XLVII. I Am Free

2.5K 122 25
                                    

Dne 15.2. 23:00

Poslední den v tomto domě se vyvíjel opravdu dobře. Harry se choval až příliš mile, což mě vlastně hodně znepokojovalo a zároveň jsem byla opravdu šťastná. Obávám se, že mu to možná došlo a v poslední chvíli mě chytí a přinejlepším zabije.

Harry si mě vzal k sobě do ložnice a teď vedle mě klidně spí. 

Nerada to říkám, ale našel si v mém srdci jakýsi kousíček, hned vedle mé rodiny a přátel. Je to divný. Stejně tak divný, jako přemýšlet teď nad Harrym v jedenáct večer. Musím jít spát, abych měla dostatek energie pro zítřejší akci.

Raději tedy zavřu oči a přitulím se k Harrymu, který si mě instinktivně přitáhne blíže k hrudi. Vůně jeho parfému se linula celým pokojem. Vždy jsem na něm milovala tu skvělou dominantní vůni a ty dlouhé kudrlinky, které mě vždy šimraly na tvářích, když mě Harry líbal. Poslední měsíc mi často ubližoval, ale i tak k němu mám určité sympatie.

Dál už mě mé myšlenky nijak neotravovaly, protože jsem s klidem usnula. V objetí s mafiánským vrahem. Jak vtipné... Usínat s klidem u člověka, který vám zničil život.

_______________________________

,,Ahoj, Maddy," uvidím před sebou Bayley, která zrovna vychází z jejího rodinného domu. Jako vždy má kruhy pod očima, které se snaží zamaskovat korektorem.

,,Ahoj, Bay," odpovím s úsměvem na tváři.

,,Jsi připravená?" zeptá se Bayley s úšklebkem. Její tvář teď vypadala jinak. Až příliš bledě a její oči mají víc chladný odstín modré, než kdy předtím.

,,Na co?" optám se zmateně. Celá tato konverzace je už od začátku až příliš divně naladěná.

,,Ty nevíš?" začne se hlasitě smát. Tohle není smích mé kamarádky, tenhle je až příliš šílený.

,,Ne! Co se to sakra děje?!" zakřičím šokovaně. Cítím neskutečný strach, který přerůstá až do stresu.

,,Zabiju tě! Stejně tak, jako si to ty udělala mě!" zakřičí a rozběhne se ke mě. Když se trošku vzpamatuji, rozběhnu se ulicí pryč. Když pootočím hlavu, abych se podívala kde je, uvidím zbraň v jejích rukou.

,,Já tě nezabila! To Zayn byl ten, kdo vystřelil!" křičím zadýchaně.

V běhu se nezastavuji a pokračuji k lesu s Bayley v patách. Lesem se ozývá můj dech. Mé srdce bije jako splašené, díky této fyzické aktivitě.

Najednou však uvidím obrovský dům. Harryho dům. Nečekaně narazím do něčeho pevného, ale přitom tak teplého a příjemného. Harry.

,,Ztratila ses, darling?" zašeptá u mého ucha.

Pak jsem ucítila neskutečnou bolest v zádech. Když jsem uviděla krvavý nůž v Harryho rukou, bylo mi to všechno jasné.

_______________________________

Vzbudím se se strachem a splašeně bušícím srdcem. Opravdu krásné probuzení... Podívám se na Harryho polovinu postele a uvidím jeho smaragdové oči, které si mě prohlížejí. Když si všimne, jak si ho prohlížím, mile se ušklíbne.

,,Copak se ti zdálo, lásko," zeptá se Harry klidným ranním chraplákem.

Vzpomenu si na ten ošklivý sen a raději odpovím:
,,Už si to nepamatuju, ale bylo to opravdu děsivé," zašeptala jsem.

,,Vypadáš trochu vyděšeně, ale není se čeho bát. Když jsi se mnou, jsi v naprostém bezpečí," odpoví a přitulí se ke mě. Dodá mi to potřebné teplo a také mou ztracenou odvahu.

,,Harry, máš strach z té dnešní akce u Foxe?" zeptám se potichu. Nechci ho totiž nějak naštvat svou otázkou.

