyott sonkácskával.

-Merre mész drága V?-kérdezte Lewis miközben kabátjának a gallérját próbálta megigazítani.

-Lehet,hogy meglepőt fogok mondani,de a Ferrarihoz megyek.-forgattam meg a szemeimet igaz a brit ebből sokat nem észlelt.-Majd én megcsinálom!-léptem elé és megigazítottam ruháját. A brit arcán levakarhatatlan mosoly jelent meg amit én is megjegyeztem neki.-Mi az?-pillantottam rá értetlenül.

-Semmi.-rázta meg a fejét,majd benedvesítette ajkait. Lehet,hogy egy kicsit túlságosan sok ideig babráltam a kabátjával,de az a jóleső bizsergés megint végig futott rajtam, mint Bahreinben és most jobban kiakartam élvezni.

-Meg is vagyunk.-indultam meg azonnal a csapat boksza felé. Idegesített,hogy ennyire élvezte a helyzetet. Idegesített,hogy ezt hozza ki belőlem.

-Vic? Figyelsz te egyáltalán rám?-zökkentett ki a gondolataimból Lewis.

-Nem minden körülötted forog Hamilton.-feleltem, majd azonnal elkaptam róla a tekintettemet.

-Kár. Pedig örülnék neki ha mindig rám gondolnál.-vágta rá az én szemöldököm pedig az egekbe szökött.

-Sajnos ki kell,hogy ábrándítsalak,de van jobb dolgom is,mint,hogy rád gondoljak.-tettem csípőre a kezemet,majd a brit arcát figyeltem. Annyira helyes ez a mocsok.

-Tényleg?-lépett felém.-Nem hiszem.-ravasz mosollyal az arcán pillantott rám.

-Pedig muszáj lesz.-mondtam,majd tovább indultam.

-Majd,ha valami szórakozásra vágynál akkor keres meg.-magyarázta,majd egy apró puszit nyomott az arcomra és sokkosan magamra hagyott. Szerintem az arcom olyan piros volt,mint a Ferrari. Gyorsan beviharoztam az olaszok bokszába,majd mérgesen leültem egy székre.

-Neked mi a bajod?-nézett rám értetlenül Charles.

-Utálom a pasikat.-kiáltottam fel mérgesen,mit sem foglalkozva,hogy körülöttem csak férfiak voltak.

-Mi történt már megint?-sóhajtotta,majd beleivott a kávéjába.

-Az a mocskos brit sonka....-morogtam,majd idegesen megráztam a fejemet.

-Figyelj ha nem jelentene neked semmit sem akkor most nem lennél ideges.-jelentette ki én pedig elkezdtem ezen gondolkodni.

-Nem szeretem az idegesítő embereket.-feleltem,Charles arca pedig mindent elárult,hogy mennyire nem hiszi el az indokomat.

-Ne mond azt,hogy nem élvezed ezt az egészet?-támaszkodott az asztalra.

-Pedig nem.-vágtam rá.

-Tudod Vic.-állt fel az asztaltól.-Csak most az egyszer ne lennél ennyire makacs.-mondta,majd egy puszit nyomott a fejemre és magamra hagyott.

-mondta,majd egy puszit nyomott a fejemre és magamra hagyott

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

INSTAGRAM

Liked by @danielricciardo, @lewishamilton, @oliviaford and 302 578 others

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liked by @danielricciardo, @lewishamilton, @oliviaford and 302 578 others

@victorialeclerc: Kínából sok szeretettel 😘
📸:@lewishamilton
📍Shanghai International Circuit

View all 18 974 comments

@emilyroberts: Haza tolhatnád a segged, mert már nagyon hiányzol.😂❤️
@victorialeclerc: Ti is nekem😂❤️

@user1: Wow🤤

@danielricciardo: Remélem nemcsak egymást fotóztátok miután kettesben hagytalak titeket. 😅😌
@lewishamilton:😏😏😏

2020.03.10

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Where stories live. Discover now