34.

1.9K 91 17
                                    

Feszülten üldögéltem Marcus mellett a taxiban. Próbáltam Lewist kizárni, a gondolataimból, de kudarcot vallottam benne. Vagy a telefonom képernyőjére pillantottam, ahol őt láttam meg, vagy egyszerűen kinéztem az autóból és egy tárgyról azonnal eszembe jutott.

-Minden rendben? - érintette meg bal vállamat Marcus.

-Persze. Csak izgulok. - hazudtam, hisz nem akartam azt mondani, hogy az elmúlt egy hétben állandóan összeveszek a barátommal miattad, mert szerinte egy büdös paraszt vagy.

-Nem kell félned semmitől. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod. - halvány mosollyal pillantott végig rajtam, majd folytatta. - Pár óra és Los Angeles legnagyobb cégének a vezetője leszel.

Azonnal görcsbe rándult a gyomrom a mondat hallatán. Inkább az elém táruló tájat kezdtem el kémlelni és próbáltam nem elsírni magamat. Hirtelen leparkoltunk egy villa mellett, ami kivilágítva csodálatosan nézett. Marcus gyorsan kipattant az autóból és az oldalamra sietett,hogy minél hamarabb kisegítsen az autóból. A hátamra vezette a kezét, ami miatt egy nagyon nem szép pillantást küldtem felé, aki ebből semmit sem realizált.

-Marcus jó látni téged! - sietett felénk egy hatvanas éveiben járó férfi. - És ki ez a gyönyörű hölgy? Remélem a barátnőd.

-De jó lenne. - nevetett fel a mellettem álló férfi, majd még közelebb húzott magához. - Rá gondoltam, hogy jó lenne a vezérigazgatói pozícióba.

-Victoria Leclerc! - nyújtottam az úr felé a kezemet, aki halvány mosollyal az arcán megrázta.

-Arthur Hudson. - mutatkozott be.

-Annak a híres Charles Leclercnek a...... - kérdezte, de láttam rajta, hogy halvány lila gőze sincsen, hogy ki vagyok.

-Nővére. - fejeztem be helyette.

-És persze a menedzsere is. - tette hozzá Marcus.

- Egy tizenkilenc éves srácnak egy több éves szerződést kiharcolt a Forma - 1 legnagyobb csapatánál. Szép kis teljesítmény. -bólintott elismerően Arthur, majd folytatta. - Egy vezérigazgatónak elszántnak kell lennie. Már csak az a kérdés,hogy mennyire elszánt?

-Ha nem lennék elszánt, akkor nem lennék itt. - vágtam rá azonnal. Arthur fürkészően méregetett, majd egy kis idővel később meglágyultak vonásai és beleivott a whisky- s poharába.

- Szép munka Evans! - mutatott Marcusra, majd magunkra hagyott.

-Megmondtam,hogy sikerülni fog! - nagy mosollyal az arcán fordult felém a férfi, majd magához ölelt. - Úgy imádlak Victoria!

-Ezek nagy szavak! - kínosan elnevettem magamat.

-Victoria, ez az igazság! Mi ketten bármire képesek! -fogta meg a vállamat Marcus. - Azt akarom, hogy te kapd meg a munkát! Gyere bemutatlak mindenkinek.

Kb. két órával később boldogan mentem be egy mosdóba, amit az épületben találtam. Jó érzés volt újra olyan emberek között lenni, akik hasonló pályán dolgoznak, de valahogy mégis hiányzott az én baráti társaságom. Hirtelen megszólalt a telefonom, ami egy rahedli üzenetet jelzett Landotól. A fényképek többségén mindenki táncolt, de van olyan fotó, amin Kimi egy vodkás üveget ölel, a következő képen Alex van Kimi mögött, aki még mindig a vodkás üveget szorongatja, azután vodkás üveg kiesik Kimi kezéből, majd a végén Kimi nagyon mérgesen néz Alexra. Aztán vannak még fotók mások lábairól, egy műanyag aranylóról, amin Danny és Max ül. Charles láthatósági mellényben egy triciklin ülve szeli át a táncteret. Nevetve megráztam a fejemet, majd eltettem volna a telefont, amikor még egy üzenet érkezett Landotól. Érdeklődve nyitottam meg, hogy milyen fotóra számítsak, de azonnal lefagyott a mosoly az arcomról. Lewis egy szőke hajú lány társaságában volt, de lány pillantásából azonnal láttam, hogy többet szeretne. Feldúltan eltettem a telefonomat a táskámba, majd kiléptem a szobából. Hirtelen felindulásból kiléptem az erkélyre, ahol csak Marcus volt.

Woman Like Me (Lewis Hamilton ff.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat