38.

2K 84 6
                                    

-Olyan jó lenne megnyerni a mai futamot. - mondta mellettem Sebastian. Miközben a bolognai spagettimmel harcoltam, kedvesen rámosolyogtam, de szerintem nem nyújthattam egy szép látványt, ahogy a tészta darabok lógtak ki a számból.

-Ha minden jól megy, akkor győzhetsz. - feleltem, miután lenyeltem az ebédem utolsó falatjait. - És én szurkolok neked.

-Kösz Vicky, de ezt csak kedvességből mondod. - nevetett fel halkan a német. - Gondolom van egy sorrend, hogy kinek a győzelmének örülsz a legjobban.

-Dehogy! - legyintettem és felkuncogtam kínosan. Hát ebbe nagyon jól beletalált! Csak neki nem kell erről tudnia.

-Ne hazudj. - pillantott rám halvány mosollyal. - Mi a sorrended?

-Szerintem nem mondok meglepőt azzal, ha Lewist mondom az első helyre. Aztán Charles.  - soroltam és nagyon reméltem, hogy nem akarja, hogy folytassa.

-Ennyi? - vonta fel a szemöldökét a német.

-Minden versenyző sikerének örülök. Én annak is örülök, ha te nyered meg a futamot vagy Danny, vagy akárki. - vontam meg a vállamat. - De, ha Lewis győz, akkor vagyok a legboldogabb.

-Aha. - bólogatott nem túl elhihetően.

-Befejeztük ezt a témát mára már? - sóhajtottam.

-Egyenlőre Vickyke. - támaszkodott az asztalra Sebyke.

-Van egy ötletem. Ha megnyered a versenyt, akkor soha többet nem hívlak Sebykének. Ha nem nyersz akkor megszerzem neked azt a hülye jogart. - támaszkodtam én is az asztalra és farkas szemet néztem a férfivel.

-Cseréljük meg ezt. Ha nem nyerem meg akkor fejezed be a becézést. Ha nyerek akkor megszerzed a jogart és veszel nekem szecsúáni csirkét. - javított ki.

-Szecsúáni csirke? Miért? - kérdeztem értetlenül.

-Már régóta kívánom. - vonta meg a vállát. - Szóval?

-Jól van. - forgattam meg a szemeimet.

-Amúgy, tudom, hogy nem illene megkérdezem, de miért ilyen furcsa mostanság Charles? - érdeklődött a német, én pedig egy óriásit sóhajtottam.

-Nem tőlem tudod, de barátnője van,csak annyira hülye, hogy azt hiszi, hogy nem tudok róla. - mondtam teljesen nyugodtan.

-Miért ez most valami óriási titok vagy mi? - vonta fel szemöldökét Sebastian.

-Én nem tudom. - tártam szét a karjaimat. Pontosan tudom, hogy miért nem mondja el. Az egyik ok, hogy tudja, hogy nem vagyok annyira hülye, így gyorsan rájönnék, hogy Charlotte miatt szakított Gia-val. Aztán Charlotte van annyira ravasz, hogy inkább titkoltatja Charlesszal, mert így nem tudok beleszólni kettejük kapcsolatába.

-Érdekes. - motyogta Sebyke, én pedig jót derültem a német arckifejezésén. Miután kibeszélgettük magunkat, Vettel a mérnökeihez sietett, én pedig a futam előtt még átugrottam Lewishoz, hogy megajándékozzam egy tudom, hogy sikerülni fog csókkal, majd végleg elfoglaltam a helyemet az olaszoknál. A futam nem tartogatott sok izgalmakat. Lewisnak elrontották a stratégiát, így lecsúszott a dobogóról. Charles is hasonló helyzetbe került, aki így a győzelmet bukta el. De van jó dolog is a rosszban. Kedvenc kis németünk végre valahára megnyert egy futamot az idei évben, ami egy dolgot jelent. Valahogy meg kell szereznem neki azt a kibaszott jogart.

-És a szecsúáni csirkét ne felejtsd el! - kiáltotta felém és azonnal eltűnt a riporterek között. Nevetve megráztam a fejemet, majd tekintettemet a TV-re vezettem, ahol a nap legjobb pillanatait mutatták.

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Where stories live. Discover now