15.

2.9K 110 2
                                    

-Victoria te nem vagy normális.-csapkodott mögöttem Olivia, miközben fodrász barátja, Aaron a hajammal ügyködött. Ez a srác csodákra képes,így nem véletlen,hogy tegnap felhívtam Olit,hogy segítsen összeállítani a szettemet. A tény,hogy Lewisszal egy jótékonysági estre megyek annyira felcsigázta a lányt,hogy egy olyan ruhát választott nekem amitől, ahogy ő mondja eláll a pilóta szava.

-Idegesített már.-utaltam a tegnap estére. Az este végére egyszerűen annyira nem bírtam a pilóta csipkelődését, hogy a végén már belelöktem a vízbe a britet.

-És erre ez volt a megoldás?-nézett rám én meg csak megvontam a vállamat. Jó lehet,hogy eléggé gyerekes húzás volt,de nem volt jobb megoldásom.

-Aaron nem sok egy kicsikét ezek a szőke a csíkok?!-kérdeztem félve ahogy megláttam a szőke melír csíkokat a hajamban.

-Szívem jól akarsz kinézni annak a pasinak? Mert ha nem akkor elmehetsz melegítő nadrágban és kócos hajjal.-felelte lazán ezzel minden félelmemet azonnal eltüntette.-Meg pár mosás után kijön a hajadból.-pillantott rám,majd folytatta is tovább a munkáját. Kár volt kételkednem Aaronba,mert a végeredmény csodálatos lett. A hajamat feltűzte,csak két tincset hagyott,hogy az arcomba omoljon. Olivia egy fekete miniruhát választott nekem ami tökéletesen mutatott rajtam. Elegáns volt,de mégis volt benne valami amitől mégis szexisen néztem ki.

-Kinyitod az ajtót?-kérdeztem Oli-tól, miközben magassarkúmat vettem fel. Miután késznek nyilvánítottam magamat Aaron még gyorsan elém ugrott,hogy megigazítsa a hajamat.

-Ez Lewis Hamilton?-pillantott le a hallba ahol az én párom (csak az estére) várakozott.

-Miért őrül meg mindenki érte?-kérdeztem magamtól és igazából az egész világtól.

-Mert maga a tökéletesség.-felelte én pedig megforgattam a szemeimet.-Ne a szemedet forgasd hanem menjél.-fordított meg, majd meglökött egy kicsit. Lassan leindultam a lépcsőn és Olivia hangját véltem felfedezni.

-Tudod nagyon odavan érted csak hülye bevallani. Ha valakit közel enged magához azt nagyon szereti.-szemeim golflabda nagyságúra elnyíltak amint meghallottam,hogy mit mond. Uramatyám ezek miről beszélhettek még az elmúlt 3 percben?

Lewis tekintette lassan rám vándorolt,majd csak engem nézett. Ez a pillantás teljesen más volt,mint a többi. Azok a pillantások csak annyit jelentetek nála,hogy megnézte,hogy hogyan nézek ki,de most mintha valami más miatt nézett ennyire.

-Tetszik a látvány?-feleltem ravasz mosollyal az arcomon.

-Micsoda?-rázta meg a fejét a brit mintha valamit elhessegetett volna a gondolataiból.

-Tetszek?-léptem közelebb hozzá,így már csak pár centiméter választott el tőle. Olivia a háttérből figyelt minket és azonnal tudtam,hogy mire gondol

Egymásnak lettetek teremtve!

-Gyönyörű vagy. - mondta Lewis, majd nagy mosolyra húzta a száját.

-Tudom. -vágtam rá azonnal, bár egy kicsit elpirultam a bók miatt.

-Indulhatunk?-terelte a témát Hamilton,csak egy aprót bólintottam,majd elindultunk. Lewis udvariasan kinyitotta az autójának az ajtaját,majd beült mellém.

-Ez most árulásnak számít?-jegyeztem meg,majd végig néztem Lewison. Egy fekete inget,egy fekete nadrágot és egy fekete dzsekit viselt. Holló fekete fürtjei rendezetlenül álltak.

-A nap végére nem ez lesz a legnagyobb problémád....

-Hanem,hogy azt fogják hinni rólam,hogy a barátnőd vagyok.-fejeztem be helyette a férfi, pedig hihetetlen arccal pillantott rám.-Menedzser vagyok.-mondtam mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Where stories live. Discover now