,,Musím se ti přiznat, že mám opravdu velký strach, koťátko. Nechci přijít o nikoho z chlapů a zároveň mám strach i o nás. Víš, jak to myslím. Přes Vánoce jsme se všichni tak neskutečně sblížili... Nejraději bych tě měl pořád u sebe, abych věděl, že jsi v pořádku, ale nechci to riskovat. Zayn se už jednou pokusil ti ublížit a jistě by to rád dokončil, kdyby k tomu měl příležitost. Nechám ti tu pár hlídačů. Kdyby se cokoliv dělo, budeš mě nebo kluků volat, jasný?" dopověděl svůj dlouhý monolog.

,,Je mi to jasný, Harry," šeptla jsem do jeho hrudi a nechala se líbat do vlasů.

Harry, je mi to tak líto. Když si mě hladil po vlasech a dával mi do nich malé pusinky, chvílemi jsem uvažovala, že tady raději zůstanu. Jenže sám víš, že všechny tvoje tresty a výlevy nálad ti nejsem schopná odpustit.

,,Harry, myslíš že vás už budou čekat? Myslím Foxe a Zayna," zeptám se. Nevím, co to se mnou dneska je. Asi se k němu snažím chovat hezky, protože vím, že to Harryho zlomí. Můj útěk, ho zlomí.

,,Nevím, koťátko. Nejsem si ani jistý jestli tu máme nějaké další špehy, kteří to vyzradí. Jen vím, že Zayn a Fox budou dnes mrtví," odpoví Harry a začne se jemně zvedat z postele.

,,Aha," odpovím mu a také se začnu zvedat z jeho postele.

,,Víš Maddy, moc tě miluju," řekne Harry, když je ke mě otočený zády a vybírá si ve skříni košili.

,,Já tebe taky," zašeptám skoro neslyšně.

,,Cože si řekla?" zeptá se udiveně.

,,Miluju tě," řeknu a jemně se usměje. 

_______________________________

Dne 16.2. 6:30

,,Tak ahoj a hodně štěstí," zakřičím na kluky ode dveří. Všichni se usmějí a já ještě mile zamávám na rozloučenou. Na definitivní rozloučenou.

Když odjeli a všude bylo skoro prázdno dala jsem se do práce. Šla jsem do svého pokoje, ve kterém jsem zamířila do skříně, ze které jsem vytáhla můj už připravený batoh. Převlékla jsem se do černých legín a na sebe jsem si dala ještě mikinu a černou bundu s nějakým tmavým nápisem na prsou. Na hlavu jsem si dala svou oblíbenou beanie tmavě vínové barvy. Z šatny jsem vytáhla vysoké celokožené kanady a byla jsem připravená.

TEĎ NEBO NIKDY!

Vydala jsem se tiše chodbami až k zadním dveřím, které sloužily pro personál. Nechávali je vždy otevřené. Pootevřela jsem je a vykoukla ven. Vzduch čistý. Je to až příliš divné, že tu nikdo není. Až když se rozběhnu zahradou ke křoví, za kterým se skrývají moje únikové dveře, uvidím pár hlídačů, kteří sedí v altánu a něčemu se smějí.

To je ale pracovní nasazení. Až to zjistí Harry, ti chlapi se nedožijí příštích 24 hodin.

Otevřela jsem branku a vydala se ven. Zní to až absurdně, ale jeden krok z Harryho vězení ve mě vyvolal neskutečný pocit svobody.

JSEM VOLNÁ!

____________________________


Jak už vám to nejspíš všechno došlo, blížíme se ke konci knížky. Neřeknu vám přesně kolik dílů ještě výjde, ale předpokládám, že ještě minimálně pět kapitol by mohlo vyjít.

Všem bych chtěla poděkovat za 55K přečtení a překonání hranice 2K hvězdiček. Moc si toho cením.

Děkuji za všechny přečtení, hvězdičky a komentáře ❤️

Máte nějaké otázky - > pište do komentářů

Líbí se vám kapitola - > hoďte tam tu hvězdičku.⭐


Oprava 16.8. 2022

Shadows Behind You // h.s.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن