Epilog - Creep

3.2K 141 23
                                    


O tři roky později:

Každodenní život v Londýně se díky dopadení známého gangu Harryho Stylese stal klidnější pro většinu obyvatel Velké Británie. Londýnské podsvětí poslední tři roky nikdo neřídil. Našli se  jednotlivci, kteří se o to pokusili, avšak pokaždé byli nalezeni mrtví. Londýn se tedy stal mnohem bezpečnějším městem a to i díky vyšetřovatelce Madison Ramsay Wellstone.

Dlouhé měsíce se vypořádávala se svým psychickým zdravím. Kluky a Harryho byla ještě před dnem jejich smrti navštívit. Niall a Liam na ni byli jako vždy hodní, a tak se s nimi mohla ještě naposledy rozloučit. Na druhou stranu Harry s Louisem s ní nechtěli prohodit ani jedno slovo. Madison si to převzala tak, že jí Harry vlastně nikdy nemiloval, a proto se k ní takto zachoval. 

Od toho dne o nich nebyla nikde ani zpráva. Prostě zmizeli jako pára nad hrncem.

Madison se po pár měsících překvapivě dostala zpět do svého normálního života. Po více než roce navštěvování psycholožky už zapomněla na Harryho. Zůstaly jí po něm jen jizvy a řetízek, který i přes rady psycholožky pořád nosila na krku. Znova se našla a to v té nejlepší a taktéž vyspělejší podobě. Přešla ze své staré školy do úplně nové a začala tak úplně nový život. Být zvěrolékařkou by jí nikdy nebavilo. Začala tam chodit jen kvůli Bayley, která už je dávno pryč.

Po tom všem, co si prožila, cítila jakousi potřebu chránil londýnské obyvatele před lidmi jako byl Harry. Dala se na policejní školu a díky tomu se také stala vyšetřovatelkou. Po pár měsících rozdávání pokut a řešení kapesních krádeží jakožto policistka, ji povýšili díky její pomoci se zapeklitými případy. Také tomu dopomohly přesčasy a nošení ranní kávy pro šéfa okrsku.

Její poslání je jasné. Pomáhat a především chránit bezbranné lidi před zlem, které se ukrývá všude kolem nás. 

Po Harrym Stylesovi a jeho kamarádech se slehla zem. A to doslova. Nejspíš teď někde leží pohřební na místním hřbitově. Nikdo nevěděl kde je místo jejich posledního odpočinku, nebo kdy se konal pohřeb. Jsou pryč, stejně tak, jako je pryč staré Madison. Zemřelo s nimi v ten den.

Když se však do novin a televize dostala tvář Madison, jakožto nejmladší detektivky v Londýnském okrsku, všichni zločinci doposud schovaní jako hadi začali vycházet ven z jejich úkrytů. 

Kriminalita se však znova začala navyšovat. Vedlejší temné uličky se staly znova nebezpečným místem. Na zdech domů přibývaly jakési obrazce znázorňující hada stočeného do písmena S. Na hlavě mu spočívala koruna a na zádech měl vždy jakési klikyháky připomínající písmena. Lidé po celém Londýně tušili, že přichází něco špatného. Jen nevěděli, že to co přijde bude nekončící šílenství.

Tvrdí, že v temnotě postranních uliček vidí stíny záhadných postav.

Stíny čtyřech postav.

___________________________

Konec.

Všem ještě jednou moc děkuji za veškerou podporu. Moc si vážím, že jste to se mnou vydrželi až do konce¿. Pořád na vás čeká mé překvapení (čekejte na příští čtvrtek).

Původní vydání 20.8. 2020

Přečtení: 66,4K
Hvězdiček: 2,6 K
Částí: 53

Oprava 18.8. 2022

Přečtení: 195,8K
Hvězdiček: 6,2 K

Částí: 52

Shadows Behind You // h.s.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon