Haru x olvasó ( Fesztivál )

1.2K 31 1
                                    

Haru és te már legalább egy éve ismeritek egymást. Te viszont nem az úszóklubba, hanem a rajzklubba jelentkeztél. Az első pillanattól kezdve, ahogy megláttad belezúgtál. Imádtad, hogy olyan egyformán válaszol mindenre. Néha ez viccesen jött ki. Nemsokára itt a harmadik év vége  és lehet, hogy különváltok. Úgy döntöttél bevallod neki az érzéseidet, de mielőtt megtehetted volna, Haru elhívott a fesztiválra. Izgatottan vártad a nagy napot.
Mivel nem japánból származol, nem vagy hajlandó se yukatát se papucsot felvenni. Egy kényelmes fekete szandált választottál egy hozzá illő sötétkék ruhával.

 Egy kényelmes fekete szandált választottál egy hozzá illő sötétkék ruhával

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

A megbeszélt ponton találkoztatok. Rei és Nagisa yukatát vett fel. Kou és Amakata- sensei is csodásan festett. Mikor téged megláttak még Haru is elcsodálkozott egy pillanatra. Haru belédkarolt és hagytad, hogy vezessen. Elsősorban ettetek makrélát. Aztán egy játékban Haru nyert neked egy hatalmas plüssöt, ami egy fehér tigris volt.
- Hamarosan kezdődik a tűzijáték, mondtad a fiúnak.
- Tudok egy helyet, válaszolt, majd a kezedet megragadva maga után húzott. Egy stég szerűségen álltatok meg ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a tengerre.
- V/n- san.
- Igen ?
- Szeretnék valamit mondani, motyogta elpirulva. - Sz-szeretlek, nyögte ki nagy nehezen és ekkor a szátok összeért. Haru átkarolta a derekadat, te pedig enyhén felpipiskedve a nyaka köré fontad a karod és visszacsókoltál.
Mikor a csók végetért akkor robbant az első tűzijáték az égen.
- Én is szeretlek, suttogtad boldogan.

---------------------Epilógus--------------------

Haru és te egy lakást béreltetek közösen Tokióban, mivel kiderült, hogy mindketten oda fogtok járni egyetemre. Boldog voltál, annyira mint még soha. Valószínűleg Haru is, csak ő jelét sem mutatta ennek

Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen rövid lett. Jó olvasást! 😘🤩

Anime Oneshots ♡Kérések Zárva!♡Where stories live. Discover now