33.

1.9K 86 33
                                    

A tükör előtt harcolva próbáltam felhúzni vörös ruhámnak a cipzárát, de az egész csak abból állt, hogy a hátamat csikargattam a körmeimmel közben hangosan szitkozódtam.

-Te mit csinálsz? - jelent meg a fürdő ajtajában Lewis.

-Nem bírom felhúzni a cipzárt. - nyavalyogtam, majd mérgesen a combomra csaptam. - Segítesz?

A hétvége folyamán először lágyult meg a férfi arckifejezése, mögém lépett a brit majd szép lassan felhúzta a ruha cipzárját.

-Ilyenekben mindig szívesen segítek. - súgta a fülembe és közben a csípőmön pihentette kezeit, majd közel húzott magához. Érzékien egy puszit nyomott a fülem mögé, amitől azonnal kirázott a hideg. Egy halk nyögés hagyta el a számat, majd a Lewis felé fordultam. Hollófekete fürjei közé vezettem a kezemet, majd közelebb húztam magamhoz, hogy ajkaink újra találkozzanak.

-Lew..... mennünk kellene.... - két csók között mondtam, de a britet egyáltalán nem érdekelte. A gyengéd csókokból gyorsan vad szenvedélyes táncot jártak nyelveink.

-Skacok gyertek már! Úristen! Mondjátok, hogy nem vagytok meztelenek? - takarta el kisfiúsan szemeit Max.

-Nyugodj meg Max, nem láttál semmi olyat, amit a te korodban még nem szoktak csinálni. - feleltem cinikusan.

-Danny gyűlést szervez a hallba. - jelentette ki zavartan a holland, majd el is tűnt.

-Csak, hogy tud még nem fejeztünk be semmit sem. - egy magabiztos félmosoly és egy kacsintás után a fürdőben magamra hagyott Lewis, én pedig enyhén sokkos állapotban kisminkeltem magamat. A táskámba pakoltam néhány dolgot, majd kézen fogva leindultam a hallba Lewissal. Hosszú idő után ez volt az első reggel, amikor megint olyanok voltunk, mint a régi szép időkben. Nem tudtam levenni a szememet összekulcsolt kezeinkről, addig magamban ujjongtam.

-Értékelem, hogy végre befejeztétek egymás szájában való turkálást. - köszöntött Daniel minket, egy játék arany koronában és egy vörös palástban. - Mint mindenki tudja tegnap a városban egy cirkusz társulatnak az állatai elszabadultak, ami csak egy dolgot jelent. Tobby Taco visszatért.

-Mi az a Tobby Taco? - fordultam Hamilton felé, mert a kilenc hónap alatt még egyszer sem hallottam egy versenyző szájából a Tobby Tacot.

-Óóóó kis tudatlan Victoria, a Tobby Taco a versenyzők egyik legfontosabb játéka. - rázta meg a fejét az ausztrál, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy komolyan beszél vagy már reggel kilenc órakor berúgott. - Már évek óta játsszuk, amit az áldott Takoma Sato- nak köszönhetünk. A Spanyol Nagydíj után a szállodájába sietett vissza, amikor rengeteg cirkuszi állat szaladt át az úton előtte, majd egy elefánt szájából kiesett egy zöld jogar. Azóta ahogy elszabadulnak cirkuszi állatok a verseny adott helyszínén. Megrendezzük a Tobby Tacot.

-Én fogok nyerni! - kiáltott fel Lando és még néhány versenyzőtársa.

-Mint az előző játék győztese az én csapatom fogja elrejteni a jogart, amit pontosan 23:59 percig meg kell találni. - vázolta fel a játékot. - Aki megtalálja, övé a korona.

-Jesszusom ti egyre hülyébbek vagytok! - forgattam meg a szemeimet.

-Victoria Stella Leclerc, a Tobby Taco a versenyzők között az egyik legrangosabb játék! - csattant fel Daniel. Nagyot sóhajtva Lewis felé fordultam, aki barátjával egyetértett, így utolsó mentsváram Sebastian volt.

-Seb kérlek mond azt, hogy neked nem gurult el a gyógyszered! - pillantottam a németre reménykedve.

-Sajnálom Vic. Kétszer majdnem én lettem a győztes,úgyhogy most mindent megteszek azért a kibaszott jogarért. - vágta rá azonnal Sebastian. Szerintem én egy szanatóriumba kerültem.

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Where stories live. Discover now