9.

2.9K 111 2
                                    

Idegesen toporogtam az ajtóban Charlesra és Giára várva. Még utoljára beletekintettem a tükörbe,hogy tényleg jól nézek ki. Egy egyszerű fekete pólót,egy flitteres nadrágot és egy magassarkút vetem fel. Hajamat begöndörítettem,kifestettem magamat és kész is voltam. Nem is voltam annyira kicsípve,de nem is voltam annyira alul öltözve.

-Tán ennyire izgulsz a buli miatt?-kérdezte nevetve az öcsikém,majd bekötötte a cipőfűzőjét.

-Nem,csak.....-akadtam meg.-Nagyon lázba hozott ez a kép.-mutattam a falon lévő absztrakt műre.

-Régebben jobban tudtál improvizálni.-lépett mellém,majd egy apró puszit nyomott az arcomra.-Gia,gyere!-kiáltotta Charles,majd elénk lépett Gia. Egy fekete testhez simuló overallt viselt ami tökéletesen mutatott rajta. Haja gyengéd hullámokban pihent a vállán,ajkán vörös rúzs virított. Tökéletesen nézett.

-Csini vagy Gia!-dicsértem meg a lányt aki félénken lesütötte a szemét.

-Na lányok induljunk!-szólalt meg kettőnk között Charles majd kinyitotta nekünk az ajtót. Beültünk egy taxiba és elindultunk a szórakozóhelyre aminek Lewis elküldte a címét. Mint kiderült kb. 120-an leszünk a buliba. Nem tudom,hogy honnét ismer,de,hogy így biztos,hogy nem egy ember fog összetaposni. Miután kiszálltunk az autóból azonnal szembe találkoztunk Maxszal idegesen járkált fel alá.

-Minden rendben?-kérdeztem és kettesben maradtunk a hűvős éjszakában.

-Persze.-bólintott,de ránéztem amolyan 'nekem ne hazudj' nézéssel.-Mostanában eléggé sokat veszekedünk Dilaraval.

-És mi a fő probléma?-pillantottam rá.

-Azt hiszi,hogy megcsalom.-sóhajtotta a holland.

-Ugye ez nem igaz?-húztam fel a szemöldökömet.

-Mi??? Dehogy!-kiáltott fel Maxie.-Nem tudnám megtenni vele.

-Akkor próbáld meg valahogy a tudtára adni,hogy neked csak ő számít. Mond el neki,hogy csak őt szereted és nem tudnád megtenni ezt vele. És,hogy nála nincsen fontosabb dolog az életedben.-próbáltam tanácsot adni,hisz én könnyebben tudok ilyen női témákon gondolkodni,mint Max.-Az utolsó minden nőnél beválik.

-Kösz Vic.-mosolyodott el halványan.

-De,most gyere! Csapjunk egy óriási bulit.-öleltem át a vállát és behúztam a szórakozó helyre ahol azonnal a bárhoz siettünk. Kértünk magunkat egy-egy whishky-t amit követett a következő. Gyorsan felélénkültem az alkoholra,így Maxszal,Landoval és Alexszal táncoltam. Igazából csak ugráltunk a zenére. Ahogy láttam Lando nagyon ki volt szegény azt se tudta magáról,hogy hol van csak mosolygott és a zenére ugrált. Kb. harmadik italom és fél óra tánc fáradtan ültem le egy sarokban ahol Kimi egymaga üldögélt.

-Jól érzed magad kölyök?-kérdezte a finn. Azt tudni kell Kimiről,hogy akik nemrég kerültek be a száguldó cirkuszba azok közül mindenkit kölyöknek hív,így én sem maradhattam ki a sorból.

-Aha, jó a buli.-fújtam ki a levegőt,majd körül néztem a tömegen.

-Ez a Hamilton gyerek mindenhez ért.-sóhajtotta,majd megitta poharának tartalmát. Bólintottam egyet majd folytattam a tömeg nézegetését. Alex és Lando miután otthagytam őket folytatták táncolást,de már egy ismeretlen lány társaságában. Addig Max,Carlos és Valtteri a bárnál ülve beszélgettek. Ahogy láttam Daniel egy vodkás üveg társaságában táncolt amin azonnal elnevettem magamat. Bármennyire szórakoztató volt a látvány mégis más embert kerestem a tömegben,sóhajtva reagáltam le,miszerint a brit nincs a közelbe,de hirtelen felindulásból a finn felé fordultam.

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Onde histórias criam vida. Descubra agora